Τα ζώδια της Πέμπτης 4ης Απριλίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριοί, το ενδεχόμενο να έρθουν στην δημοσιότητα καταστάσεις του παρελθόντος, θα σας φέρουν σε αδιέξοδο και θα περιορίσουν τα επόμενα βήματά σας. Δείξτε, προσοχή σε ότι έχει την ικανότητα, να σας ταράξει και να σας αποστρέψει την προσοχή από σημαντικές αποφάσεις. Δίδυμοι, ταυτίζεστε με την δυναμική της ημέρας, βγάζοντας έναν διαφορετικό παρουσιαστικό. Οι κριτικές που θα επέλθουν, θα καθορίσουν την σταδιοδρομία σας και ιδίως τα επαγγελματικά σας. Πλησιάστε τα άτομα που αντιδρούν στα σχέδια σας και χειριστείτε με διπλωματία τις εξελίξεις. Παρθένοι, η ενεργητικότατα,

είναι το εργαλείο για να εξετάσετε τον τρόπο που τα άτομα γύρω σας επεξεργάζονται αρνητικά ή θετικά τα σχέδιά σας.

Μείνετε επιφυλακτικοί σε ιδέες και σχέδια, που θα σας προταθούν για την ανοδική πορεία σας. Σκορπιοί, η ικανότητα να ξαναγεννηθείτε ακόμα και από τις στάχτες σας, δίνει το έναυσμα να προσχεδιάσετε τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια. Όσο είναι θετικά τα στοιχεία που έχετε ως βάσεις, τόσο πιο σίγουρο θα είναι το μέλλον.

ΚΡΙΟΣ

Η ανάγκη για να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους και δεν βλέπετε τις καταστάσεις που εξελίσσονται με καθαρή σκέψη. Ίσως υπήρξαν παρασκήνια στο παρελθόν απέναντι στο πρόσωπο σας και πρέπει να αντιδράσετε με ώριμες σκέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι επαφές σας με το φιλικό σας περιβάλλον, θα σας δώσουν μια ανανέωση και θα διοχετεύσουν θετική ενέργεια, εφόσον θα ασχοληθείτε με ενδιαφέροντα που θα απελευθερώσουν την δημιουργικότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προσοχή που πρέπει να επιστήσετε στις λογοκρισίες των άλλων γύρω σας, θα διαφυλάξει την προσωπικότητα σας. Θυμηθείτε η επαφή σας με τα υπόλοιπα άτομα που σας περιβάλλουν, θα πρέπει να γίνει με ειλικρίνεια, και από τα δύο μέτωπα, ώστε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα που αφορούν την παιδεία και την εκπαίδευση σας, σήμερα, θα πάρουν ενεργή θέση και θα επιδοθείτε αφήνοντας πίσω πράγματα καθημερινά. Η ολοκλήρωση αυτή, θα ενδυναμώσει τις επιθυμίες και τα όνειρά σας.

ΛΕΩΝ

Θέματα οικονομικού τύπου, εκκρεμότητες ή νομικές υποθέσεις, θα ανατρέψουν την πορεία της καθημερινότητας και θα επηρεάσει το πρόγραμμα που θέλετε να ακολουθήσετε. Ίσως μυστικά, βγουν στην επιφάνεια και σας προξενήσουν το ενδιαφέρον να τα αναλύσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις συνεργασίες που θέλετε να κάνετε, θα πρέπει να κινηθείτε με ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα, προφυλάσσοντας τα σχέδια σας, από κάθε αρνητική συνέπεια. Κινηθείτε με διαίσθηση και ήρεμη πορεία.

ΖΥΓΟΣ

Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει να βγάλετε εις πέρας, είναι αρκετές και σας κούρασαν ψυχολογικά. Μην επιμείνετε να τελειοποιήσετε θέματα που μένουν σε εκκρεμότητα, γιατί οι ευθύνες σας δημιουργούν απότομες μεταβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάγκη να μιλήσετε σε πρόσωπα που εμπιστεύεστε, αποβάλει το άγχος που σας έχει καταβάλει αυτή την περίοδο, λόγω πολλών ευθυνών. Η κίνηση αυτή, θα σας δώσει την ώθηση να ξεδιαλύνετε τα επαγγελματικά σας και να τα δείτε μία διαφορετική οπτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η στροφή προς τα πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη, είναι αυτό που σας δίνει δύναμη και θα αισθανθείτε πληρότητα στον συναισθηματικό σας κόσμο. Η στάση αυτή, θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η λήψη αποφάσεων, είναι λίγο δύσκολη για σας σήμερα, αφού τα πράγματα δείχνουν άλλη εικόνα από αυτήν που εσείς θα πρέπει να ακολουθήσετε. Η σταθερότητα του νου σας, είναι αυτή που θα συμβάλει στις κινήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία ζεστασιά θα υπάρξει στην ερωτική σας ζωή και θα συμφιλιωθείτε με τον σύντροφό σας, σε θέματα που σας έχουν φέρει σε ρήξη στο παρελθόν. Η χαρούμενη διάθεση, θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σας σε δημιουργικά θέματα, κάνοντας σας να περάσετε ευχάριστες στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο εκνευρισμός μπορεί να σας αγχώσει περισσότερο σε συζητήσεις που πρέπει να κάνετε, με τον κοινωνικό σας περίγυρο. Προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι και να εστιάσετε σε θέματα, που μπορείτε να επιδοθείτε με ευκολία.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα