Τα ζώδια της Τετάρτης 10 Ιουνίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Είναι η κατάλληλη μέρα, για να εξετάσετε όσα μπορείτε να βελτιώσετε στην καθημερινότητά σας. Σκεφτείτε περισσότερο την υγεία σας. Προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη στα οικονομικά σας και εκκρεμότητες που υπάρχουν αυτή την περίοδο. Στα συναισθηματικά σας, μπορείτε να αξιολογήσετε καταστάσεις που σας έχουν κουράσει. Θέματα που αφορούν φιλικά σας πρόσωπα, μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια, όμως μην δράσετε βιαστικά.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, η κυκλοθυμική

διάθεση μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε νέες προτάσεις και συνεργασίες, που υπάρχουν στο προσκήνιο. Φροντίστε περισσότερο την σχέση με τον σύντροφό σας και διοργανώστε κάποια έξοδο που θα σας ξεκουράσει. Η οργάνωση, θα βοηθήσει σε εργασιακά θέματα.

Ευνοούνται: Υλική ασφάλεια, εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Τυχεροί αριθμοί: 15, 6, 5, 10

ΤΑΥΡΟΣ

Οι φιλοσοφημένες σκέψεις, θα σας ωθήσουν να αναζητήσετε την προσωπική σας εξέλιξη ή την ανώτερη εκπαίδευση. Η μέρα θα αποκτήσει μια άλλη τροπή, καθώς τα ενδιαφέροντά σας θα είναι καινοτόμα και πρωτότυπα. Προσέξτε την συμπεριφορά σας στα συναισθηματικά σας, ώστε να αποφύγετε εντάσεις. Φροντίστε να μείνετε ψύχραιμοι, γιατί ίσως ειπωθούν λόγια που στο μέλλον μετανιώσετε.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, δημιουργία, έρωτας, τύχη

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , εργασία

Τυχεροί αριθμοί: 16, 7, 4, 12

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η φαντασία και η διαίσθησή σας θα είναι πιο ανεπτυγμένη σήμερα, με αποτέλεσμα να εμπνευστείτε νέα σχέδια ή ιδέες, που θα σας κάνουν πιο δημιουργικούς. Σε σοβαρά ζητήματα σκεφτείτε με λογική, ώστε να μην βγάλετε λανθασμένα συμπεράσματα που θα επηρεάσουν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Οι νέοι έρωτες μπορεί να σας εμψυχώσουν και να βελτιώσουν την ψυχολογία, προσέξτε μόνο μην βρεθείτε αντιμέτωποι με λάθος επιλογές.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, φαντασία, έμπνευση

Δοκιμάζονται: Φίλοι, διασκέδαση, παιδιά

Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 7, 10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, δεν μπορείτε να ασχοληθείτε με σοβαρά ζητήματα, εξαιτίας της υπερβολικής ευαισθησίας που νιώθετε. Η ενασχόλησή σας με πιο ανάλαφρα θέματα, θα βοηθήσει να χαλαρώσετε και να εστιάσετε στον εαυτό σας. Επικοινωνήστε με φιλικά πρόσωπα ή άτομα που εμπιστεύεστε, συζητήστε θέματα που θα σας αναζωογονήσουν.

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 4, 14

ΛΕΩΝ

Η αίσθηση της απομόνωσης, θα είναι έντονη κατά την διάρκεια της ημέρας και δεν θα δείξετε ενδιαφέρον σε νέα ζητήματα. Η ψυχολογία σας, θα επηρεαστεί από διχασμούς και διλήμματα. Σήμερα, εξετάστε περισσότερο οικονομικά θέματα και όσα αφορούν νομικές υποθέσεις, τις οποίες θα πρέπει να επανεξετάσετε.

Ευνοούνται: Καριέρα, υλική ασφάλεια, υλικά αγαθά

Δοκιμάζονται: Εκπαίδευση, νομικά θέματα, επικοινωνίες, ταξίδια

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 9

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία εύθυμη και γενναιόδωρη διάθεση, θα σας ωθήσει να βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και μην υπερβάλλετε σε ενέργειες και προτάσεις. Η δυναμική σας στάση, θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε θέματα που μπορεί να επηρεάσουν τις συνεργασίες σας.

Ευνοούνται: Ταξίδια, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Έξοδα, δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 4, 16

ΖΥΓΟΣ

Οι προσπάθειες να ξεπεράσετε περίεργα συναισθήματα ή στερεότυπα του παρελθόντος, θα φέρουν ένα αρμονικό κλίμα στα επαγγελματικά σας. Η αδιαφορία στα ερωτικά σας, θα φέρει ανεξέλεγκτες καταστάσεις, που δεν θα μπορέσετε εύκολα να τις επαναφέρετε σε ισορροπία. Λειτουργήστε απλά με ωριμότητα.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπικότητα

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 11, 10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προκαταλήψεις και απότομες συναισθηματικές μεταβολές, θα σας επηρεάσουν μειώνοντας την συγκέντρωση και την οργάνωση των σχεδίων σας. Η στάση αυτή, θα έχει ως αποτέλεσμα να επηρεαστούν αρνητικά τα επαγγελματικά σας. Μείνετε επιφυλακτικοί σε τρίτα άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, ειδικά στα επαγγελματικά και στις συνεργασίες σας.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεις, φίλοι

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, παρασκήνιο

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 18

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσέξτε σήμερα τα έξοδα, γιατί μπορεί να σας φέρουν εκτός προϋπολογισμού. Προσπαθήστε να διασκεδάσετε και να περάσετε μια όμορφη μέρα, χωρίς να κάνετε ενέργειες που δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε. Στα συναισθηματικά σας, δώστε περισσότερο χώρο και χρόνο στον σύντροφό σας, αν κάποια πράγματα σας προβληματίζουν.

Ευνοούνται: Εργασία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, τύχη

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ζωτικότητά σας, θα λειτουργήσει αρμονικά σε συναισθηματικά θέματα και θα βελτιώσει την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, στις σχέσεις σας. Σήμερα, μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή ή/και ξεκαθαρίσματα που καιρό θέλετε.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, έρωτας, παιδιά, εκπαίδευση

Δοκιμάζονται: Έμπνευση, οικογενειακή ζωή, καριέρα

Τυχεροί αριθμοί: 15, 6, 5, 10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, προσπαθήστε να βρεθείτε με πρόσωπα που μπορούν να σας κατανοήσουν και να σας κάνουν να αισθανθείτε ευχάριστα, γιατί το έχετε ανάγκη. Μπορεί να παραμερίσετε ζητήματα που πρέπει να προχωρήσουν και υποχρεώσεις, που επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Η ευαισθησία, θα σας οδηγήσει να πλησιάσετε  αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ευνοούνται: Έμπνευση, οικογενειακή ζωή, δάνεια, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 16, 7, 6, 10

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, θα επιδιώξετε να βρεθείτε σε χώρους που αγαπάτε ή με άτομα που έχετε κοινά πιστεύω. Η στάση αυτή, θα γεφυρώσει παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις. Οργανώστε εξόδους και συναντήσεις. Μία βόλτα στην φύση ή η οργάνωση μικρών ταξιδιών, θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, συνεργασίες, σχέσεις

Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, έξοδα, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 5, 12

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»
Keywords
Τυχαία Θέματα