Τα ζώδια της Πέμπτης 2 Ιανουαρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

 

Έχετε την κατάλληλη ενέργεια, σήμερα, για να ενεργοποιηθείτε σε όσα θέλετε να κάνετε και ειδικά σε νέους στόχους, στα επαγγελματικά σας. Μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας. Είναι η κατάλληλη μέρα, για να αποκοπείτε από όσα δεν σας ωφελούν. Πρόσεξε περισσότερο, σε οικονομικά θέματα και στην επικοινωνία σας.

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη σήμερα, να περνάει στο ζώδιό σας, η δημιουργικότητά σας αυξάνεται σε μεγάλο βαθμό. Η επιθυμία σας για ισορροπία είναι μεγάλη και μπορείτε πλέον, να κάνετε βήματα για να την φέρετε στην ζωή σας. Μπορείτε

και εστιάσετε περισσότερο, σε όσα είναι σημαντικά και να δείτε την ουσία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη, που εισέρχεται σήμερα στο ζώδιο του Κριού, θα σας φέρει αρκετή έμπνευση, ώστε να ασχοληθείτε με όσα έχετε παραμελήσει τελευταία, ειδικά με εκκρεμότητες που σας απασχολούν. Θα χρειαστεί όμως, να προσέξετε αρκετά τον τομέα της επικοινωνίας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εσωτερική σας ισορροπία, είναι πολύ σημαντική σήμερα και μπορείτε να την κατακτήσετε, μέσω της καλής επικοινωνίας. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα είναι μεγάλη. Μπορείτε να την αξιοποιήστε σωστά και μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη, σήμερα, περνάει στον Κριό και θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας, αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις. Μην ξεχνάτε ότι τα άτομα που αγαπάτε, σας έχουν ανάγκη, ακόμα και αν σήμερα έχετε την ανάγκη, να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας επιθυμίες.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη, σήμερα, σας δίνει μία χαρούμενη διάθεση, ώστε να περάσετε καλά μαζί με άτομα που αγαπάτε. Κάντε κάθε προσπάθεια για να έρθετε σε επαφή με κοντινά σας πρόσωπα. Ενεργήστε ουσιαστικά, για να καλυτερεύσουν οι σχέσεις σας. Μία δική σας κίνηση, μπορεί να αλλάξει πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι η κατάλληλη μέρα, για να ασχοληθείτε σήμερα με εκκρεμότητες ή θέματα που αφορούν το σπίτι σας. Μπορείτε να τακτοποιήσετε θέματα που σας απασχολούν, αλλά και να βελτιώσετε κάποια πράγματα, που αφορούν τον χώρο που ζείτε.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μία καλή μέρα, ώστε να επικοινωνήσετε με τον καλύτερο τρόπο, με αγαπημένα σας πρόσωπα. Φροντίστε να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, αφού η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή γι’ αυτό, όπως και για νέες επαφές και γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, αν έχετε προγραμματίσει να κάνετε κάποιο ταξίδι ή κάποια έξοδο, να είστε αρκετά προσεκτικοί. Θα μπορούσε να δημιουργηθεί κάποιο θέμα, λόγω της δυσκολίας στην επικοινωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθάνεσαι αρκετά δημιουργικοί σήμερα και η διάθεσή σας, θα σας βοηθήσει να κάνετε δημιουργικές δραστηριότητες. Μπορείτε να ενισχύσετε την ψυχολογία σας και να κάνετε πράγματα, που έχετε καιρό να ασχοληθείτε. Φροντίστε οι δραστηριότητές σας να συνδυαστούν, με αυτές των αγαπημένων μας προσώπων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορείτε να βάλετε ένα καλό πρόγραμμα, για όλα τα θέματα τα οποία ακόμα δεν έχετε ολοκληρώσει. Αποφύγετε να αγχωθείτε υπερβολικά και να μεταφέρετε αυτό το άγχος, μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κοινωνικότητά σας, θα ευνοήσει νέες φιλίες, αλλά και τις σχέσεις σας. Η καλή σας διάθεση, μπορεί να βελτιώσει πολλά πράγματα, ανάμεσα σε σας και ανθρώπους που αγαπάτε. Φροντίστε να κάνετε δραστηριότητες, μαζί με πρόσωπα που αγαπάτε και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, θα πρέπει να αναπτύξετε περισσότερο πρακτική σκέψη και λειτουργία, πάνω σε οικονομικά ζητήματα, αλλά και στα επαγγελματικά σας. Με όσες καταστάσεις και αν είστε αντιμέτωποι, φροντίστε να προγραμματίσετε καλά όσα πρέπει να κάνετε. Αποφύγετε να αφήσετε τα πράγματα, στην τύχη τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα