Τα ζώδια της Τετάρτης 31ης Οκτωβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ζυγοί, η θετική σας διάθεση, προσφέρει μια νέα ματιά στην πραγματικότητα και σας οδηγεί σε μία νέα αρχή για την ζωή σας. Αιγόκεροι, παρατηρήστε τις προθέσεις των γύρων σας και κάντε τα ανάλογα βήματα.

ΚΡΙΟΣ

O αντισυμβατικός χαρακτήρας σας, θα σας οδηγήσει σε παρορμητικές ενέργειες και θα ορίσετε τον τρόπο που θα αναδείξετε τον δυναμισμό σας. Βάλτε τα επιτρεπτά σας όρια και ακολουθήστε μία ήπια πορεία, στην

διάρκεια της ημέρας, ώστε να γεφυρώσετε την τόλμη και το θάρρος.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία αυστηρότητα θα σας διακρίνει σήμερα, απέναντι στις αποφάσεις που είναι να λάβετε και θα λειτουργήσετε με λογική και σύνεση, αποφεύγοντας λάθη του παρελθόντος. Η συμπεριφορά σας, μπορεί να είναι κάπως ψυχρή απέναντι στα κοντινά σας πρόσωπα, αλλά θα μεταβληθεί γρήγορα εξαιτίας της ευαισθησίας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σχέση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα περάσει στο καλύτερο της και θα μπορέσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, χωρίς ενδοιασμούς και φόβους. Τα ξεκαθαρίσματα που θα επέλθουν, θα βοηθήσουν για μία ήπια και γαλήνια συμβίωση μαζί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ευαισθησία σας σήμερα, μπορεί να μετατραπεί σε εμπόδιο για την επαγγελματική σας αποκατάσταση, εφόσον μπορεί να δείξετε ευάλωτοι σε εντάσεις και ίντριγκες τρίτων. Τα αποτελέσματα θα είναι δύσκολα αναστρέψιμα, γι’ αυτό σταθείτε στα πόδια σας και αντιμετωπίστε τα πράγματα, με επιφυλάξεις.

ΛΕΩΝ

Η επαγγελματική σας σταθερότητα, θα επέλθει από τις προσωπικές σας ενέργειες, που θα σας οδηγήσουν να αγωνιστείτε χωρίς ανοχές, αλλά με τόλμη. Μην επιτρέψετε στην συναισθηματική σας αστάθεια, να μπει μπροστά στις αποφάσεις σας και να διαβάλει τις σκέψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι απαντήσεις που περιμένετε για την άνοδο στον εργασιακό σας τομέα, θα εξαρτηθούν από τις ενέργειες που έχετε πράξει στο παρελθόν. Οργανώστε μία έξοδο, με τον σύντροφό σας ή αγαπημένα σας πρόσωπα και συζητήστε σε προσωπικό επίπεδο, τις ανησυχίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ευχάριστη διάθεση, σας οδηγεί σε ενέργειες διασκέδασης με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και σας δίνει το περιθώριο να περάσετε όμορφα μαζί τους. Συναντηθείτε με φιλικά σας πρόσωπα και ζητήστε την συμβουλή τους. Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με πολύ κόσμο, ιδιαίτερα στην εργασία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση είναι πολύ πιεσμένη αυτό το διάστημα και απομακρύνεστε από σημαντικά ζητήματα, που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Η ισορροπία σας, παίζει σημαντικό ρόλο για την υγεία σας και για τον εργασιακό σας χώρο. Στραφείτε προς τα ενδιαφέροντά σας και αναπτύξτε τα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεση σας, οδηγεί τις καταστάσεις προς την θετική τους πλευρά. Είστε διατιθέμενοι να ενεργοποιήσετε τις ιδέες που ήταν στο συρτάρι όλο αυτόν τον καιρό, ώστε να αποδώσουν. Αποφύγετε γνώμες τρίτων, που μπορούν να σας επηρεάσουν σε αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καταναλωτική σας διάθεση, θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα προς τον εαυτό σας, αλλά και προς τους άλλους. Οι οικονομικές συναλλαγές με τρίτα άτομα, θα έχουν θετική πορεία, αρκεί να είστε ξεκάθαροί ειδικά σε συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αφήνετε την οξύθυμη συμπεριφορά, να μπαίνει εμπόδιο στις σχέσεις σας, γιατί μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Κατασταλάξτε στα θέλω και στις επιθυμίες σας, βάζοντας προτεραιότητες, ανάλογα με το που θέλετε να φτάσετε πρώτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Φανείτε προσεκτικοί σήμερα, σε καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες. Βρεθείτε με πρόσωπα απολύτου εμπιστοσύνης και ζητήστε τη συμβουλή τους. Δώστε την ανάλογη δύναμη στον εαυτό σας για να πετύχετε όσα θέλετε.

* Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα