Τα ζώδια της Τετάρτης 3ης Οκτωβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD

Καρκίνοι, αποφύγετε αρνητικές σκέψεις, διότι σας γεμίζουν ανασφάλειες και σας κρατάνε μακριά από την εξέλιξή σας. Παρθένοι, ο έλεγχος και η κριτική, είναι για σας προκλήσεις, για να αναδείξετε την ισχυρή προσωπικότητά σας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, έχετε μία τάση προς τις αγορές και τις καταναλωτικές ενέργειες, δίνοντας μία ευχάριστη διέγερση στα αισθήματά σας. Η διασκέδαση με φιλικά σας πρόσωπα, είναι στα ενδιαφέροντα σας και σας προσφέρει έναν δημιουργικό αέρα. Κάντε όμορφες εκπλήξεις, ακολουθώντας το ένστικτο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε το

θάρρος και την τόλμη, να ζείτε την κάθε στιγμή και αυτό σας εντάσσει δημιουργικά σε νέους κοινωνικούς κύκλους. Η άριστη επικοινωνία με τους γύρω σας, στηρίζεται στον τρόπο έκφρασής σας και στην επιχειρηματολογία σας. Εκμεταλλευτείτε τα θετικά σας στοιχεία και απομακρυνθείτε, από παρορμητικές κινήσεις και λεπτομερείς αναλύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μακροχρόνια ζητήματα, θα πάρουν θέση και θα εμφανίσουν μία διαφορετική πλευρά από την καθιερωμένη. Η διεύρυνση των στοιχείων, θα σας αναπτερώσει τα συναισθήματα και την σκέψη. Η αρμονία των συναισθημάτων σας, θα σας ισορροπήσει τον ψυχικό σας κόσμο, γι’ αυτό λοιπόν κάντε κάτι για τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συναισθηματική φάση που περνάτε σήμερα, μπορεί να σας ωθήσει σε εντάσεις και πολλές σκέψεις. Μπορεί να εκφράσετε ανασφάλειες και αγχώδεις συμπεριφορές, εφόσον δεν μπορείτε να χειριστείτε τις καταστάσεις. Αποφύγετε σοβαρά θέματα και ασχοληθείτε περισσότερο, με την καλυτέρευση της ψυχολογίας σας.

ΛΕΩΝ

Οι εκκρεμότητες που έχετε στον επαγγελματικό σας τομέα, μπορούν να διευθετηθούν σήμερα με μεγαλύτερη ευκολία και να αντιμετωπιστούν κατάλληλα. Έχοντας προηγηθεί στο παρελθόν η οργάνωση και η ανάλυση αυτών, σας αφυπνίζει την επιχειρηματική σας σκέψη. Μία νοσταλγία σε άτομα ή καταστάσεις του παρελθόντος, θα σας παρασύρει σε ενέργειες επαναπροσδιορισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αίσθηση του ελέγχου, από το γύρω περιβάλλον, σας συγκροτεί τις σκέψεις και τις ενέργειες. Είστε αρκετά επιφυλακτικοί και αυτό σας ακολουθεί, σε κινήσεις που είναι να πράξετε. Προσέξτε λίγο την μεταβαλλόμενη διάθεσή σας, γιατί μπορεί να κουράσει τα άτομα που συνυπάρχετε. Μπορείτε να γίνετε πιο εκφραστικοί και διαχυτικοί, αλλά μην ξεπερνάτε τα όρια σας.

ΖΥΓΟΣ

Θερμά συναισθήματα, θα κατακλύσουν τις σχέσεις σας, με αποτέλεσμα να ανανεωθούν. Θα έχετε επομένως την ευκαιρία, να πλησιάσετε τους άλλους και να υπάρξουν συζητήσεις που μπορεί να σας καθησυχάσουν. Η σκέψη, να ενεργοποιηθείτε σε πράγματα, εκτός ρουτίνας, μπορεί να σας αποφέρει θετικά αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχραιμία, είναι σήμερα πολύ σημαντική για τις αποφάσεις που είναι να λάβετε. Μην παρασύρεστε από σκέψεις που μεγαλοποιούν τις καταστάσεις, εφόσον μπορείτε με καθαρό μυαλό να κάνετε σωστές κινήσεις. Οι εντάσεις, που μπορεί να προκύψουν γύρω σας, μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. Αποστασιοποιηθείτε όσο είναι δυνατόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η περιπετειώδης διάθεσή σας, θα δώσει ένα ξεχωριστό χρώμα στην ημέρα σας. Η ώθηση να μεταφερθείτε σε έναν ονειρικό κόσμο, έρχεται ως διαφυγή από την καθημερινότητα και σας ανανεώνει. Μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε και να αφήσετε την ανησυχία σας για σημαντικά θέματα, για τις επόμενες μέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανασφάλεια που εμφανίζεται στο προσκήνιο, σας αποδυναμώνει. Αφήστε τις συναντήσεις για άλλη μέρα, ιδίως επαγγελματικού χαρακτήρα, ώστε να μπορέσετε με ευκολία να αναδείξετε τις ικανότητές σας. Η αρνητική ψυχολογική κατάσταση, δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σας, στραφείτε περισσότερο στον εαυτό σας και εξισορροπήστε τα συναισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εμπιστοσύνη που έχετε στον εαυτό σας και στις δυνατότητες σας, είναι τα κίνητρα για να καταφέρετε ότι σας απασχολεί. Οι συνεργασίες και οι συναντήσεις, μπορεί να αποβούν πολύ θετικές. Οι εξορμήσεις, με σκοπό να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε, θα σας ελευθερώσουν και θα σας χαλαρώσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε να φανείτε περισσότερο ρεαλιστές, σε θέματα και γεγονότα που σας περιφρουρούν και σας επηρεάζουν τις σκέψεις. Αφοσιωθείτε στον στόχο σας και δείτε τα θετικά επακόλουθα, που θα επιφέρει. Προσέξτε, γιατί η αρνητική ψυχολογία που σας ταλανίζει, μπορεί να σταθεί εμπόδιο για να ενεργοποιήσετε, όλες τις ικανότητές σας.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα