Τα ζώδια της Τετάρτης 12ης Σεπτεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ζυγοί, η μέρα σας ευνοεί να εμβαθύνετε στον εσωτερικό σας κόσμο και να βάλετε προτεραιότητες στις επιθυμίες σας. Ιχθύες, η διαίσθηση σας και νέες ιδέες, θα είναι ο οδηγός σας προς την επιτυχία σας.

ΚΡΙΟΣ

Οι καταναλωτικές σας ιδέες, θα επεκταθούν σε πολλά επίπεδα στην διάρκεια της ημέρας, χωρίς όμως να είστε διατεθειμένοι να χάσετε τον οικονομικό σας έλεγχο και να βγείτε εκτός ορίων. Τα επαγγελματικά

σας σχέδια, έχουν ένα δημιουργικό πνεύμα και σας χαρακτηρίζουν ιδιαίτερα άτομα. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που σας δίνετε, αλλά παράλληλα μην εστιάζετε μόνο στις συμπεριφορές των γύρων σας, έχουν να σας πουν πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, επικρατεί μία διάθεση αντισυμβατική με τα δεδομένα σας, ενώ θέλετε να πλησιάσετε τους γύρω σας και να τους δείξετε την κατανόησή σας, ταυτόχρονα βγάζετε μία οξύθυμη συμπεριφορά σε συζητήσεις που είναι χαμηλού ενδιαφέροντος. Η προσωπική σας ζωή, αποκτάει βαθύτερο νόημα όταν ασχολείστε με πιο ουσιώδεις καταστάσεις. Πρέπει να βρείτε την γαλήνη και την ηρεμία μέσα σας, ώστε να κινηθείτε αρμονικά με τους γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση να ονειρευτείτε και να ακολουθήσετε τον δρόμο της καρδιάς σας, δίνει το περιθώριο να αναπροσαρμόσετε τις σχέσεις σας. Δείξτε περισσότερο προσοχή στις ευαισθησίες σας, ώστε να μην επιτρέψετε σε τρίτους να επηρεάσουν αρνητικά τα σχέδιά σας. Στα επαγγελματικά σας, απαιτείται περισσότερη ενέργεια και να φανείτε προσεκτικοί σε κάθε περίσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θέλετε να βγείτε από τα καθιερωμένα και θα εμφανίσετε έναν πιο δραστικό χαρακτήρα. Η τάση αυτή, προέρχεται από τις πολλές πιέσεις που έχετε δεχτεί το τελευταίο διάστημα. Προσέξτε τις κινήσεις σας, να μην είναι βιαστικές και έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο μέλλον. Διορθώστε την διάθεσή σας, με ασχολίες που σας γεμίζουν θετική ενέργεια.

ΛΕΩΝ

Ο οργανωτικός τρόπος σκέψης σας, θα επιμηκύνει τις θετικές εργασίες και ιδέες, γύρω από τον επαγγελματικό σας τομέα. Μπορείτε να διορθώσετε θέματα που αφορούν την οικονομική σας επιφάνεια, εφόσον βάλετε ένα καλό προγραμματισμό σε όσα θέλετε να κάνετε. Οι συναισθηματικές μεταβολές, δεν βοηθάνε στην διατήρηση της αρμονίας με τον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ικανότητά σας, να διαπρέπετε στον επαγγελματικό σας τομέα, είναι σημαντική και σας ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους. Προσπαθήστε όμως, παράλληλα να κατανοήσετε λανθασμένες κινήσεις του παρελθόντος, που σας έφεραν αρνητικά αποτελέσματα. Η σκέψη αυτή, θα σας απομακρύνει από υπερβολικές καταστάσεις, που έχουν την δυνατότητα να σας οπισθοδρομήσουν. Η πρόθεση να ξεκαθαρίσετε διενέξεις και εντάσεις, που υπήρξαν στο παρελθόν στις σχέσεις σας, θα σας ανακουφίσει ψυχολογικά.

ΖΥΓΟΣ

Η συγκέντρωση στον στόχο σας και στην υλοποίησή του, θα σας απομακρύνει από περιττές σκέψεις που θα σας αποπροσανατολίσουν. Μετριάστε την ευαισθησία σας και διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας. Οι ανησυχίες των άλλων γύρω σας, μπορούν να σας βοηθήσουν να αφήσετε τα δικά σας θέματα στην άκρη. Η δοτικότητα και η διάθεση για βοήθεια, θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, μπορείτε να κάνετε νέες επαφές που στην πορεία θα είναι απαραίτητες για την εξέλιξή σας. Οι συνεργασίες με το γυναικείο φύλλο, ευνοούνται και μπορούν να αποδώσουν καρπούς, αν υπάρξει εκ των προτέρων ο απαραίτητος έλεγχος. Η συναισθηματική σας αστάθεια, μπορεί να μεταβάλει τις σχέσεις σας, προσπαθήστε να ισορροπήσετε, ειδικά πριν από συζητήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, μπορούν να συμβούν αρκετά απρόβλεπτα γεγονότα στον χώρο εργασίας σας και να λάβετε ένα διαφορετικό ύφος, από τους γύρω σας. Τα συμπεράσματα που θα προκύψουν όμως, θα είναι ελεγχόμενα από μέρους σας. Η σχέση με τον σύντροφό σας, θα δεχθεί έναν επαναπροσδιορισμό και από τους δύο σας, και θα έχετε το περιθώριο να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η χαρούμενη διάθεση που σας διέπει σήμερα, μπορεί να αλλάξει τα πράγματα γύρω σας, εφόσον μπορείτε να τα παρατηρήσετε από μία άλλη οπτική γωνία. Η εργατικότητα και η διαφορετικότητα σας, θα δώσουν μια ξεχωριστή πνοή στον χώρο εργασίας σας. Μία ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα των άλλων, θα ξυπνήσει σήμερα και μπορείτε να βοηθήσετε άτομα που αγαπάτε πιο ουσιαστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση, σήμερα, μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά, από κάποια γεγονότα. Απαγκιστρωθείτε από αρνητικές καταστάσεις, που σας κρατάνε δέσμιους στο παρελθόν. Νέα γεγονότα, πρόκειται να χαράξουν την πορεία σας, φτάνει να είστε σε θέση να τα δείτε και να τα ακολουθήσετε, αφήστε το ένστικτό σας να σας οδηγήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι συνεργασίες και οι επαγγελματικές συναναστροφές με νέα πρόσωπα, θα δώσουν μία νέα πνοή στην ημέρα σας. Ακολουθείστε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά σας και οπλιστείτε με θάρρος και δύναμη. Η σχέση με τον σύντροφό σας, θα κυλήσει σε ήρεμα επίπεδα, αν δεν επιτρέψετε σε τρίτα άτομα να σας επηρεάσουν αρνητικά.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα