Τα ζώδια της Πέμπτης 7ης Νοεμβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

 Κριοί, η στροφή προς την διατήρηση της υλικής σας ασφάλειας, ενδυναμώνει τον δυναμισμό, αλλά και τον παρορμητισμό σας. Προσπαθήστε να είστε πιο σταθεροί σε ενέργειες που αφορούν νέες συνεργασίες ή συμφωνίες και μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. Λέοντες, η αντισυμβατικότητα θα σας χαρακτηρίζει κατά την διάρκεια της ημέρας, καθώς θα θελήσετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα και να εστιάσετε σε νέες ιδέες που έχετε. Η στάση σας αυτή, θα βοηθήσει να ξεπεράσετε κάθε μικρή δυσκολία που θα έρθει στον δρόμο σας. Ζυγοί, η τύχη είναι με το μέρος σας και

αυτό, ευνοεί τα επόμενα σχέδιά σας. Θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ή νομικά θέματα σήμερα θα ευνοηθούν ιδιαίτερα. Ακολουθήστε τις επιθυμίες σας και μην παρασύρεστε από τις απόψεις των άλλων.

ΚΡΙΟΣ

Ο σκοπός να αναπτύξετε τον επαγγελματικό σας τομέα και να στραφείτε προς νέες προσδοκίες, σας καθιστά υπευθύνους σε κάθε αντίδραση που θα λάβετε από το συναδελφικό σας περιβάλλον. Ο λεπτομερής έλεγχος, θα σας βοηθήσει να αποτρέψετε αρνητικές συνέπειες στα εργασιακά σας ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σταθερή σας άποψη και στάση, απέναντι στις αντιξοότητες που έχετε αντιμετωπίσει σας χαρακτηρίζει ως υπεύθυνα άτομα, που μπορεί κάποιος να στηριχτεί. Η αποδοχή σας από τους άλλους και από ανώτερα στελέχη θα εμψυχώσει το ηθικό σας και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι φιλικές σας σχέσεις θα μπορέσουν να βελτιώσουν την ψυχολογία σας και να υποστηρίξουν τα νέα σας ενδιαφέροντα. Απομακρυνθείτε από θέματα που έχουν μία σοβαρότητα και απαιτούν να είστε συγκεντρωμένοι στην ολοκλήρωσή τους. Οι σκέψεις σας είναι στραμμένες σε περιπετειώδεις ενέργειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ψάχνετε λύσεις που θα βοηθήσουν τον επαγγελματικό σας τομέα, όμως δεν έχετε ακόμα βρει τον τρόπο για να στηρίξετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Η υπερβολική ευαισθησία σας στέκεται ως εμπόδιο στα επόμενα βήματα που θέλετε να κάνετε και υπάρχει μία αναβλητική πορεία. Φροντίστε να κρατήσετε τις ισορροπίες που απαιτούνται.

ΛΕΩΝ

Οι ριζοσπαστικές σας ιδέες, θα αναζωπυρώσουν επιθυμίες που έχετε περιορίσει όλο αυτό το διάστημα. Η μέρα σας, θα πάρει μια θετική πορεία και θα εστιάσετε στο κέντρο σας, αναγνωρίζοντας τις ικανότητες και τις δυνατότητες που έχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ψυχολογία σας είναι επιβαρυμένη και έχει μειωθεί η δυνατότητα να αντλήσετε νέα στοιχεία, για να προβείτε στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας. Οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις έχουν μία αρνητική επιρροή στις σχέσεις σας και δημιουργούν ένα χάσμα στην επικοινωνία σας.

ΖΥΓΟΣ

Η αισιοδοξία και η δυναμική των ιδεών σας αντλούν δύναμη από τον εσωτερικό σας κόσμο και μπορείτε να αντιμετωπίσετε με ευκολία, τις διενέξεις που παρουσιάζονται. Η διπλωματία και η διαφορετικότητά σας θα αντιμετωπίσει τα διλλήματα που θα εμφανιστούν, σχετικά με την εξέλιξή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ανασφάλειες και οι φοβίες που έχουν δημιουργήσει οι δυσκολίες του παρελθόντος, μπορεί να επηρεάσουν όσα θέλετε να καταφέρετε. Η ισορροπία των συναισθημάτων σας θα παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς θα βρείτε τον εαυτό σας. Φανείτε ρεαλιστές απέναντι στις καταστάσεις και μην αποθαρρύνεστε από καθυστερήσεις και αναβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε σήμερα τα περιττά έξοδα, γιατί εύκολα μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Αυτό, μπορεί να συμβεί εξαιτίας της πίεσης που νιώθετε τελευταία και είναι ένας τρόπος διαφυγής. Η διασκέδαση και το φλερτ θα βελτιώσουν την διάθεσή σας και θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επικοινωνία σας μπορεί να βελτιωθεί σήμερα, στα επαγγελματικά σας θα υπάρξει ένα ήπιο κλίμα με τους συνεργάτες σας. Άτομα του γυναικείου φύλου, μπορούν να σας κατανοήσουν και να υποστηρίξουν νέες σας προτάσεις. Μπορείτε να μιλήσετε για τις ανησυχίες σας και να πάρετε τις συμβουλές που έχετε ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα συναισθήματα σας, μπορούν να διατηρηθούν σε μία αρμονία και να βοηθήσουν την σχέση με τον σύντροφό σας. Η αλλαγή οπτικής απέναντι στα πράγματα, θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε απόψεις και στερεότυπα, που ίσως δέσμευαν μέχρι τώρα την εξέλιξή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ανασφάλειες και οι φοβίες μπορούν να λάβουν μέρος στις αποφάσεις σας και να εμποδίσουν τα σχέδια που έχετε στο πρόγραμμα. Μην είστε ανυπόμονοι όταν παρατηρείτε μικρές καθυστερήσεις, προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα