Τα ζώδια της Πέμπτης 28ης Μαρτίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριοί, η πρόθεση να ξεφύγετε από τα στερεότυπα που σας έχουν δοθεί, σας κάνει ανυπόταχτους. Αυτό σας χαρακτηρίζει αρκετά δυναμικούς και άτομα που δεν φοβάστε το ρίσκο. Λέοντες, οι εξελίξεις που θέλετε να δείτε στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, στηρίζονται σε μία αποφασιστική διάθεση, η οποία στέκεται ως βάθρο για την σταδιοδρομία σας. Ταύροι, οι εσωτερικές παρορμήσεις εμφανίζουν την ερωτική σας διάθεση, απέναντι στον σύντροφό σα και σας κάνουν πιο διαχυτικούς και ερωτεύσιμους. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε την σχέση σας.

ΚΡΙΟΣ

Η

επιθυμία σας να βρεθείτε σε ένα περιβάλλον με πολλά άτομα και να συζητήσετε καινοτόμες ιδέες, πάνω σε ένα κοινό μοτίβο, θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και υπέροχα μαζί τους. Η γενναιόδωρη διάθεση, σας βοηθάει να βελτιώσετε τις σχέσεις με το αντίθετο φύλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, θα ξεκαθαρίσετε τον οικονομικό σας τομέα και θα βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά. Οι υποχρεώσεις γύρω σας, μπορεί να έχουν μεγεθυνθεί και αυτό σας έχει αποπροσανατολίσει από τα βήματα που ακολουθείτε μέχρι τώρα. Συγκροτείστε τις σκέψεις σας και βρείτε την λύση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι τρυφερές στιγμές που θα προκύψουν με τον σύντροφό σας, θα κάνουν την σχέση σας να βαδίσει σε ένα ευχάριστο κλίμα. Μπορείτε λοιπόν, να κανονίσετε εξόδους και να διοργανώσετε νέα σχέδια και ταξίδια. Διασκεδάστε μαζί του και βρεθείτε ταυτόχρονα με φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα ζητήματα της καθημερινότητας, θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Τα οικογενειακά θέματα που εκκρεμούν, πρέπει να βρουν την λύση τους και να σταθείτε με την ευφυή σκέψη σας απέναντί τους, βάζοντάς τα σε σειρά.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορείτε να χαράξετε νέα σχέδια στον επαγγελματικό σας τομέα και να δείτε τα πράγματα, από μια άλλη οπτική. Μπορείτε να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να βρεθείτε με άτομα τα οποία έχετε κοινό στόχο, συνοδεύοντας την ημέρα με θερμά συναισθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η στροφή προς το σπίτι, είναι εξαιτίας της αρνητικής ψυχολογίας που σας επηρεάζει. Μπορείτε να δείτε τα γεγονότα που εξελίσσονται από μια διαφορετική οπτική και αυτό σας δίνει έναν διαφορετικό τρόπο αντίληψης. Μπορείτε να εστιάσετε σε διαφορετικά σημεία, απέναντι στο πρόβλημα.

ΖΥΓΟΣ

Η κινητικότητα θα είναι έντονη στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά μην στέκεστε σε αυτό γιατί θα σας απομακρύνει από τις ενέργειες που έχετε προβλέψει να κάνετε. Προσπαθήστε όσο περισσότερο γίνεται και μην αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εργασία σας, κινείται σε ήρεμα επίπεδα χωρίς να υπάρχουν επιπλοκές και αντιθέσεις. Μπορείτε να λάβετε κάποια χρήματα από το παρελθόν και να κλείσετε κάποιες οικονομικές υποθέσεις, που θα σας δώσουν μία ανάσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε μπερδεμένες καταστάσεις και μην προβείτε σε αναλύσεις, που θα σας ταράξουν τις σκέψεις. Η συμπεριφορά σας, μπορεί να φανεί οξύθυμη και να φύγετε από τα όριά σας. Αφήστε την μέρα να περάσει χωρίς πολλές συζητήσεις, τις οποίες θα τις κάνετε το επόμενο διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, θα εμφανιστούν στην επιφάνεια τρίτα πρόσωπα από το παρελθόν και ίσως προβείτε σε αναλύσεις κρυφών καταστάσεων. Βαδίστε προσεχτικά και εστιάστε με προσοχή στην ακριβή ανάλυσή τους, χωρίς να κουράζεστε από αρνητικές σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το φιλικό σας περιβάλλον, θα βοηθήσει τα σχέδια που έχετε οργανώσει και θα καθοδηγήσει την πορεία σας. Μπορεί να θελήσετε να κάνετε κάποιες συζητήσεις με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, το κλειδί για να έχετε θετικό αποτέλεσμα είναι η θετική διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό σας παράγοντα, σήμερα, θα έχουν μία πρόοδο και θα μπορέσετε να φτάσετε τον στόχο που έχετε θέσει. Η υπομονή και η επιμονή, θα σταθούν δίπλα σας στις επόμενες κινήσεις που απαιτούνται.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα