Τα ζώδια της Τετάρτης 23ης Ιανουαρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Δίδυμοι, μία υπερβολική ευαισθησία, σας παγιδεύει σε νοητές φυλακές και σας κλείνει τον δρόμο προς την επιτυχία. Η λογική, δίνει την οδό που χρειάζεστε. Αιγόκεροι, ο ερωτισμός σας σηματοδοτεί μία νέα αρχή στην σχέση σας, δίνοντας την ελπίδα για μακροχρόνια πορεία. Υδροχόοι, η πρακτική σας σκέψη, θα δημιουργήσει δικλίδες ασφαλείας για την διαχείριση οικονομικών εκκρεμοτήτων.

ΚΡΙΟΣ

Οι οικονομικές δεσμεύσεις που σας έχουν περιορίσει στην προσωπική σας εξέλιξη, βρίσκεστε σε θέση

να τις επιλύσετε και να δώσετε μία ανάσα στην καθημερινότητά σας. Το θάρρος που διαθέτετε, θα σας ευνοήσει στο αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το άγχος, είναι ένα εμπόδιο που οπισθοδρομεί τις ενέργειες που θέλετε να εκπληρώσετε και κάποιες φορές σας δημιουργεί ανασφάλεια για το μέλλον. Η δυνατότητα να χαράξετε έναν νέο δρόμο, αντλείτε από την καθαρότητα σκέψης που διαθέτετε αυτή την περίοδο. Επομένως, έχετε την ευχέρεια να σχεδιάσετε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι διαμάχες που μπορεί να εξελιχθούν στο οικείο περιβάλλον σας, θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τα συγγενικά και φιλικά σας πρόσωπα. Απομακρυνθείτε από παρεξηγήσεις που οφείλονται, από την υπερβολική ανάλυση των θεμάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κινητικότητα που θα υπάρχει στον επαγγελματικό σας χώρο, δεν είναι η κατάλληλη για να σας οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις, που θα καθορίσουν το μέλλον σας. Μείνετε επιφυλακτικοί στις κινήσεις σας.

ΛΕΩΝ

Οι οικονομικές συναλλαγές που θα υπάρξουν σήμερα, θα δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, εφόσον έχετε κάνει τις απαραίτητες ενέργειες στο παρελθόν. Τα επαγγελματικά σας, θα σας οδηγήσουν σε μία συναισθηματική γαλήνη, αφού οι εντάσεις απουσιάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οξύθυμη συμπεριφορά, θα δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ των προσώπων που συνεργάζεστε και μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις μεταξύ σας. Διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας και κινηθείτε με περισσότερη υπεύθυνα, απέναντι στα γεγονότα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν ποικιλόμορφα ζητήματα. Αυτό που ίσως σας τραβήξει περισσότερο την προσοχή, θα είναι η επίλυση των παρασκηνίων από άτομα που σας ενδιαφέρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι παρεξηγήσεις που υπήρξαν ανάμεσα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, έχουν δημιουργήσει μία απόσταση μεταξύ σας. Η φιλική σας πρόθεση, βοηθάει να εξομαλύνετε την δυσμενή επικοινωνία που σας κουράζει και σας φορτίζει με αρνητική ενέργεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επαγγελματική σας εξέλιξη, είναι αυτό που σας ανησυχεί ιδιαίτερα σήμερα και σας δίνει μία ώθηση να ξεκαθαρίσετε τις επιθυμίες που έχετε ανακατεμένες στο μυαλό σας. Μπορείτε να βάλετε σε τάξη, τον τρόπο σκέψη σας και να αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ευχάριστη διάθεση που σας διακατέχει, για να επικοινωνήσετε και να δώσετε μία νέα πορεία στις σχέσεις σας, γίνεται οδηγός για όσα θέλετε μνα κάνετε σήμερα. Η αποδοχή από το περιβάλλον σας, θα σας δώσει ηθική ικανοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ενασχόληση σας, με οικονομικά θέματα και κυρίως με ασφάλειες ή ζητήματα κληρονομικού τύπου, θα είναι αρκετά έντονη και θα δημιουργήσει πιέσεις στον ψυχικό σας τομέα. Γίνετε πιο ρεαλιστές, στις απαιτήσεις που σας ζητούνται και δώστε τις απαραίτητες λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Το σημαντικότερο πράγμα που θα σας συνοδεύει στην διάρκεια της ημέρας, θα είναι η ικανότητα να διακρίνετε με ευκρίνεια τις συμπεριφορές, αλλά και τις σκέψεις των άλλων γύρω σας. Η ειλικρινής διάθεση, θα είναι το όπλο για τις συνεργασίες σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα