Τα ζώδια της Πέμπτης 25ης Οκτωβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Δίδυμοι, η αλληλοκατανόηση θα είναι το κλειδί για να συμφιλιωθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Λέοντες, η επιχειρηματολογία σας και η γενναιοδωρία, μπορούν να ξεκαθαρίσουν εντάσεις του παρελθόντος.

ΚΡΙΟΣ

Οι επιπλοκές που μπορούν να συμβούν στον χώρο εργασίας σας, θα πρέπει να τις διαχειριστείτε με διπλωματικό τρόπο και όχι να προβείτε σε καυστικές κριτικές, για τους γύρω σας. Οι εντάσεις, μπορούν να σας κάνουν να χάσετε τον έλεγχο και να απομακρυνθείτε συναισθηματικά από τα άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Υποθέσεις

που δεν έχουν ένα ξεκάθαρο παρελθόν, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα στρέψουν την προσοχή σας σε σημαντικά σημεία, που θα σας δώσουν άμεσα το αποτέλεσμα. Μην παρασυρθείτε από συναισθηματισμούς και ευαισθησίες, διότι θα χάσετε την ρεαλιστική τους εικόνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απρόβλεπτες καταστάσεις, μπορεί να συμβούν κατά την διάρκεια της ημέρας και να αποπροσανατολίσουν τις σκέψεις σας. Μία απρόοπτη βοήθεια ίσως έρθει στο προσκήνιο, βγάζοντάς σας από το αδιέξοδο. Συμβουλευτείτε την διαίσθηση και το ένστικτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας σχέδια ή οι ενέργειές σας σήμερα, μπορούν να αποδώσουν με δυναμισμό και οι ευκαιρίες που θα υπάρξουν, θα σας δώσουν μία διαφορετική διάσταση των πραγμάτων. Οι προσπάθειες σας, στο κοντινό σας περιβάλλον θα αποδώσουν και θα σας ανταμείψουν.

ΛΕΩΝ

Η ευχάριστη διάθεση, θα συνεισφέρει στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αφήνοντας το περιθώριο να τις εξελίξετε και χρησιμοποιήσετε σωστά τον μαγνητισμό σας. Η γενναιοδωρία σας και η δοτικότητά σας, είναι στοιχεία που προβάλλουν την προσωπικότητα σας, χρησιμοποιείστε τα και θα ανταμειφτείτε γι’ αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά κριτήρια που έχετε θέσει να κατακτήσετε, σήμερα, θα σας δυσκολέψουν και θα ασθενήσουν τον δυναμισμό σας. Δώστε την απαραίτητη προσοχή, σε οικονομικές δοσοληψίες που μπορούν να επιφέρουν δυσκολίες. Βασιστείτε στο ένστικτό σας και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Μην αφεθείτε σε αρνητικές σκέψεις και επιπόλαιες, που έχουν την ικανότητα να σας αποπροσανατολίσουν. Επικεντρωθείτε με σοβαρότητα, σε άτομα που παρουσιάζουν μία διαφορετική εικόνα από την πραγματική. Θυμηθείτε η κριτική σας άποψη, παίζει σημαντικό ρόλο στις επαφές μαζί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σήμερα, θα έχετε την αίσθηση ότι θα διογκωθούν και θα σας επηρεάσουν. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μία ψύχραιμη στάση και να αξιολογήσετε την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε. Επαφές και συναντήσεις μικρής διάρκειας, μπορεί να υπάρξουν που θα νιώσετε όμως απόμακρα, αφήστε την μέρα να περάσει ανώδυνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διασκέδαση σας περιβάλλει τις σκέψεις, χαρίζοντάς σας ζωντάνια και ενέργεια. Ο τρόπος που θέλετε να περάσετε την ημέρα σας, κινείται γύρω από τις δικές σας επιθυμίες και η κατάκτησή τους, είναι σε προτεραιότητα. Η στάση αυτή, θα σας δώσει αυτοπεποίθηση και θα σας αποφορτίσει από τις αρνητικές σκέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ενεργητικότητα σας, σήμερα περνάει σε ένα μεταβατικό στάδιο, που αποζητάτε την απομόνωση και τον διαλογισμό. Μείνετε στο σπίτι και παραμερίστε τα προβλήματα που σας πλαισιώνουν και εστιάστε στον εαυτό σας, και στην ισορροπία του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, είναι σημαντικές για το μέλλον. Οι παρορμητικές σκέψεις, θα σας αναταράξουν την σταθερότητα, φέρνοντας αρνητικά αποτελέσματα. Κάντε τον απαραίτητα έλεγχο, δίνοντας το περιθώριο της ολοκλήρωσης, τα σταθερά βήματα θα σας οδηγήσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, κρίνονται από την αρμονική συμπεριφορά σας και από την θελκτικότητα που διαθέτετε. Στα επαγγελματικά σας, θα υπάρξει μία στασιμότητα και θα απαιτηθεί η ανάλογη ενέργεια, για να προχωρήσετε πιο δραστικά μελλοντικά.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα