Τα ζώδια της Τετάρτης 31ης Ιουλίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριοί, το πνεύμα ελευθερίας σας καθοδηγεί σε πράξεις που είναι παραπάνω από τις δυνάμεις σας. Θα νιώσετε μία αλλαγή στην διάθεσή σας, αφού τα πράγματα θα πάρουν μία άλλη πορεία.

Δίδυμοι, τα συναισθήματά σας βρίσκουν μία ευχάριστη ανταπόκριση σε θέματα που αφορούν την σχέση σας και ο σύντροφός σας, αντιλαμβάνεται την διαφορετική συμπεριφορά σας. Η διπλωματική και επικοινωνιακή σας στάση, μπορεί να δώσει μία άλλη εικόνα.

Λέοντες, φιλικά σας πρόσωπα έχουν την ικανότητα να επηρεάσουν θετικά την ημέρα σας, κάνοντας προτάσεις που θα σας προσφέρουν

ενέργεια και δράση. Οι εξορμήσεις στην φύση, σας δίνουν μία περιπετειώδη διάθεση.

ΚΡΙΟΣ

Το πνεύμα της ελευθερίας, σας οδηγεί σε διαφορετικές συμπεριφορές σήμερα. Νιώθετε ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε να ακολουθείτε θέματα ρουτίνας, τα οποία σας εμποδίζουν να κινηθείτε όπως θέλετε. Ασχοληθείτε με επιθυμίες σας και αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρακτική σας σκέψη και η σταθερότητα των απόψεών σας, δεν αφήνουν κανένα κενό απέναντι στις συνεργασίες σας. Έχετε αποδείξει ότι η εργατικότητά σας, είναι ένα προσόν του χαρακτήρα σας, που μπορεί να σας ξεχωρίσει από τους άλλους. Στηριχτείτε στην εικόνα που έχετε δημιουργήσει και μην αφήνετε, να σας την διαβάλουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέσα από τις αντιδράσεις και τις συμπεριφορές των άλλων γύρω σας, μπορείτε να διαπιστώσετε τα λάθη που έχουν υπάρξει. Ίσως είχατε πάρει θέσει σε αυτά και αυτό, σας κάνει να νιώθετε ανασφαλείς. Εστιάστε στον εσωτερικό σας κόσμο και εξετάστε πιο αναλυτικά θέματα, που σας ακολουθούν από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μείνετε για λίγο μόνοι και μην αφήσετε τρίτα πρόσωπα, να επηρεάσουν τις σκέψεις σας. Η μοναξιά, θα σας ανοίξει τον δρόμο προς την εσωτερική αναζήτηση και αυτό, θα μπορέσει να σας ισορροπήσει. Ασχοληθείτε παράλληλα, με κάποιες δραστηριότητες που θα μπορέσουν να σας χαλαρώσουν.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορεί να υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα και αυτό, θα σας δώσει μία ανάσα για να συνεχίσετε. Το συναδελφικό σας περιβάλλον, θα αποκτήσει μία ήρεμη εικόνα και το κλίμα θα είναι πιο ευπρόσδεκτο για σας. Θα μπορέσετε να διασκεδάσετε και να περάσετε ευχάριστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να δεχθείτε ένα ευχάριστο νέο από άτομα του εργασιακού σας χώρου και θα αλλάξει η διάθεσή σας. Η συμπεριφορά σας απέναντι στον σύντροφό σας, θα είναι ξεκάθαρη και αποφασιστική, μεταφέροντας του αυτά τα συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ

Βρεθείτε με φιλικά πρόσωπα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε όλο αυτό το διάστημα. Αισθάνεστε ότι έχετε πιεστεί αρκετά από τις ευθύνες και περιμένετε να απεγκλωβιστείτε, από θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το δυνατό σας ένστικτο, μπορεί να σας οδηγήσει να δείτε την αλήθεια και να επαναπροσδιορίσετε την στάση σας, απέναντι στα πράγματα. Οι εντάσεις που έχουν προηγηθεί στο παρελθόν, έχουν καθυστερήσει κάποιες αποφάσεις που είχατε προγραμματίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα με τον σύντροφό σας, που σας έχουν δημιουργήσει διχασμούς και αμφιβολίες. Οι συζητήσεις που θα εξελιχθούν, θα πρέπει να γίνουν σε προσωπικό επίπεδο και να μην αφήσετε τρίτα πρόσωπα, να λάβουν μέρος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, τα συμβόλαια και οι συμφωνίες ευνοούνται, επομένως μπορείτε να προβείτε σε ενέργειες που ξέρετε ότι θα σας φέρουν οικονομικά οφέλη. Μην είστε αφελείς σε συμπεριφορές τρίτων προσώπων, που μπορεί να μην έχουν θετική πρόθεση απέναντι σας. Μείνετε επιφυλακτικοί, απέναντι σε κάθε πρόταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν παρατηρήσετε τον εαυτό σας να είναι αρκετά οξύθυμος, απέναντι σε θέματα που δεν βρίσκετε λύσεις, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να σκεφτείτε πιο συγκροτημένα. Ίσως, έχετε πιεστεί αρκετά από το παρελθόν και υπερτερεί η αίσθηση της διαφυγής από τα προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Στα καθημερινά σας ζητήματα, φαίνεται να δείχνετε μεγαλύτερη ευαισθησία και αυτό, σας αποπροσανατολίζει από λογικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Αλλάξτε την προσέγγισή σας απέναντι στις δυσκολίες και μείνετε πιο ψύχραιμοι, σε απρόβλεπτες εντάσεις. Ακολουθήστε την διαίσθησή σας, η οποία θα σας δείξει τον δρόμο.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα