Τα ζώδια της Τρίτης 11ης Ιουνίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Καρκίνοι, μία ψυχρότητα μπορεί να εμφανιστεί στην σχέση σας, γιατί οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας έχουν απορροφήσει όλη σας την ενέργεια. Βρείτε χρόνο για τον σύντροφό σας και εκφράστε του τις ανησυχίες σας.

Παρθένοι, τα φιλανθρωπικά αισθήματα που σας διακατέχουν, μπορούν να ενεργοποιήσουν την προσφορά σας προς το σύνολο. Η στάση σας αυτή, θα δώσει ένα διαφορετικό νόημα στην ζωή σας και θα δείτε τα πράγματα, από μία άλλη οπτική.

Σκορπιοί, μπορείτε στα πλαίσια

μιας εξόδου να δημιουργήσετε καλύτερο κλίμα στην σχέση σας, το οποίο θα βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια που έχουν εμφανιστεί ανάμεσά σας.

ΚΡΙΟΣ

Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν με ομαλότητα και μην λάβετε θέση, σε θέματα που έχουν μεγάλη βαρύτητα. Ίσως η οξυθυμία, είναι ένα στοιχείο που σας κάνει να χάνετε το δίκιο και τον έλεγχό σας. Μπορεί οι καταστάσεις να είναι δύσκολες, γι’ αυτό χρειάζεται να μείνετε παρατηρητές.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα καθημερινά σας ζητήματα, δείχνετε ευαισθησία και αυτό δημιουργεί μία πλάνη στο μυαλό σας. Μείνετε αντικειμενικοί απέναντι στα πράγματα, σκεπτόμενοι μόνο με την λογική, αφαιρώντας το συναίσθημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διαδρομή που έχετε επιλέξει, μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση με τρίτα πρόσωπα. Νιώθετε ότι το αίσθημα της ελευθερίας, σας κυριεύει και λειτουργείτε παρορμητικά. Ακολουθήστε κάποιους κανόνες, για να μην φτάσετε σε αρνητικά αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα εμβόλιμο γεγονός που μπορεί να παρουσιαστεί στον δρόμο σας, μπορεί να σας αποπροσανατολίσει. Η πρακτικότητα και η υπομονή, είναι παράγοντες που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε σίγουροι για όσα θέλετε να κάνετε. Μην νιώθετε ανασφάλεια, σε θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε.

ΛΕΩΝ

Οι αντιδράσεις των άλλων γύρων σας θα είναι το βάθρο για να δείτε τα πράγματα από μία άλλη οπτική γωνία. Η συμπεριφορά τους αυτή, θα σας κάνει πιο υπεύθυνους και δίκαιους απέναντι στα θέματα που εξελίσσονται. Μην λειτουργείτε βιαστικά, αλλά συγκεντρωθείτε στις καταστάσεις που σας απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αναβλητικότητα που δείχνετε απέναντι σε καθημερινά θέματα και στις σχέσεις σας, δίνει το ερέθισμα σε τρίτους, να εκμεταλλευτούν κάποιες καταστάσεις. Η αντιμετώπιση των πραγμάτων με σθένος και θάρρος, θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε δυναμικά τις καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία, θα έχει μία άνοδο σήμερα και ίσως παρουσιαστεί μία νέα ευκαιρία. Η συνεργασία που θα ακολουθηθεί, θα στηριχτεί σε ειλικρινείς βάσεις. Μην αφήσετε την συναισθηματική σας αστάθεια, να φέρει εμπόδια στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως λάβετε μία απάντηση σήμερα, στις επαγγελματικές σας υποθέσεις και δημιουργηθούν νέες ευκαιρίες για το μέλλον. Οι στόχοι που έχετε θέσει, είναι δύσκολοι και απαιτούν μία συλλογική προσπάθεια, μέχρι το τέλος. Μείνετε συνεχώς σε μία εγρήγορση και μην είστε αδιάφοροι σε θέματα που θα προκύψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευχάριστα πράγματα θα συμβούν σήμερα γύρω σας, που θα σας ανεβάσουν την διάθεση και θα ξεφύγετε από την ρουτίνα. Η συμμετοχή σας, σε εκδηλώσεις και κοινωνικές δραστηριότητες, θα βελτιώσουν την επικοινωνία με τους άλλους και νέα άτομα, θα έρθουν στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, είναι πτωτική και μπορεί να είστε επιρρεπείς σε θέματα που αφορούν τα προσωπικά σας. Η μέρα, σας καλεί να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να εστιάσετε σε λάθη που έχετε κάνει στο παρελθόν. Η αποδοχή αυτών, θα σας βοηθήσει να πάτε παρακάτω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η οξύτητα της σκέψης σας, σε μεγάλο βαθμό σας δίνει νέες ιδέες για να υποστηρίξετε τα σχέδιά σας. Μπορείτε λοιπόν, να αλλάξετε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, εφόσον εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες. Η συμβουλή ενός έμπιστου προσώπου, θα βοηθήσει στα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, η μέρα, είναι κατάλληλη για συμβόλαια και νέες συμφωνίες στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι ενέργειες και οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει, έχουν την δυναμική να σας πάνε ένα βήμα μπροστά. Συνεχίστε να αγωνίζεστε και θα πετύχετε τους στόχους σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα