Τα ζώδια της Πέμπτης 29 Μαρτίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Μπορείτε σήμερα να κινηθείτε με περισσότερη σταθερότητα αλλά και να ενεργήσετε ουσιαστικά για να βελτιώσετε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας αλλά και τα οικονομικά σας, αποφύγετε όμως σήμερα να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και να πάρετε αποφάσεις.

Κριός

Νιώθετε σήμερα πιο αποφασιστικοί για να προχωρήσετε θέματα που αφορούν την καριέρα σας, αποφύγετε όμως να σας καταβάλει το άγχος για νέα σας σχέδια, με τις κατάλληλες ενέργειες όλα μπορούν να βελτιωθούν σε αυτό τον τομέα.

Στα συναισθηματικά σας, η διάθεσή σας βοηθάει τις σχέσεις σας με τους άλλους, μη διστάζετε να έρθετε κοντά σε άτομα που αγαπάτε, να συζητήσετε περισσότερο σήμερα για όσα νιώθετε.

Ταύρος

Προσεγγίστε προσεκτικά θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, είναι σημαντικό αυτή την περίοδο να βάλετε τα δυνατά σας για να προχωρήσετε νέα σχέδια αλλά και να βρείτε την κατάλληλη στρατηγική για να ξεπεράσετε εμπόδια. Στα συναισθηματικά σας αποφύγετε να εστιάσετε σε παλιές εντάσεις και βρείτε τον τρόπο ώστε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας. Ελάτε σε επαφή με τα συναισθήματά σας και εξωτερικεύστε περισσότερο τις επιθυμίες σας.

Δίδυμοι

Με μεγαλύτερο ενθουσιασμό αλλά και αισιοδοξία σίγουρα μπορείτε να πετύχετε περισσότερα στα επαγγελματικά σας, η επικοινωνιακή σας ικανότητα βοηθάει να εκτιμήσετε περισσότερο θέματα που σας απασχολούν, όμως ότι αποφάσεις πάρετε σήμερα θα πρέπει να τις τηρήσετε, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί. Στα συναισθηματικά σας, έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε περισσότερο με τους άλλους αλλά και να βελτιώσετε καταστάσεις, ενισχύστε λοιπόν τις σχέσεις σας και βάλτε γερές βάσεις σε νέες σχέσεις.

Καρκίνος

Στα επαγγελματικά σας σήμερα με μεγαλύτερη δύναμη αλλά και πίστη στον εαυτό σας μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα θέματα που έχετε σε εκκρεμότητα και να αντιμετωπίσετε προβλήματα που υπάρχουν. Στα συναισθηματικά σας εκδηλώστε όσα νιώθετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, σίγουρα ο τρόπος που μπορείτε σήμερα να επικοινωνήσετε με τους άλλους μπορεί να βελτιώσει καταστάσεις.

Λέων

Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο, όμως μέσα στις συνεργασίες σας θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στην επικοινωνία σας αλλά και στην επαφή σας με τους άλλους σήμερα. Προσπαθήστε να αποφύγετε συζητήσεις για σημαντικά θέματα, προσπαθήστε να ελέγξετε περισσότερο όσα θέλετε να κάνετε από δω και πέρα. Στα συναισθηματικά σας σήμερα κινηθείτε με καλύτερη διάθεση, εύκολα μπορεί να δημιουργούν εντάσεις που να φέρουν δυσκολίες σε σχέσεις, μην χάσετε λοιπόν την αυτοκυριαρχία σας απέναντι στους άλλους και προσπαθήστε να συζητήσετε με άτομα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν.

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να εξετάσετε καλύτερα κάποια θέματα τα οποία αφορούν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας, αντιμετωπίζετε κάποια θέματα που πρέπει οπωσδήποτε να λυθούν, μην τα αποφύγετε γιατί σήμερα μπορείτε να βρείτε ευκολότερα λύσεις. Στα συναισθηματικά σας αποφύγετε σήμερα να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα ακόμα κι αν νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σας στηρίζουν όσο πρέπει, συζητήστε το και αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις.

Ζυγός

Μιλήστε με νέα πρόσωπα για επαγγελματικά σας σχέδια και κάντε ανοίγματα προς τα έξω που σήμερα ευνοούνται, η διάθεσή σας παροτρύνει να προχωρήσετε θέματα καριέρας και ίσως δεχτείτε και βοήθεια αν το προσπαθήσετε. Στα συναισθηματικά σας αποφύγετε να αντιμετωπίσετε τους άλλους ευερέθιστα, προσπαθήστε με συμφιλιωτική διάθεση να βελτιώσετε θέματα που σας απασχολούν.

Σκορπιός

Σήμερα μπορείτε να εκτιμήσετε καλύτερα καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας, όμως στην επαφή σας με τρίτους θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε όσα συζητάτε αυτή την περίοδο. Στα συναισθηματικά σας ακόμα και αν κάποια πράγματα θέλετε να τα αλλάξετε, προσπαθήστε να κατανοήσετε περισσότερο τις απόψεις των άλλων και να να ζητήσετε συμβουλές από άτομα που εμπιστεύεστε.

Τοξότης

Στα επαγγελματικά σας σήμερα με ευχάριστη διάθεση σίγουρα θα προχωρήσουν καλύτερα νέα σας σχέδια και μπορείτε να ασχοληθείτε με οικονομικές σας υποθέσεις. Στα συναισθηματικά σας είναι κατάλληλη μέρα ώστε να προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε θέματα του παρελθόντος, όπως και παρεξηγήσεις. Ακούστε περισσότερο όσα έχουν σας πουν αγαπημένα σας πρόσωπα και με αυτοπεποίθηση προχωρήστε σε ζητήματα σχέσεων.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να σας απασχολήσουν αρκετά εκκρεμότητες που έχετε ιδιαίτερα οικονομικής φύσεως, καλό είναι να είστε προσεκτικοί σε αποφάσεις που αφορούν τον οικονομικό σας τομέα και να αποφύγετε να νιώθετε ανασφάλεια λόγω επαγγελματικών ζητημάτων που μπορεί να μην είναι όπως επιθυμείτε αυτό το διάστημα. Στα συναισθηματικά σας προσπαθήστε να κινηθείτε σήμερα ήρεμα και να αποφύγετε να αφήσετε το άγχος να επηρεάσει την συναισθηματική σας ζωή, εξετάστε περισσότερο τα συναισθήματά σας όπως και τις σχέσεις σας.

Υδροχόος

Σήμερα μπορείτε να ξεκαθαρίσετε αρκετά θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και να θέσετε σε δράση τα σχέδιά σας, το σημαντικό είναι ότι μπορείτε να κατανοήσετε περισσότερα για αυτούς που συναναστρέφεστε. Στα συναισθηματικά σας μπορείτε να δημιουργήσετε αρμονική ατμόσφαιρα σήμερα και να βελτιώσετε αρκετές καταστάσεις, εστιάστε στην καλή επικοινωνία και πλησιάστε τους άλλους με εύθυμη διάθεση.

Ιχθύες

Βάλτε ένα καλό πρόγραμμα για να τα ανταπεξέλθετε σήμερα σε υποχρεώσεις, σίγουρα μπορείτε να προχωρήσετε τις ιδέες σας αλλά και να συμβουλέψετε τρίτους δείχνοντας τις ικανότητές σας. Η αποφασιστική σας διάθεση θα σας βοηθήσει σήμερα να ολοκληρώσετε θέματα που έχετε σε εκκρεμότητα. Στα συναισθηματικά σας βρείτε χρόνο για τα άτομα που αγαπάτε, μπορείτε να συζητήσετε ουσιαστικά ζητήματα που σας απασχολούν.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα