Τα ζώδια της Τετάρτης 27ης Φεβρουαρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Δίδυμοι, τα επαγγελματικά σας σχέδια, απαιτούν να κάνετε κάποιες ενέργειες και να δώσετε το περιθώριο, ώστε να ολοκληρωθούν. Η επιμονή και η συγκροτημένη σκέψη, θα σας κάνει νικητές στο μέλλον. Λέοντες, η αδιακρισία είναι ένα αρνητικό στοιχείο, που μπορεί να εισχωρήσει στην σχέση σας και να την επηρεάσει, εάν φανείτε σχολαστικοί στις συζητήσεις σας. Σκορπιοί, μία ευνοϊκότερη μακροχρόνια εξέλιξη θα έχετε, αν ακολουθήσετε με σταθερότητα τα σχέδια σας και δεν επιτρέψετε, να εισβάλουν σε αποφάσεις τρίτα άτομα.

ΚΡΙΟΣ

Η ψυχοσύνθεσή σας, δεν βοηθάει

τις σκέψεις σας, ώστε να πραγματοποιήσετε σχέδια που υπάρχουν σε εκκρεμότητα. Μην επιμείνετε να βγάλετε το πόρισμα, που θα σας εξυπηρετήσει για την επαγγελματική σας άνθηση. Βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε και να επιδοθείτε αργότερα στα σχέδιά σας, με περισσότερη σταθερότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην εκπλαγείτε αν υπάρξει ξαφνικά η επιθυμία να κάνετε κάτι πρωτοποριακό και καινοτόμο. Η ευχάριστη διάθεση, θα σας οδηγήσει να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να εκπλήξετε τους άλλους γύρω σας. Οι στιγμές που θα εξελιχθούν, θα σας χαρίσουν διασκέδαση και ψυχαγωγία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα έχει μία δυσκολία και θα σας φέρει αντιμέτωπους με πράγματα και κατεστημένα, που δημιούργησαν κάποιο χάσμα μεταξύ σας. Η σκέψη σας, να ψάξετε τον εαυτό σας και τις ελλείψεις του, θα είναι αυτό το οποίο θα γεφυρώσει τις επιθυμίες σας με τις ενέργειες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αυτοπεποίθηση που νιώθετε, διαχέεται στους γύρω σας και δηλώνει τον δυναμισμό που έχετε απέναντι στις αντιξοότητες. Η στάση σας αυτή, είναι καταλυτική για τις αποφάσεις που πρέπει να λάβετε. Οι ισορροπίες που θα φέρετε με τους γύρω σας, θα εξομαλύνουν τις εντάσεις του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σας, θα πάρουν μία νέα τροπή εφόσον είστε διατεθειμένοι να δώσετε όλη σας την ενέργεια, στον συγκεκριμένο τομέα. Μην αφήσετε τις υπερβολές, να καθυστερήσουν την εξέλιξή σας, αφουγκραστείτε τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ευχάριστη διάθεση, σας οδηγεί σε διασκεδάσεις και εξορμήσεις με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Τα καταναλωτικά σας σχέδια, θέλουν την απαιτούμενη προσοχή, ώστε να μην προβείτε σε λανθασμένες κινήσεις και ενέργειες. Ρυθμίστε σωστά το οικονομικό σας σκέλος και αποφύγετε περιττά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Μπορείτε να αναπτύξετε την επικοινωνία σας, με τους συνεργάτες σας και να υποστηρίξετε την νέα σας ταυτότητα με πιο αποφασιστικό τρόπο. Οι αλλαγές που έχουν συμβεί στην ζωή σας, θα είναι εποικοδομητικές για το μέλλον σας. Η θέληση να φτάσετε τον στόχο σας, σας κρατάει δυναμικούς και ενεργούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι καταστάσεις που τρέχουν γύρω σας, δείχνουν ένα διαφορετικό πρόσωπο στα άτομα που συνυπάρχετε. Μέσα όμως από αυτούς, αρχίζετε και αναγνωρίζετε τον δικό σας εαυτό, δίνοντας του την ευκαιρία να αποδείξει τις ικανότητές του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συναισθηματική σας φόρτιση, δημιουργεί ανασφαλείς σκέψεις που ταράζουν την συμπεριφορά και την επικοινωνία σας. Η διάθεση για δημιουργία σε οποιοδήποτε τομέα, σας ευχαριστεί, ακόμα και η άθληση θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε την αρνητική ενέργεια, δίνοντας σας αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επαφή με άτομα του παρελθόντος, θα επαναφέρουν στην μνήμη σας στιγμές ευχάριστες. Η επανένωση μαζί τους και στο μέλλον, θα γίνει κάτω υπό νέο πρίσμα ώριμων σκέψεων. Μην σας τρομάζει η διαφορετική άποψη και αντίληψη των πραγμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να αισθάνεστε ότι ελέγχεστε από το γύρω περιβάλλον και αυτό σας περιορίζει την ελευθερία κινήσεων. Παράλληλα όμως, σας κάνει πιο επιφυλακτικούς στην αντιμετώπιση των συνεργασιών μαζί τους. Η διάνοιά σας, θα σας βοηθήσει στις νέες προκλήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα σας, θα έχει την απαιτούμενη φαντασία που εσείς θέλετε, για να νιώσετε ευχάριστα και ικανοποιημένοι. Οι στόχοι σας, θα αλλάξουν πορεία και θα γίνουν πιο καθοριστικοί, αναλαμβάνοντας νέες ευθύνες. Δείξτε προσοχή στις συναισθηματικές σας μεταβολές, οι οποίες θα είναι αυτές που θα καθορίσουν την πορεία σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα