Τα ζώδια της Πέμπτης 28ης Φεβρουαρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριοί, με την δύναμη του ενστίκτου σας και την σταθερή σας σκέψη, μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας, στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ταύροι, η πρόθεση να συνεργαστείτε με νέα άτομα και να ανοίξετε τις πόρτες της επαγγελματική σας καριέρας, σας κάνει πιο υπευθύνους, απέναντι σε ανταγωνισμούς. Ζυγοί, μία αυστηρή στάση μπορεί να φέρει εντάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να σας κυριέψουν ενοχές και τύψεις. Η στάση σας, θα πρέπει να στηριχθεί στην δικαιοσύνη, ώστε να αποφύγετε

αρνητικές σκέψεις.

ΚΡΙΟΣ

Η ψυχολογία σας, είναι αρκετά επιβαρυμένη με τις υποχρεώσεις που σας έχουν διαμορφώσει ένα πιεστικό κλίμα και η επιθυμία σας, είναι να ξεκουραστείτε απομακρύνοντας την σκέψη σας από όλα αυτά. Η σωματική άσκηση, είναι αυτή που θα σας δώσει την ευεξία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η στροφή προς τις επιθυμίες που έχετε για τον επαγγελματική σας σταδιοδρομία, θα πρέπει να τείνει στην επιχειρηματικότητα που διαθέτετε και στον οξυδερκή τρόπο σκέψης σας. Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη, μπορείτε να αναδείξετε κάθε δημιουργική πτυχή του εαυτού σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι καταστάσεις γύρω σας, τρέχουν με ρυθμούς που σας εξυπηρετούν, εφόσον έχετε την ευχέρεια να έχετε ανεπτυγμένη αντίληψη και να δίνετε λύσεις, που εξυπηρετούν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Δείξτε προσοχή, στα άτομα που ίσως εκμεταλλευτούν αυτό το προσόν σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν παρατηρήσετε στον εαυτό σας μία οξύθυμη συμπεριφορά, απομακρυνθείτε από συζητήσεις και συναντήσεις που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας. Η επιμέρους ανάλυση των θεμάτων που σας απασχολούν και σας προκαλούν την ένταση, θα βοηθήσει στην ισορροπία σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, στον προσωπικό σας τομέα, φαίνεται να δείχνετε περισσότερη ευαισθησία και αυτό σας κάνει υπερευαίσθητους σε θέματα που αγγίζουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Χρησιμοποιήστε την διπλωματία, για να απομακρυνθείτε από υπερβολές που θα οδηγήσουν σε διενέξεις με τους γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η υπερβολή απέναντι στα πράγματα, μπορεί να σας οδηγήσει σε ενέργειες που ίσως αργότερα μετανιώσετε, γι’ αυτό σήμερα κινηθείτε προσεκτικά. Μπορείτε να φανείτε καινοτόμοι και πρωτοποριακοί, αλλά μην αφεθείτε σε κινήσεις που θα σας κάνουν εριστικούς με τους γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ

Η πρακτικότητα σας και η σταθερότητα, θα είναι τα εναύσματα για να συνεχίσετε να πραγματοποιείτε τις επιθυμίες που έχετε στο μυαλό σας. Η κατανομή των σχεδίων σας, θα βοηθήσει να προσδιορίσετε την ακριβή πορεία που πρέπει να ακολουθηθεί, για να φτάσετε τον στόχο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα πρέπει να βάλετε τα όρια σας και να μην αναλάβετε νέες ευθύνες. Αφήστε να ωριμάσουν τα θέματα που υπάρχουν και βρείτε την κατάλληλη στιγμή, για να κάνετε νέες κινήσεις, έτσι θα διαπρέψετε και θα δημιουργήσετε μία μακροχρόνια πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την δοτική σας διάθεση και την εμπιστοσύνη σε άτομα που δεν αναγνωρίζουν τις ικανότητες σας, θα πρέπει να τα ισορροπήσετε, ώστε να μην επιτρέψετε να υπάρξουν εκδοχές εκμετάλλευσης. Εμπιστευτείτε την προσωπική σας εκτίμηση και την διαίσθηση σας, χωρίς να είστε παρορμητικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συνεργασίες με το γυναικείο φύλλο, μπορούν να αποδώσουν καλύτερα σήμερα, κρατώντας μία μακροχρόνια πορεία για το μέλλον. Η αυτοκυριαρχία σας, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη τους, διατηρώντας ένα υγιές κλίμα μεταξύ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μπορεί να λάβετε κάποιες απαντήσεις γύρω από το θέμα που σας ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα. Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει όλο αυτό τον καιρό, θα καθορίσουν και το αποτέλεσμα. Οι συμβουλές από έμπιστα πρόσωπα, θα σας βγάλουν από μία δύσκολη θέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επικοινωνιακή σας διάθεση και η συμμετοχή σας σε οργανωμένες συνευρέσεις, αναπτύσσουν τον κοινωνικό σας κύκλο. Η αλλαγή περιβάλλοντος και η αγάπη που δείχνετε γι’ αυτό που κάνετε, θα αναδείξει την δημιουργική και καλλιτεχνική σας διάθεση. Ίσως κάποια αγαπημένα σας πρόσωπ,α συμβάλλουν σε αυτό.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα