Τα ζώδια της Πέμπτης 20ης Δεκεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Καρκίνοι, ήρθε η στιγμή να ανταμειφθείτε για τις ενέργειες και τις προσπάθειες που έχετε καταβάλει στο παρελθόν, δίνοντάς σας κυρίως ψυχική ικανοποίηση. Λέοντες, η θέληση για δημιουργία, αναδύει συναισθήματα χαράς και οδηγεί τα πράγματα προς την αρμονία. Ζυγοί, οι πολυμήχανες σκέψεις σας και η οξεία αντίληψη των πραγμάτων, δίνουν το περιθώριο να συμμετάσχετε σε συμφωνίες και νέα σχέδια, κατακτώντας την επιτυχία στο μέλλον.

ΚΡΙΟΣ

Η ικανότητα που διαθέτετε, να διεισδύσετε στον

συναισθηματικό κόσμο των άλλων και να αντιληφθείτε τα πραγματικά συναισθήματα απέναντί σας, καθοδηγεί τις κινήσεις σας και συμβάλει στην ολοκλήρωση του έργου σας. Ο δυναμικός χαρακτήρας σας, βοηθάει στην αυστηρή ακολουθία του προγράμματος που έχει τεθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο χρόνος της μοναχικότητας είναι καθοριστικός, για να βάλετε την ζωή σας σε μία τάξη και να δείτε τα πράγματα από την πραγματική τους εικόνα. Η υπερβολική ευαισθησία, δεν βοηθάει στον χειρισμό που απαιτούν νέα ξεκινήματα, γι’ αυτό μην αφήνετε τα συναισθήματα σας να σας καθοδηγούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συμφωνίες που θέλετε να κάνετε αυτές τις μέρες, έχουν καλύτερο αντίκτυπο όταν ανήκουν άτομα του γυναικείου φύλου σε αυτές. Η διπλωματική σας ευφυΐα, μπορεί να οδηγήσει σε ισχυρούς κανόνες τις συμφωνίες, που θα προσδιορίσουν την μελλοντική σας επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σκέψεις σας, εδώ και καιρό τείνουν στην συμμετοχή σας σε σοβαρές συζητήσεις, για θέματα που σας απασχολούν και σας έχουν φορτίσει με αρνητικές σκέψεις με άτομα κοντινού σας περιβάλλοντος. Η μέρα, είναι κατάλληλη για να κάνετε ξεκαθαρίσματα που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ

Μία αρμονία, θα επικρατήσει στα συναισθήματα σας και θα γαληνέψει την ψυχή σας, από τις εντάσεις και τις αψιμαχίες του παρελθόντος. Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με πιο χαλαρά θέματα, που θα σας γεμίσουν θετική ενέργεια, βρεθείτε λοιπόν με φίλους και διασκεδάστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αρνητική στάση σας, απέναντι στα πράγματα και γενικότερα στην ζωή, δεν σας βοηθάει στην επίτευξη των στόχων σας. Οι επιθυμίες και τα θέλω σας, έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα κοινότυπα πράγματα που σας περιβάλλουν, γι’ αυτό ανακτήστε τις δυνάμεις σας και κατακτήστε τα.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεση να συνεργαστείτε με νέα άτομα, είναι θετική και μπορεί να σας δώσει την πρωτοβουλία να κάνετε το πρώτο βήμα να τους πλησιάσετε. Η εργατικότητα σας και η υπευθυνότητα, είναι στοιχεία που θα προσμετρήσουν ως προσόντα για την επίδοσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συναντήσεις που θα προκύψουν στην διάρκεια της ημέρας, απαιτούν την επιφυλακτικότητα σας, θυμηθείτε ότι όλοι δεν έχουν τα ίδια αγνά συναισθήματα με τα δικά σας. Η επιχειρηματική σας σκέψη, θα είναι το κλειδί που θα σας δώσει τον πρώτο λόγο, στις νέες σας συμφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συμπεριφορά σας, μπορεί να παρουσιάσει απότομες μεταβολές απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα, η οποία θα πηγάζει από προσωπικά σας θέματα, που δεν θέλετε να τα εκμυστηρευτείτε σε άλλους. Προσπαθήστε να το ισορροπήσετε και βρεθείτε με άτομα, που έχετε εμπιστοσύνη και ζητήστε την συμβουλή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ονειρική σας διάθεση, δεν σας επιτρέπει να δείτε την αλήθεια κατάματα σε ζητήματα φλέγοντα, όπου πρέπει να ενεργήσετε άμεσα. Η εμβάθυνση και η ανάλυση αυτών, από τις γύρω πτυχές, θα σας δώσουν μία εμπεριστατωμένη άποψη, για το πώς πρέπει να κινηθείτε από την δική σας πλευρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προσδοκίες σας, να βελτιώσετε καταστάσεις στην ζωή σας, σας οδηγούν σε πρωτόγνωρα πράγματα τα οποία σας γεμίζουν αισιοδοξία και προσφέρουν ταυτόχρονα, μία περιπετειώδη διάθεση. Μην χάσετε την ευκαιρία, να ζήσετε ξέγνοιαστες καταστάσεις, μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί στις σχέσεις σας, με κοντινά σας πρόσωπα. Μπορείτε να συζητήσετε, τι είναι αυτό που σας απασχολεί και σας οδηγεί σε αυτή την στάση, ίσως έτσι υπάρξει μία αλληλοκατανόηση μεταξύ σας.

* Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα