Τα ζώδια της Τετάρτης 12ης Δεκεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Λέοντες, η συναισθηματική σας φόρτιση, θα σας κρατήσει απόμακρους από ενέργειες και δράσεις και θα στρέψει την προσοχή σας, προς την απομόνωση. Η ενδοσκόπηση, θα είναι το κλειδί, για να επανακτήσετε την θετική σας ενέργεια. Τοξότες, η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σας, θα είναι τα κίνητρα για την καλυτέρευση της επικοινωνίας σας και την απόδοσή σας, στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΚΡΙΟΣ

Η τάση να βρεθείτε σε χώρους που σας δίνουν την αίσθηση της ηρεμίας και της θαλπωρής, αποφορτίζουν την αρνητική ενέργεια που έχετε εισπράξει όλο αυτό το διάστημα.

Απομακρυνθείτε λίγο από υποχρεώσεις, που σας έχουν πιέσει συναισθηματικά και βρεθείτε με άτομα κοινού ενδιαφέροντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σταθερή σας σκέψη, είναι προσόν σε αποφάσεις ζωής και η εξέταση κάποιων νέων κανόνων, σας οδηγούν στην επιτυχία. Οι προσδοκίες σας, να βρεθείτε με κόσμο, αναπτύσσουν την κοινωνικότητα σας και τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ψυχολογική κατάσταση που προκάλεσαν οι πιέσεις από τον επαγγελματικό σας τομέα, είναι εμφανή στην διάρκεια της ημέρας. Η διάθεση να απομονωθείτε και να ψάξετε την εσωτερική σας δύναμη, είναι έντονη σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σκέψεις σας να επεκτείνετε την δουλειά σας και να χρησιμοποιήσετε νέες ιδέες, για την προώθηση της, στηρίζονται στην αισιοδοξία που σας διέπει. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπροστά σας, να πάνε χαμένες και ανεκμετάλλευτες.

ΛΕΩΝ

Η δυναμική που δείχνετε προς τα έξω, προέρχεται από τις ευθύνες που μπορέσατε να αντισταθμίσετε και να ενεργήσετε δυναμικά, αντιμετωπίζοντας πρώτα τις δυσκολίες που προέχουν. Η αποδοχή από το περιβάλλον, θα είναι σήμερα μία εύκολη διαδικασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην επιτρέπετε σε λάθος συμπεριφορές τρίτων να σας επηρεάζουν και να σχηματίζουν λανθασμένη εντύπωση προς το μέρος σας. Σκεφτείτε με περισσότερη λογική, οι εντάσεις δεν βοηθούν στην συνεργασία με τα άτομα που σας περιβάλλουν και σας ενδιαφέρουν.

ΖΥΓΟΣ

Η ρομαντική στάση που κρατάτε απέναντι στον σύντροφό σας, δείχνει μία ευαίσθητη εικόνα. Δείξτε τα αισθήματα σας απέναντι στα άτομα που αγαπάτε και καταθέστε το ενδιαφέρον σας. Η ειλικρίνεια είναι προσόν σε μία σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι απρόοπτες καταστάσεις που σας συνοδεύουν κατά την διάρκεια της ημέρας, μπορούν να σας αποπροσανατολίσουν από τα σχέδια που έχετε για να διασκεδάσετε. Μπορείτε όμως να αρκεστείτε, σε μικρές και ευχάριστες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σχέση με κοντινά σας πρόσωπα, θα παρουσιάσει μία ψυχρότητα, γιατί μπορεί να προκύψουν θέματα παρεξηγήσεων. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και εκφράστε ελεύθερα στα πιστεύω σας. Τα λόγια των άλλων γύρω σας, φροντίστε να μην σας εμποδίζουν σε ενέργειες που έχετε στο μυαλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η τάση που έχετε, για να αναλύετε τα πάντα γύρω από τον επαγγελματικό σας τομέα, σας κάνει πιο σίγουρους για τα βήματά σας. Μην απομακρύνετε λοιπόν, από τα όνειρα που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην μεταβάλετε τα αισθήματα σας απέναντι στα άτομα που αγαπάτε και σας ενδιαφέρουν, εξαιτίας της εμμονής στο παρελθόν. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας, τι ακριβώς συμβαίνει και οδηγήστε σε τέτοιους είδους συμπεριφορές.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ευχάριστες συναντήσεις που έχετε οργανώσει σήμερα, θα σας αλλάξουν την διάθεσή σας προς το καλύτερο. Ένα αίσθημα αυτοπεποίθησης, θα σας περιβάλει σήμερα και θα μπορέσετε να κατακτήσετε τα όνειρά σας, σε συνεργασία με τα κατάλληλα άτομα.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα