Τα ζώδια της Τετάρτης 6ης Νοεμβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ταύροι, δείξτε την ανάλογη σοβαρότητα σε επαγγελματικά θέματα ή θέματα σχέσεων. Η επιπόλαιη συμπεριφορά, απλά μπορεί να δείξει μία ανευθυνότητα απέναντι σε σοβαρά ζητήματα. Δίδυμοι, η τύχη είναι με το μέρος σας και τα πράγματα θα πάρουν την τροπή που εσείς θα ορίσετε. Η προσοχή σας, πρέπει να είναι επικεντρωμένη σε νέες αρχές και να διατηρήσετε την αντικειμενικότητά σας, ώστε οι αξιολογήσεις σας να φέρουν την πρόοδο. Λέοντες, στο πρόγραμμά σας μπορείτε να εντάξετε εξόδους ή μικρά ταξίδια, που θα σας ανανεώσουν και θα αποβάλλουν το άγχος που νιώθετε.

Νέα πρόσωπα που θα γνωρίσετε θα φέρουν νέες προοπτικές στη ζωή σας.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα, σας ωθεί να κάνετε νέα ανοίγματα και να παρουσιάσετε τις καινοτόμες ιδέες σας, στα άτομα που τα ενδιαφέρουν. Η ανάπτυξη του κοινωνικού σας κύκλου, στηρίζεται σε μία ακούραστη διάθεση να ασχοληθείτε με νέα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, θα έχουν ένα θετικό αποτέλεσμα και θα αποφύγετε τα σκαμπανεβάσματα, αφού οι σκέψεις σας θα έχουν έναν οργανωτικό και πρακτικό χαρακτήρα. Ακολουθήστε μία συνεχή πορεία που μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία ευχάριστη διάθεση, θα βοηθήσει τα σχέδιά σας και θα δώσει μία νέα πορεία στα πράγματα. Έτσι, θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες σας και να φτάσετε σε ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα. Ακολουθήστε βήμα-βήμα τα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία εσωτερική παρόρμηση θα επηρεάσει τον ερωτικό σας τομέα και θα προσδιορίσετε στον σύντροφό σας τις προθέσεις σας. Οι στιγμές που θα περάσετε μαζί του, θα είναι χαρούμενες και γεμάτες με νέα ενδιαφέροντα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, η ελευθερία που θα δείξετε στις σχέσεις σας, θα βοηθήσει να συζητήσετε με ειλικρίνεια θέματα που σας απασχολούν καιρό. Προβάλλετε με ειλικρίνεια τα αισθήματά σας και περάστε καλές στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καθημερινά ζητήματα θα σας απασχολήσουν και που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας, έτσι δεν θα αφήσουν τις καλλιτεχνικές σας τάσεις να αναδειχθούν όσο θα θέλατε. Ο περιορισμός από την ρουτίνα, μπορεί να σας αγχώσει και να σας αποπροσανατολίσει, γι’ αυτό προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Ενώ θέλετε να βάλετε τα πάντα σε ισορροπία, δεν θα είναι εύκολο να αποφασίσετε πιο είναι το καλύτερο για σας. Οι εντάσεις που έχουν προηγηθεί στον επαγγελματικό σας τομέα, είστε διατεθειμένοι να τις εκμηδενίσετε με αποφασιστικό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έντονη ευαισθησία, μπορεί να σας στρέφει την προσοχή σας σε λάθος πράγματα. Μείνετε αποστασιοποιημένοι από αποφάσεις που θέλετε να πάρετε. Ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποβάλλετε το στρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην ασχοληθείτε με νέες προτάσεις, καθώς θα πρέπει να επιλύσετε θέματα που εμφανίζονται στην καθημερινότητά σας. Ίσως δεν είστε έτοιμοι να τα διευθετήσετε όλα μαζί και αυτό, μπορεί να σας φέρει επιπλέον άγχος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα επαγγελματικά σας, μπορεί να φαίνεται πως κάποια πράγματα κινούνται καλύτερα και νέες ευκαιρίες θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε στον τομέα σας. Οι οικονομικές συναλλαγές έχουν μία θετική πορεία, καθώς η διπλωματική σας στάση μπορεί να τις στηρίξει δυναμικά ως την διεκπεραίωσή τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φροντίστε να ελέγξετε τον εκνευρισμό σας, ιδιαίτερα σε νέες συμφωνίες που θέλετε να γίνουν σήμερα. Υπάρχει μία ένταση που μπορεί να σας απομακρύνει από ξεκάθαρες σκέψεις και σωστούς προγραμματισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις παρασκηνίων οι οποίες μπορεί να χρειαστούν σωστή εστίαση, για να μην βγάλετε λάθος συμπεράσματα. Συζητήστε όσα σας απασχολούν με πρόσωπα που εμπιστεύεστε και επεξεργαστείτε καλύτερα τα στοιχεία που έχετε.

Keywords
Τυχαία Θέματα