Τα ζώδια της Πέμπτης 24ης Ιανουαρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριοί, οι στόχοι που έχετε θέσει όλο αυτό το διάστημα, αρχίζουν να γίνονται πράξη και απολαμβάνετε την επιτυχία σας. Ταύροι, οι εκπλήξεις που ετοιμάζετε για τον σύντροφό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας μεταφέρουν σε άλλη συναισθηματική διάσταση. Λέοντες, οι διαφορές μέσα στην σχέση σας δεν εκλείπουν, αλλά δεν σηματοδοτούν την πορεία της, εφόσον επικρατεί ένα υγιές περιβάλλον.

ΚΡΙΟΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας, δίνουν μία ονειρική διάσταση στις σκέψεις και σας κρατούν σε ενέργεια,

αντιμετωπίζοντας δυναμικά τις προκλήσεις που θα κάνουν την εμφάνισή τους. Συμβόλαια και συνεργασίες, μπορούν να ευνοηθούν σήμερα, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε την ημέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν παρατηρήσετε ότι είστε αρκετά οξύθυμοι σε θέματα που κρίνουν το μέλλον σας, μην συμμετέχετε στις συζητήσεις που θα προκύψουν, διότι θα φέρετε αρνητικά αποτελέσματα. Η συμπεριφορά σας απέναντι στον σύντροφό σας μπορεί να δημιουργήσει ένα ρήγμα ανάμεσα σας, να είστε πιο χαλαροί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αδυναμία να δείτε την αληθινή εικόνα των πραγμάτων, απέναντι στα ζητήματα που σας απασχολούν, θα σας δυσκολέψει αρκετά σήμερα. Προσέξτε σε αποφάσεις που θέλετε να πάρετε, εμπιστευτείτε μόνο όσους γνωρίζετε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα απρόοπτα γεγονότα που μπορούν να συμβούν στην διάρκεια της ημέρας, θα σας προξενήσουν το ενδιαφέρον και θα σας απομυζήσουν, ένα μεγάλο μέρος ενέργειας. Η ενεργή συμμετοχή σας, θα είναι ένα στοιχείο που θα σας ανταμείψει ηθικά και θα σας δώσει μία ώθηση για καινούργια πράγματα.

ΛΕΩΝ

Οι συμβουλές που θα δώσετε σε τρίτους, θα είναι επικεντρωμένες στο πρόβλημά τους και θα μπορέσουν να τους απεγκλωβίσουν από μία αρνητική κατάσταση. Η στήριξή σας, θα είναι σημαντικό στοιχείο για την ψυχολογική τους κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αποφυγή υπέρμετρων σκέψεων, θα σας δώσει μία σταθερότητα στις κινήσεις σας και θα ακολουθήσετε ένα σίγουρο δρόμο προς την επιτυχία. Η οργάνωση και η αντιληπτικότητα, θα σας ξεχωρίσουν από το γύρω περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Ελέγξτε την ευαισθησία σας και κρατήστε την σε ένα ισορροπημένο επίπεδο, ώστε να αποφεύγετε λάθη και παρορμητικές κινήσεις. Η δοτική σας συμπεριφορά, γίνεται κάποιες φορές υπερβολική, περνώντας τα επιτρεπτά σας όρια, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρνητικές συνέπειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συνεργασίες που πρόκειται να κάνετε, έχουν μακροχρόνια προοπτική και σας δίνουν ευκαιρίες να βελτιώσετε την επαγγελματική σας εικόνα. Το γυναικείο φύλλο, σας ευνοεί περισσότερο και μπορείτε να επικοινωνήσετε με περισσότερη ευκολία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αντιπαλότητες που έχουν δημιουργηθεί στο οικογενειακό σας περιβάλλον, μπορούν να εξασθενήσουν, λόγω της ειλικρινής διάθεσης που διαθέτετε. Προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και καταθέστε τους τα συναισθήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία ιδιαίτερη ευαισθησία, σας οδηγεί να πλησιάσετε τον σύντροφο σας και να του δείξετε τα αληθινά αισθήματα που τρέφετε γι’ αυτόν. Η μέρα, θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές μαζί του και θα σας δώσει μία ανάσα από την κοινότυπη καθημερινότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αφήνετε να σας επηρεάσει η αρνητική διάθεση, που εμφανίζεται κατά την διάρκεια της ημέρας και σας κρατάει δεσμευμένους σε ενέργειες που επιθυμείτε να κάνετε. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας, να λειτουργήσει χωρίς δεσμεύσεις και ενοχές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η οξυδέρκεια του μυαλού σας, είναι το βάθρο για να περάσετε στην απέναντι όχθη και να αποκτήσετε την επιτυχία που σας ανήκει. Μην το βάζετε κάτω, ανακτήστε τις δυνάμεις σας, παίρνοντας τον έλεγχο στα χέρια σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα