Τα ζώδια της Πέμπτης 30ης Μαΐου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Δίδυμοι, μπορεί να αισθάνεστε ότι ελέγχεστε από τρίτα πρόσωπα, στον χώρο εργασίας σας, αλλά ταυτόχρονα μπορείτε να δείξετε τις άπειρες δυνατότητες που έχετε και να επιβραβευθείτε γι’ αυτό.

Κριοί, η έλλειψη αυτοπεποίθησης μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, σε πολλούς τομείς και να αποδιοργανώσει τις σκέψεις σας. Η δυσκολία που θα εμφανιστεί στην επικοινωνία, με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, θα επιδεινώσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία σας.

Υδροχόοι, οι συνεργασίες που θα ακολουθήσουν, κυρίως με άτομα του γυναικείου φύλου θα βοηθήσουν τα σχέδιά

σας.

ΚΡΙΟΣ

Η τάση να μείνετε λίγο μόνοι και να σκεφτείτε, είναι αρκετά έντονη σήμερα και σας απομονώνει από το γύρω περιβάλλον. Οι σκέψεις που κάνετε, είναι πολλές και δεν βοηθούν να συγκεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσπαθήστε να ιεραρχήσετε τις ανάγκες σας και να κατασταλάξετε, σε αυτά που πρέπει να γίνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η λεπτομερή εξέταση των επαγγελματικών σας υποθέσεων, θα ευνοήσει τις αποφάσεις σας και θα οργανώσετε τις υποθέσεις που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Η αυστηρότητα που θα δείξετε απέναντι στα γεγονότα, θα σας φέρει νέες ιδέες και ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρ ότι πρόσωπα από το φιλικό ή οικείο σας περιβάλλον, θα σας συμπαρασταθούν και θα σας πλησιάσουν ώστε να περάσετε ευχάριστα, εσείς ίσως παρασυρθείτε από απότομες συναισθηματικές μεταβολές. Αυτή η εναλλαγή, θα σας κάνει να νιώσετε άβολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φιλικές συναντήσεις, θα σας γεμίσουν θερμά συναισθήματα, αλλά προσέξτε να μην υπερβάλετε σε θέματα που θα συζητηθούν. Αποφύγετε να δημιουργηθεί κάποια ένταση ή διαφωνία, προσπαθήστε να ελέγξτε τα συναισθήματά σας και μην είστε παρορμητικοί.

ΛΕΩΝ

Μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα σε θέματα που θα προκύψουν, διατηρείστε την ψυχραιμία σας. Έχετε την ευχέρεια, να απομακρυνθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που λειτουργούν αρνητικά, καθώς διατηρείτε μία επιφύλαξη απέναντί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην εκπλαγείτε αν προκύψει κάτι καινοτόμο και αντισυμβατικό, στην διάρκεια της ημέρας. Αφήστε την μέρα να πάρει ένα ξεχωριστό χρώμα και ακολουθήστε τους ρυθμούς, που σας παρουσιάζονται. Η επικοινωνία σας με συγγενικά άτομα, θα αλλάξει προς το καλύτερο και θα ξεκαθαριστούν θέματα που σας ταλαιπώρησαν στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Προσέξτε την επικοινωνία σας με τους άλλους γύρω σας, γιατί μπορεί να υπάρξουν κάποια ζητήματα που θα φύγουν από τον έλεγχό σας. Τα οικονομικά σας και η υλική σας ασφάλεια, θα ευνοηθούν και τα πράγματα, θα πάρουν μία νέα τροπή που θα σας αναπτερώσουν το ηθικό. Δείξτε όλη την δυναμική που διαθέτετε και προβάλετε τα νέα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσωπικότητα και η λάμψη σας, θα διορθώσουν την μέχρι τώρα εικόνα που είχατε σχηματίσει. Οι εντάσεις και ο φόρτος εργασίας, σας έχουν πιέσει συναισθηματικά. Η αίσθηση της απελευθέρωσης από αυτά, θα βοηθήσουν πολύ την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αφήνετε τους εξωγενείς παράγοντες, να επηρεάζουν την ψυχολογία σας και να διαμορφώνουν παράλληλα ένα αρνητικό κλίμα. Προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές, χωρίς να χάσετε την αισιοδοξία σας. Η ανάγκη να ακολουθήσετε νέα επαγγελματικά σχέδια, θα σας κρατήσει ενεργούς και θα βοηθήσει την διάθεσή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορείτε να προγραμματίσετε νέα καταναλωτικά σχέδια, διαμορφώνοντας έτσι μία ανανεωμένη διάθεση. Η αγάπη και η συμπάθεια που δείχνετε σε κάποια άτομα, θα σας οδηγήσει να τους κάνετε να νιώσουν ευχάριστα και θα τους χαρίσετε όμορφες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, είναι κατάλληλη ημέρα για συμφωνίες και συνεργασίες με νέα πρόσωπα. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την ευκαιρία που σας δίνεται και αναδείξτε τον δυναμικό σας χαρακτήρα. Τα θέματα που θα παρουσιαστούν, θα φέρουν ταυτόχρονα έναν όγκο εργασίας.

ΙΧΘΎΕΣ

Οι συναντήσεις που θα οργανώσετε, θα κυλίσουν με μία αρμονία και θα βελτιώσουν την διάθεσή σας. Οι καλλιτεχνικές σας τάσεις, θα αναδειχθούν και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε καινοτόμα σχέδια, που θα σας ξεχωρίσουν από το σύνολο.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα