Τα ζώδια της Πέμπτης 7ης Μαρτίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ταύροι, η διάθεσή σας να βρεθείτε σε κόσμο και να δείξετε τις ικανότητες σας, οξύνει την διπλωματική σας σκέψη και εντείνει την διάθεσή σας, να επικοινωνήσετε και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Παρθένοι, η ευχάριστη ατμόσφαιρα που διαχέεται γύρω σας, σας γεμίζει με αισιόδοξα μηνύματα και μπορείτε να εμβαθύνετε σε θέματα που σας ανησυχούν, με καθαρότητα σκέψης και χωρίς επιπολαιότητες. Ζυγοί, ο τρόπος που κινείστε απέναντι στα πράγματα, δείχνει μία οξύθυμη συμπεριφορά, η οποία δημιουργεί εντάσεις. Η προσπάθεια να ελέγξετε τα συναισθήματα σας και να τα ισορροπήσετε,

θα είναι το κλειδί για την ήρεμη πορεία των σχέσεων σας.

ΚΡΙΟΣ

Η επαγγελματική σας καταξίωση, είναι αυτό που σας απασχολεί και θα ψάξετε τρόπους να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο, ξεχωρίζοντας έτσι την εικόνα σας, από το σύνολο. Η ηγετική σας στάση, είναι αυτή που θα συμβάλλει στην ολοκλήρωση αυτών, δείχνοντας μία αποφασιστικότητα και ταυτόχρονα ελευθερία σκέψης.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, είναι αρκετά μπερδεμένη και θέλετε να βρείτε τη λύση, ώστε να απεγκλωβιστείτε από μία κατάσταση που σας έφεραν, οι λάθος αποφάσεις. Βρίσκεστε σε ένα σημαντικό σημείο και χρειάζεται να ζητήσετε βοήθεια από έμπιστα άτομα, ώστε να σας δοθούν συμβουλές που θα σας υποδείξουν έναν διαφορετικό δρόμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία αρμονία διακατέχει τον συναισθηματικό σας κόσμο και μπορείτε να ξεκαθαρίσετε, τα γεγονότα που εισβάλλουν απρόοπτα στην ζωή σας. Έχετε τον αέρα της επικοινωνίας, που μπορεί να αναπτύξει έναν μεγαλύτερο κοινωνικό κύκλο, ο οποίος θα συμβάλει αργότερα στην επαγγελματική σας καταξίωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι διαφορές που έχουν εμφανιστεί στον προσωπικό σας τομέα, θα εντείνουν την ψυχική σας διάθεση, δημιουργώντας μεγαλύτερες ανασφάλειες για την πορεία των σχέσεών σας. Μπορείτε να ξεκαθαρίσετε την θέση σας, βλέποντας πιο ξεκάθαρα τα θέματα που έχουν δημιουργηθεί.

ΛΕΩΝ

Οι σκέψεις σας, μπορούν να τρέξουν με ρυθμούς, που θα διαφοροποιήσουν την θέση σας απέναντι στους άλλους και ιδιαίτερα στο συναδελφικό σας περιβάλλον. Έχετε την ικανότητα να προβάλετε με δυναμισμό τις ικανότητες σας και να ενδυναμώσετε την αυτοπεποίθηση σας, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ενέργειες σας, δείχνουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα που μπορεί να αποδώσει και να προσεγγίσει θέματα, που θα ξεδιπλώσουν και άλλα σας ταλέντα. Η οργάνωση και η μεθοδικότητα που ακολουθείτε, είναι από τα πληρέστερα στοιχεία του χαρακτήρα σας, δίνοντας σας έναν ξεχωριστό αέρα.

ΖΥΓΟΣ

Οι εντάσεις και οι δολιότητες που εμφανίζονται στην επιφάνεια, σας δημιουργούν έναν εκνευρισμό και μία αντιπαράθεση με τα κοντινά σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι και να μην πλαισιώνεστε από πλάνες του μυαλού σας, οδηγώντας σας έτσι σε λάθος συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να υπάρξουν αρνητικά πρόσωπα, που μπορούν να σας παραπλανήσουν και να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις, για την πορεία σας. Μείνετε, λοιπόν επιφυλακτικοί στις συζητήσεις που θα προκύψουν, κρατώντας μία απόσταση από οριστικές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η θετική διάθεση να προωθήσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας, μπορεί να σας προσφέρει ένα διαφορετικό μονοπάτι προς την επιτυχία. Οι επαγγελματικές σας ιδέες και δράσεις, έχουν να κάνουν με την ωριμότητα των σκέψεών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σταθερότητα που διακρίνει τις σκέψεις και τα σχέδια σας, είναι ένα σημαντικό προσόν που θα σας οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων σας. Η επιμονή και η υπομονή σας, είναι στοιχεία που σας δίνουν την σιγουριά, για να απομακρυνθείτε από παρορμητικές κινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αντιδράσεις των άλλων γύρω σας, θα μπορέσουν να σας δείξουν τις σκέψεις που καλλιεργούν μέχρι σήμερα, για το άτομο σας. Η αφέλεια, δεν βοηθάει στην συγκρότηση των σκέψεων και των ενεργειών σας, αλλά αντίθετα μπορεί να σας προσθέσει και άλλα εμπόδια στον δρόμο σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ευαισθησία απέναντι στις καταστάσεις που εξελίσσονται, αναμιγνύουν τα συναισθήματα που τρέφετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μείνετε μόνοι και προσπαθήστε να βάλετε σε μία σειρά τις ανησυχίες σας, ώστε να είστε πιο ξεκάθαροι στις αποφάσεις σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέμπτης 7ης Μαρτίου 2019,pebtis 7is martiou 2019