Τα ζώδια της Πέμπτης 18 Ιουνίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

 Αξιοποιήστε την ενέργεια της ημέρας σωστά και ανανεώστε τις σχέσεις σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή, για να εκφράσετε όσα νιώθετε και να περάσετε ευχάριστες στιγμές. Αποφύγετε βέβαια να δώσετε υποσχέσεις, που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Μην προχωρήσετε ακόμα επαγγελματικά θέματα, που δεν έχουν σταθερή βάση και αποφύγετε τα περιττά έξοδα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να αξιολογήσετε την ζωή σας και να εστιάσετε σε θέματα που έχετε αφήσει πίσω, ικανοποιώντας πλέον τα «θέλω» και τις επιθυμίες σας. Θα επανεξετάσετε σχέσεις του παρελθόντος

και τους λόγους που σας οδήγησαν στον χωρισμό. Θα επιδιώξετε να βελτιώσετε θέματα καριέρας και να ασχοληθείτε με επενδύσεις, που θα σας φέρουν μακροχρόνια κέρδη.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, τύχη, ταξίδια

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικογενειακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 2, 22

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη για ισορροπία της υλικής σας ασφάλειας, θα είναι η αφορμή να επανεξετάσετε αξίες στην ζωή σας και να τολμήσετε σε θέματα που μέχρι τώρα, φοβόσασταν να αγγίξετε. Η καινούργια οδό δράσης, θα φέρει αρκετές προϋποθέσεις να αναπτύξετε το κοινωνικό σας κύκλο. Προσπεράστε δυσκολίες με συγγενικά πρόσωπα και συζητήστε σε ήπιο κλίμα, θέματα που σας απασχολούν.

Ευνοούνται: Φαντασία, δάνεια, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, συγγενείς, εκπαίδευση

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 1, 24

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευχάριστες συναντήσεις και επαγγελματικές εκδηλώσεις, θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας και θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Οι συνεργασίες, κυρίως με άτομα γυναικείου φύλου, μπορεί να βοηθήσουν τα σχέδιά σας. Η απότομη μεταβολή των συναισθημάτων σας, μπορεί να φέρει εκρήξεις μέσα στην ερωτική σας ζωή, προσπαθήστε να το αποφύγετε.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, ταξίδια, συνεργασίες, σχέσεις

Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 4, 22

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μείνετε επιφυλακτικοί σε απαντήσεις που θα λάβετε στον εργασιακό σας τομέα, γιατί μπορεί να αποπροσανατολίσουν τις σκέψεις σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι σε ότι απαιτεί οργάνωση και οριστικές αποφάσεις. Σε θέματα σχέσεων, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και οι ειδήσεις που θα ακούσετε, θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να αξιολογήσετε σωστά τις καταστάσεις.

Ευνοούνται: Υλικά αγαθά, εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 1, 26

ΛΕΩΝ

Η διάθεση να πρωτοτυπήσετε, θα μεταμορφώσει την εικόνα σας. Φροντίστε να μην βγείτε εκτός ορίων και οι πράξεις σας φανούν υπερβολικές. Ο αυθορμητισμός και η ευαισθησία που σας διέπει, γίνεται το βάθρο για νέες ερωτικές σχέσεις. Ζήστε τον έρωτα και διασκεδάστε.

Ευνοούνται: Προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 6, 22

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρασκήνια και κρυφές καταστάσεις, μπορεί να αποδειχτούν καταστροφικά, εάν δεν δείξετε σωστό χειρισμό. Ελευθερωθείτε από στερεότυπα και εμμονές του παρελθόντος, που εμποδίζουν να έχετε ορθή σκέψη και ρεαλιστική εικόνα, απέναντι στα πράγματα. Ίσως, ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος και ζητήσετε μία επανασύνδεση με άτομα που βρίσκεστε σε απόσταση.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, φαντασία, έμπνευση

Δοκιμάζονται: Φίλοι, κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, έρωτας

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 1, 28

ΖΥΓΟΣ

Η ορθολογική σκέψη και η κριτική απέναντι στα πράγματα, θα βοηθήσουν να κρίνετε την διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε στην επαγγελματική σας ζωή. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, κυρίως σε συμφωνίες και συμβόλαια, μην αφήσετε να πάνε χαμένες, αξιοποιήστε τις κατάλληλα. Στα συναισθηματικά σας, μείνετε σταθεροί στις μέχρι τώρα αποφάσεις, που έχουν αρχίσει να αποδίδουν.

Ευνοούνται: Κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, ταξίδια

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 8, 22

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ενίσχυση του κοινωνικού σας κύκλου, θα βελτιώσει θέματα καριέρας. Μην αγνοείτε συμπεριφορές τρίτων, που επιδιώκουν να εμποδίσουν τα σχέδιά σας, δεν έχουν όλοι τις δικές σας αγνές προθέσεις. Η επιθυμία να κάνετε δώρα σε αγαπημένα σας πρόσωπα, θα δείξει τα συναισθήματά σας και την φροντίδα σας. Αποφύγετε περιττές σπατάλες.

Ευνοούνται: Καριέρα, υλική ασφάλεια, υλικά αγαθά

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 1, 30

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θυμηθείτε πως η οξύθυμη συμπεριφορά και ο εκνευρισμός, δεν βοηθούν στην επίλυση σοβαρών ζητημάτων. Μείνετε ψύχραιμοι και αξιολογήστε τα πράγματα με ρεαλιστικό τρόπο, αποφεύγοντας να στηρίξετε τα συμπεράσματά σας σε αποκυήματα της φαντασίας. Ταξίδια μπορούν να οργανωθούν και να υλοποιηθούν, καθώς έχετε εξετάσει με λεπτομέρεια τον προϋπολογισμό σας.

Ευνοούνται: Ταξίδια, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 10, 22

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα, ευνοεί οικονομικά σας θέματα, κυρίως αν σχετίζονται με εκκρεμότητες, δάνεια και οικονομικές δοσοληψίες. Μείνετε προσεκτικοί σε περιστάσεις που μπορεί να επηρεαστείτε από τρίτα πρόσωπα. Η ερωτική σας διάθεση, θα ανανεώσει την ψυχολογία σας και ο αυθορμητισμός σας, θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα, αξιοποιήστε τα συναισθήματά σας.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπικότητα

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 2, 22

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πνεύμα ελευθερίας και ανυπακοής, θα χαράξει νέους ορίζοντες στην επαγγελματική σας ζωή. Μην ξεχνάτε να στηρίζεστε σε θεμέλια που έχουν την ικανότητα να σας κρατούν στον στόχο σας. Οι συναντήσεις και οι συμφωνίες που έχετε στο πρόγραμμα, σχετίζονται με την σταδιοδρομία σας, γι’ αυτό μείνετε προσεκτικοί σε συμπεριφορές που μπορεί να επηρεάσουν το μέλλον σας.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, σχέσεις, φίλοι

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, κρυφές υποθέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 3, 22

ΙΧΘΥΕΣ

Η σταθερή άποψη απέναντι στα όνειρα και στις προσδοκίες σας, θα φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και οργανώστε θέματα που χρονίζουν. Η συμβουλή έμπιστων ή καταρτισμένων ατόμων απέναντι στο θέμα που σας απασχολεί, θα σας βγάλει από το αδιέξοδο. Στα ερωτικά σας, η διάθεση να ξεκαθαρίσετε σημαντικά θέματα, θα είναι έντονη.

Ευνοούνται: Εργασία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, παιδιά, κοινωνικές ομάδες

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 2, 24

Keywords
Τυχαία Θέματα