Τα ζώδια της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς *

Πως θα σας επηρεάσει η ολική έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα σήμερα;

Σήμερα πραγματοποιείται η ολική έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα, η επιρροή της θα είναι δυνατή και θα βάλει σε δοκιμασία τις σχέσεις γενικότερα, φέρνοντας αλλαγές

αλλά και εξελίξεις σε ζητήματα που υπάρχουν όχι μόνο σε ερωτικά ζητήματα αλλά και σε επαγγελματικά θέματα και θέματα οικονομικής φύσεως. Το σίγουρο είναι ότι με αυτή την έκλειψη σε συνδυασμό με τον Ερμή που εισέρχεται σήμερα στον Υδροχόο φέρνει ως επίκεντρο τις προσωπικές σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σε επαγγελματικά θέματα, η σύνοδος της Σελήνης με τον Ceres (Δήμητρα) αλλά και σε τετράγωνο με τον αστεροειδή Pallas (Αθηνά) σίγουρα φέρνει στο προσκήνιο αποφάσεις που πρέπει να παρθούν, όμως αυτό το διάστημα πρέπει να γίνουν με προσοχή, ιδιαίτερα αν αφορούν οικονομικά θέματα αλλά και οικογενειακά ζητήματα. Αυτοί που θα επηρεαστείτε περισσότερο είναι τα ζώδια του σταθερού σταυρού δηλαδή Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκόρπιοι, αυτή η έκλειψη θα σας επηρεάσει αρκετά φέρνοντας αλλαγές σε οικογενειακά ζητήματα, επαγγελματικά θέματα, σχέσεις αλλά και οικονομικά.

Κριός

Μπορεί να έχετε αρκετή ενέργεια και αυτοπεποίθηση σήμερα όμως προσέξτε αρκετά επαγγελματικές επαφές και τις συναναστροφές σας γενικότερα, απρόοπτα έτσι κι αλλιώς αυτή η έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα πρόκειται να φέρει, να είστε προσεκτικοί ώστε να διατηρείτε την ισορροπία στα επαγγελματικά σας αλλά και στις σχέσεις σας, μπορείτε σήμερα να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή όμως προσέξτε τα οικονομικά σας!

Ταύρος

Η έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα σας επηρεάζει σε αρκετά θέματα και συγκεκριμένα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, είναι αρκετά αυτά που πρόκειται να αλλάξουν σε αυτό τον τομέα όπως και σε όσα αισθάνεστε. Χρειάζεται αρκετή ψυχραιμία και ηρεμία αυτό το διάστημα, ώστε να βιώσετε καλύτερα τις αλλαγές που έρχονται. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε περίεργα συναισθήματα που μπορεί να έχετε αλλά και τις σκέψεις σας που έχουν επίδραση σε όσα θέλετε να κάνετε και ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα αλλά και σε συνεργασίες, που μπορεί να αισθάνεστε πως κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Δίδυμοι

Η έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας σας και κατά ένα τρόπο θα σας ανανεώσει αρκετά, βρίσκοντας ένα διαφορετικό τρόπο ώστε να εκφραστείτε μπρος τον κόσμο. Το σημαντικό είναι να προσπαθήσετε να είστε ισορροπημένοι αλλά και να βάλετε ένα καλό πρόγραμμα ώστε να πετύχετε περισσότερα στα επαγγελματικά σας που μπορεί να σας δυσκολέψουν. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί σε όσα λέτε στους γύρω σας, ιδιαίτερα εάν έχει να κάνει με τα οικονομικά σας καλύτερα να πάρετε μόνοι σας αποφάσεις.

Καρκίνος

Η έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα επηρεάζει φυσικά εσάς τους Καρκίνους αρκετά και θα πρέπει να κινηθείτε πολύ προσεκτικά από δω και πέρα, ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με αποφάσεις αλλά και με τρίτους, σε οικονομικά ζητήματα σίγουρα θα πρέπει να επανεξετάσετε αρκετά θέματα και να προσέξετε σχέσεις ή συνεργασίες που μπορεί να μην είναι δίκαιες για εσάς. Είναι σημαντικό αυτό το διάστημα να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και να ισορροπήσετε τις προσωπικές σας σχέσεις και φυσικά φροντίστε αρκετά τα οικονομικά σας, αποφύγετε τα έξοδα!

Λέων

Η έκλειψη Σελήνης που σήμερα πραγματοποιείται στο ζώδιό σας σίγουρα σας μεταφέρει αρκετή συναισθηματική φόρτιση, γι’ αυτό προσπαθήστε να διαχειριστείτε αρκετά την ευαισθησία σας αλλά και τα συναισθήματά σας. Μετατρέψτε την ενέργεια που σας δίνει η έκλειψη σε θετικά πράγματα στη ζωή σας, ώστε να αντιμετωπίσετε δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν. Λειτουργήστε αρμονικά με τα συναισθήματά σας και προσπαθήστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε πράγματα που αγαπάτε, που θα βελτιώσουν τη διάθεσή σας. Στον ερωτικό σας τομέα αποφύγετε αποφάσεις, ιδιαίτερα εάν σχετίζονται με νέα πρόσωπα στη ζωή σας.

Παρθένος

Σήμερα έχετε περισσότερο ανάγκη να νιώσετε ηρεμία και ασφάλεια, η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να είναι αρκετά ευαίσθητη κυρίως λόγω της έκλειψης Σελήνης στον Λέοντα σήμερα, αρκετά μπορεί να σας απασχολούν αυτές τις μέρες.Προστατέψτε περισσότερο την υγεία σας και φροντίστε τον εαυτό σας, το έχετε ανάγκη. Στα επαγγελματικά σας είναι πολύ σημαντικό να κινηθείτε ήρεμα με τους άλλους με την Αφροδίτη να μην ευνοεί αρκετά την καλή συνεργασία σας αλλά και να φέρνει και προβλήματα στα ερωτικά σας.

Ζυγός

Η έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα θα αλλάξει αρκετά τον τρόπο που συναναστρέφεται με τους άλλους, αλλά και γενικότερα αρκετά θέματα θα δημιουργηθούν στις συναναστροφές σας, γι’ αυτό καλό είναι να είστε προσεκτικοί, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας προσέξτε πολύ σε αποφάσεις που θέλετε να πάρετε ή να υπογράψετε συμβόλαια, σκέφτεται αν είναι το καλύτερο για σας αυτή τη περίοδο. Είναι σημαντικό να σκεφτείτε περισσότερο όσα θέλετε να βελτιώσετε στα οικονομικά σας, όμως μην κινηθείτε βιαστικά γιατί αυτό το διάστημα το εύκολο κέρδος μπορεί να μην είναι ότι καλύτερο για μακροπρόθεσμες θετικές εξελίξεις. Είναι σημαντικό να κινηθείτε με ηρεμία και λιγότερη ένταση αυτό το διάστημα, ακόμα και αν τα οικονομικά σας σας αγχώνουν.

Σκορπιός

Η έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα επηρεάζει τα επαγγελματικά και την καριέρα σας αρκετά, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, η διάθεσή σας μετράει και μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Προσέξτε πώς παρουσιάζετε νέα σας σχέδια ιδιαίτερα αν έχουν να κάνουν με νέες συνεργασίες, να είστε συγκεκριμένοι και έτοιμοι να πάρετε ευθύνες. Φροντίστε περισσότερο τα οικονομικά σας που μπορείτε να βελτιώσετε με καλύτερο προγραμματισμό. Στις προσωπικές σας σχέσεις, φροντίστε να κινηθείτε προσεκτικά γιατί η συναισθηματική σας φόρτιση δημιουργεί εντάσεις που σας χαλάνε τη διάθεση και φέρνουν θέματα στις σχέσεις σας.

Τοξότης

Με την έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε νέα σχέδια που έχετε, ιδιαίτερα αν αφορούν συνεργασίες με την Αφροδίτη να μη σας ευνοεί ιδιαίτερα σε τέτοιου είδους ζητήματα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όπως και στην επικοινωνία σας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το διάστημα να κινηθείτε ήρεμα και χωρίς βιασύνη, ιδιαίτερα εάν αφορούν νέα σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε με αποφασιστικότητα και είναι σημαντικά για το μέλλον σας. Να είστε προσεκτικοί σε παρασκηνιακές καταστάσεις και σε οικονομικά σας ζητήματα. Στο συναισθηματικό σας τομέα, θα πρέπει να κρατήσετε σε ισορροπία τις σχέσεις, αποφεύγοντας εντάσεις αυτή την περίοδο που μπορεί να σας φέρει αυτή η έκλειψη.

Αιγόκερως

Ισορροπήστε λίγο τις σκέψεις σας, όσα σκέφτεστε και νιώθετε σας επηρεάζουν πολύ και δεν σας αφήνουν αρκετό περιθώριο να λειτουργήσετε όσα θετικά θα θέλατε και με την σημερινή έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα που σίγουρα δεν διευκολύνει την ψυχολογία σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, κάποια πράγματα μπορούν να αλλάξουν όμως θα πρέπει να τα διαχειριστείτε με περισσότερη ηρεμία, ιδιαίτερα αν αφορούν τα οικονομικά ή ερωτικά σας, γι’ αυτό προσέξτε, αποφύγετε να εμπιστευτείτε τρίτους ιδιαίτερα για οικονομικά σας ζητήματα.

Υδροχόος

Η έκλειψη Σελήνης ακριβώς απέναντί σας στο ζώδιο του Λέοντα σίγουρα θα δημιουργήσει εντάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και σε συνεργασίες σας, που θα πρέπει να φανείτε αρκετά προσεκτικοί αυτό το διάστημα. Η βιασύνη αλλά και αυθορμητισμός μπορεί να μη φέρουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, γι’ αυτό προσέξτε. Ασχοληθείτε σοβαρά με νέα σας σχέδια και όσα θέλετε να πετύχετε, ακόμα και αν έχετε φιλοδοξίες θα πρέπει να κάνετε αρκετά για να πετύχετε όσα επιθυμείτε. Στα συναισθηματικά σας προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας, αλλά δεν είναι ώρα για να πάρετε σίγουρα αποφάσεις, αν υπάρχουν κάποια προβλήματα σε κάποια υπάρχουσα σχέση καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να δείξετε υπομονή και καλή διάθεση.

Ιχθείς

Η έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα τονίζει θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σας, γι’ αυτό και σε αυτό τον τομέα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όπως και στα επαγγελματικά σας και την υγεία σας. Η καλή επικοινωνία μετράει, γι’ αυτό φροντίστε να είναι ισορροπημένη σε θέματα που θέλετε να προχωρήσετε, ιδιαίτερα αν αφορούν νομικά σας ζητήματα και νέες συμφωνίες. Βάλτε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής και βάλτε σαν στόχο να βελτιώσετε γενικότερα την υγεία σας, κάντε πιο υγιεινές επιλογές, αποφύγετε όσα σας αγχώνουν.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα