Τα ζώδια της Τετάρτης 23ης Μαΐου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD *

Κριοί, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σήμερα θα αντιμετωπίσετε καλύτερα οποιοδήποτε θέμα στα επαγγελματικά σας αλλά και σε συνεργασίες. Καρκίνοι, μην επιμένετε σε θέματα μέσα σε προσωπικές σχέσεις που ακόμα δεν είναι ξεκάθαρα.

ΚΡΙΟΣ

Η αυτοπεποίθησή σας σε συνάρτηση με τον δυναμισμό σας, είναι τα εφαλτήρια που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε τους στόχους σας. Η ικανότητά σας να χειριστείτε οποιαδήποτε δυσκολία, απορρέεται στους συνεργάτες σας. Η ευχάριστη διάθεση μπορεί να οδηγήσει

τις προσωπικές σας σχέσεις σε ήρεμους τόνους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανασκόπηση σε γεγονότα του παρελθόντος θα φορτίσουν την διάθεση σας και θα επηρεάσουν την συμπεριφορά σας, ιδιαίτερα στον χώρο εργασίας σας. Ισορροπήστε την διάθεσή σας και όλα θα πάρουν θετική πορεία σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εστιάστε στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, χωρίς να αναλάβετε νέες ευθύνες που μπορεί να σας κουράσουν. Στις προσωπικές σας σχέσεις προχωρήστε με ανάλαφρη διάθεση για να περάσετε ευχάριστα με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεσή σας σήμερα να ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες των άλλων, θα σας βοηθήσει να κινηθείτε με καλύτερο τρόπο σε επαγγελματικά ζητήματα και συνεργασίες. Η τάση αυτή θα στηρίξει τις δυνατότητές σας και θα αναπτύξει την επικοινωνία σας. Στην προσωπική σας ζωή, κατανοήστε περισσότερο τη στάση των άλλων, αποφύγετε να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες σήμερα.

ΛΕΩΝ

Η ζωντάνια και ο αυθορμητισμός σας θα προσελκύσουν τους γύρω σας και θα βοηθήσουν την επαφή σας με τους γύρω σας. Στην προσωπική σας ζωή, η αρμονία και η συγκροτημένη σκέψη θα σας προσφέρουν μία ευχάριστη διάθεση. Αντιμετωπίστε τι δυσκολίες στον χώρο εργασία σας με αισιοδοξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στραφείτε σήμερα σε ότι σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς, βρεθείτε με ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Η συναισθηματική σας κατάσταση δεν σας βοηθάει σήμερα σε αποφάσεις και νέες ενέργειες. Ασχοληθείτε με πιο ανάλαφρα πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεση σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα σας δίνετε η ευκαιρία να συλλέξετε στοιχεία για υποθέσεις που σας αφορούν και να τις εξετάσετε καλύτερα. Τη λήψη αποφάσεων, αφήστε την για άλλη μέρα. Η διάθεση να βρεθείτε σε χώρους που σας εμπνέουν και στο πλάι των αγαπημένων σας προσώπων είναι αρκετά έντονη σήμερα και σας βοηθάει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσα έχετε προγραμματίσει στα επαγγελματικά σας, εξαρτώνται από την διάθεση σας για να προχωρήσουν σήμερα. Απαλλαγείτε από την ενδεχόμενη συναισθηματική ένταση, λόγω των πολλών υποχρεώσεων που έχετε. Η σχέση με τον σύντροφό σας και αγαπημένα σας πρόσωπα, εξαρτάται από την δική σας διάθεση και πρόθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες ιδέες σήμερα θα σας βοηθήσουν εξετάσετε καλύτερα θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και μπορείτε να δείτε τα πράγματα διαφορετικά, ώστε να προχωρήσετε καλύτερα όσα επιθυμείτε. Στις προσωπικές σας σχέσεις, προσέξτε αρκετά την επικοινωνία σας αλλά και τον τρόπο που εκφράζεστε απέναντι σε αγαπημένα σας πρόσωπα, ώστε να παραμείνουν σε ισορροπία οι σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Η διάθεσή σας κάποιες φορές δεν σας επιτρέπει να δείτε κάποια γεγονότα αντικειμενικά. Περιορίστε τις αρνητικές σκέψεις και συζητήστε με άτομα που ανήκουν στο κοντινό σας περιβάλλον. Στραφείτε προς τον εαυτό σας και αποφύγετε τρίτα άτομα που σας επηρεάζουν αρνητικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα δεν είναι κατάλληλη μέρα να ασχοληθείτε με σημαντικά ζητήματα, έχετε ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και πράγματα που αγαπάτε. Στις προσωπικές σας σχέσεις, αν και κάποια πράγματα σας απασχολούν μην εμβαθύνετε σε θέματα που υπάρχουν. Προσπαθήστε να περάσετε μία ευχάριστη μέρα με πιο ανάλαφρη διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποια θέματα που αφορούν τις επαγγελματικές σας υποθέσεις μπορεί να επηρεάσουν αρκετά την ψυχολογία σας, όμως θα χρειαστεί να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να κινηθείτε με περισσότερη υπομονή για να προχωρήσετε όσα σας δυσκολεύουν. Προσπαθήστε να δείτε πιο θετικά κάποιες καταστάσεις, ιδιαίτερα μέσα στις σχέσεις σας, προσέξτε αρκετά τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους, ειδικά αν θέλετε να κάνετε συναντήσεις ή συζητήσεις.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»
Keywords
Τυχαία Θέματα