Τα ζώδια της Τετάρτης 29ης Μαΐου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Υδροχόοι, οι επιτυχίες που θα προκύψουν πηγάζουν από την προσωπική σας ακτινοβολία. Ίσως λάβετε κάποια χρήματα, που θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

Ιχθύες, μην είστε αφελείς, απέναντι σε τρίτους, διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας. Τα ξεκαθαρίσματα που είστε διατεθειμένοι να κάνετε, θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα αισθανθείτε ότι παίρνετε την ευθύνη των πράξεων σας.

Ταύροι, η συμφιλίωση θα είναι το κλειδί, για να μπορέσετε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας με οικογενειακά πρόσωπα ή με τον σύντροφό σας. Η αλληλοκατανόηση, θα

βοηθήσει και τα πράγματα για σας θα πάρουν άλλη τροπή.

ΚΡΙΟΣ

Κάποια παρασκήνια, θα κάνουν την εμφάνισή τους και ίσως σας ταράξουν την ηρεμία σας. Οι συζητήσεις που θα κάνετε, θα είναι σημαντικές και θα πρέπει να μείνετε επικεντρωμένοι στα νέα που θα μάθετε. Τα άτομα που θα σας βοηθήσουν, θα σας κάνουν να νιώσετε σίγουροι και ασφαλείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, η μέρα σας ωθεί σε ενέργειες που έχουν να κάνουν με την διασκέδαση και την ανανέωση της διάθεσής σας. Το φιλικό σας περιβάλλον ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα είναι κοντά σας και θα νιώσετε υπερήφανοι για τις επιλογές σας. Αθλητικές δραστηριότητες και ευχάριστες συναντήσεις, θα σας ανανεώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, κάντε δημιουργικά πράγματα που θα σας φέρουν κοντά, με τα άτομα που αγαπάτε. Αφήστε ελεύθερη την φαντασία σας. Αισθανθείτε άνετα και χαλαρώστε, καθώς διασκεδάζετε με τα άτομα που αγαπάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γενναιοδωρία που δείχνετε στους άλλους, βοηθάει την καλή επικοινωνία και την βελτίωση των σχέσεών σας. Η συμμετοχή σας, σε νέες δραστηριότητες και σχέδια, θα κινηθούν με ευχάριστη διάθεση και θα προσπεράσετε τις διαφωνίες, που έχουν εμφανιστεί.

ΛΕΩΝ

Οικονομικά θέματα, θα επηρεάσουν σήμερα τις σκέψεις σας, όμως θα εξομαλυνθούν θέματα που αφορούν οικονομικές συναλλαγές και δαπάνες, που σας συνοδεύουν μέχρι σήμερα. Κινηθείτε δυναμικά και μην εστιάζετε σε λάθος καταστάσεις, που μπορούν να σας δημιουργήσουν ανασφάλειες και φοβίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διαίσθηση σας, είναι έντονη κατά την διάρκεια της ημέρας και αυτό, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα συναισθήματα των κοντινών σας προσώπων. Είναι πολύ σημαντικό για σας, να γνωρίζετε πια βήματα θα ακολουθήσουν, αυτοί που σας προσελκύουν με αρνητικές προθέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Οι υποχρεώσεις σας, δεν θα σας αφήσουν να έχετε τον ελεύθερο χρόνο που χρειάζεστε, για να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας. Τα επαγγελματικά σας, θα χρειαστούν προσοχή εξαιτίας κάποιων εμβόλιμων καταστάσεων που θα υπάρξουν, στο εργασιακό σας περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάγκη να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε με τα φιλικά ή κοντινά σας άτομα, δίνει έναν αέρα στις ενέργειές σας. Ο μαγνητισμός σας, διαμορφώνει την ημέρα ευχάριστα και η ανανεωμένη διάθεσή σας, θα σας δώσει περισσότερη αισιοδοξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάγκη να πλησιάσετε άτομα που εμπιστεύεστε και αγαπάτε, σας ωθεί να βρεθείτε σε μέρη που αισθάνεστε άνετα και οικεία μαζί τους. Η φροντίδα και η αγάπη, που τρέφετε προς το πρόσωπο τους, θα αναδειχθεί σε μεγάλο βαθμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τις αποφάσεις που θέλετε να λάβετε σήμερα, καλό είναι να τις επανεξετάσετε και να μην επαναπαυτείτε, σε όσα έχετε έως τώρα δεδομένα. Η σταθερότητά σας, θα βοηθήσει να μείνετε ψύχραιμοι, σε ότι δυσάρεστο κάνει την εμφάνισή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, θα λάβετε κάποιες απαντήσεις που περιμένετε όλο αυτό τον καιρό. Θα είναι βέβαια στηριζόμενες σε πράξεις που έχουν προηγηθεί στο παρελθόν. Ίσως έρθετε σε επαφή με άτομα που έχετε εκκρεμότητες ή οικονομικές συναλλαγές και μπορείτε να έχετε θετικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αποφύγετε ζητήματα που θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό και θα χαλάσουν την διάθεσή σας. Ίσως είστε οξύθυμοι στις συζητήσεις σας, εξαιτίας πολλών υποχρεώσεων που σας έχουν επιβαρύνει, το τελευταίο διάστημα. Μην επιμένετε να επιλυθούν σημαντικά θέματα, απλά αφήστε τα για άλλη μέρα.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα