Τα ζώδια της Πέμπτης 29ης Νοεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριοί, οι ενέργειες σας πορεύονται αντίθετα με την φύση σας, εξαιτίας της συναισθηματικής σας φόρτισης. Γίνετε πάλι δυναμικοί και ενεργητικοί και πάρτε ότι σας αξίζει. Σκορπιοί, οι περιστάσεις που εξελίσσονται στον χώρο εργασία σας, δίνουν την αφορμή να αποδείξετε την διαφορετικότητά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η ευαισθησία που σας διέπει, δεν βοηθάει ώστε να μπορέσετε να διαλευκάνετε τις εξελισσόμενες καταστάσεις, διότι σας απομακρύνει από σκέψεις καθαρής λογικής. Προσπαθήστε να ελέγξετε, αυτή σας την αδυναμία και να ισορροπήσετε τις σκέψεις σας. Η αλλαγή

οπτικής και η ικανότητα να δείτε κατάματα την αλήθεια, θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από κατεστημένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρόθεση να αλλάξετε τις καταστάσεις γύρω σας και να λειτουργήσετε ελεύθερα χωρίς τύψεις και ενοχές, σας χαρίζει ένα πνεύμα ελευθερίας. Η επιθυμία να διαπρέψετε στον χώρο εργασίας σας, έρχεται ως κίνητρο για να τα καταφέρετε δυναμικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πρακτική βάση που στηρίζεστε, σας συνδέει με μεθοδευμένες κινήσεις που αποσκοπούν στην κατάκτηση των στόχων σας. Τα θεμέλια που έχετε θέσει αυτό το διάστημα, είναι σημαντικά, θα σας οδηγήσουν σε πρωτότυπες ιδέες και σκέψεις, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και προχωρήστε δυναμικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συνειδητοποίηση των αρνητικών σκέψεων, μπορεί να βοηθήσει να απεμπλακείτε από λάθη που θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα στο μέλλον. Η συναίσθηση των πράξεων σας, αφαιρεί αρνητικές σκέψεις και ενδυναμώνει την τόλμη και το θάρρος σας.

ΛΕΩΝ

Η έλλειψη αυτοεκτίμησης, αφήνει το έναυσμα στους γύρω σας να λειτουργήσουν παρεμβατικά, επηρεάζοντας την ευαισθησία που σας διακατέχει. Παραθέστε τα θέματα που σας απασχολούν και επεξεργαστείτε τα δυναμικά, αφαιρώντας το δικαίωμα σε τρίτους να επηρεάζουν τις σκέψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συνεργασίες και το κλείσιμο συμφωνιών, σήμερα, έχουν την δύναμη να φέρουν εποικοδομητικά αποτελέσματα. Η οργάνωση που έχετε κάνει στο παρελθόν, είναι η βάση για να στηρίξετε τις προτάσεις και τα νέα σας σχέδια. Ο προγραμματισμός και η τελειότητα, είναι στοιχεία που σας διαφοροποιούν.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως παρουσιαστεί μία απρόοπτη συνάντηση στον εργασιακό σας χώρο, που θα σας δώσει μία διαφορετική αντίληψη για την μέθοδο που ακολουθείτε. Η μέρα θα κυλήσει με αρκετές εκπλήξεις και στον προσωπικό σας τομέα, δίνοντάς σας το περιθώριο να διαλευκάνετε παρελθοντικές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση να πλησιάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να κατανοήσετε τον συναισθηματικό τους κόσμο, σας φέρνουν πιο κοντά. Η εξομάλυνση της επικοινωνίας μεταξύ σας, θα φέρει στην επιφάνεια ειλικρινά συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η άσχημη ψυχολογική σας διάθεση, θα σας αποπροσανατολίσει από θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Διατηρηθείτε σε μία ισορροπία και αποβάλετε το άγχος σας, κάνοντας δημιουργικές δραστηριότητες. Θυμηθείτε ότι έχετε το προτέρημα να ρισκάρετε, σε ζητήματα που σας απασχολούν, βασιζόμενοι στο θάρρος και την τόλμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα επαγγελματικά σας, γνωρίζετε καλά πως μπορείτε να ελέγξετε καταστάσεις που σας απασχολούν, προχωρήστε με σταθερότητα και μην αφήσετε εξωτερικές επιρροές να σας επηρεάζουν. Ακόμα και αν δέχεστε αθέμιτο ανταγωνισμό, προσπαθήστε να παραμείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αισιόδοξες σκέψεις, σας δίνουν την ώθηση να πραγματοποιήσετε με σθένος τον στόχο που έχετε θέσει εδώ και καιρό. Η αυτοδυναμία σας, είναι το προσόν που σας χαρίσει την ελευθερία που αποζητάτε. Οι πιέσεις που δέχεστε μπορεί να σας περιορίζουν, εσείς όμως έχετε την τόλμη να τις απομακρύνετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις, θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό και δεν θα σας είναι εύκολο να διαχειριστείτε τα θέματα που έχετε σε προτεραιότητα. Κάποιες καταστάσεις μπορεί να σας διχάζουν, όμως θα πρέπει να δείτε την πραγματική τους εικόνα και να προχωρήσετε, απλά συνειδητοποιήσετε τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα