Τα ζώδια της Πέμπτης 15 Μαρτίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Η Σελήνη σήμερα περνάει στους Ιχθύες και θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε σωστά το ένστικτο αλλά και τη διαίσθησή σας σε νέα σχέδια αλλά και όσα θέλετε να αλλάξετε. Ο Άρης λειτουργεί βοηθητικά και σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια ώστε να δραστηριοποιηθείτε σε όσα θέλετε πλέον αλλάξετε.

Κριός

Είναι κατάλληλη μέρα να βάλετε τα σχέδια

σας σε δράση στον επαγγελματικό σας τομέα, αρκετές μπορεί να είναι σήμερα οι εξελίξεις ιδιαίτερα εάν περιμένετε κάποια απάντηση σήμερα μπορεί να τη λάβετε. Γενικότερα εστιάστε σε επαφές που μπορείτε να κάνετε σήμερα και κινηθείτε αρμονικά στις συνεργασίες σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις ξεκαθαρίστε θέματα που υπάρχουν, όπως και παρεξηγήσεις χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο τρόπο σε όσα έχετε να πείτε.

Ταύρος

Η διάθεσή σας μπορεί να σας κάνει αρκετά παραγωγικούς σήμερα, στα επαγγελματικά σας εκμεταλλευτείτε το σήμερα για να προχωρήσετε όσα έχετε αφήσει τελευταία σε εκκρεμότητα, νέες ιδέες που έχετε μπορούν να λειτουργήσουν βοηθητικά σήμερα, ιδιαίτερα αν τις μοιραστείτε με τρίτους που μπορούν να σας συμβουλέψουν σωστά. Στα συναισθηματικά σας μπορεί να κατανοήσετε περισσότερο τα συναισθήματά σας αλλά και τον τρόπο να λειτουργήσετε αρμονικά σε σχέσεις σας. Φροντίστε σήμερα τον εαυτό σας αλλά και όσους αγαπάτε, μπορείτε να βελτιώσετε κάθε κατάσταση με θετική διάθεση.

Δίδυμοι

Στα επαγγελματικά σας αντιμετωπίστε τα πάντα θετικά, θα βοηθήσει σήμερα που μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και εμπόδια στα σχέδιά σας, το σημαντικό είναι να προσπαθήσετε να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις για να βελτιωθούν θέματα σε αυτό τον τομέα. Στις προσωπικές σας σχέσεις αν χρειάζεται να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας αυτή είναι η κατάλληλη μέρα για να το κάνετε, απέναντι σε άτομα αλλά και σε καταστάσεις, ξεκαθαρίστε τις σκέψεις σας και κρατήστε ήρεμους τόνους σε συζητήσεις.

Καρκίνος

Επικεντρωθείτε σήμερα σε όσα πρέπει να πρέπει να προχωρήστε στα επαγγελματικά σας, οι ξεκάθαρες σκέψεις είναι ικανές σήμερα σας βοηθήσουν στον έλεγχο κάθε επαγγελματικού ζητήματος και να δείτε πιο ξεκάθαρα τα σχέδια σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις η διάθεσή σας αλλά και ο ενθουσιασμός σας μπορούν να βοηθήσουν αρκετά, πάρτε πρωτοβουλίες για να βελτιώσετε τις σχέση σας, μπορείτε να επιλύσετε τώρα θέματα του παρελθόντος όμως αποφύγετε να εμπιστευτείτε τρίτους για αποφάσεις που έχετε να πάρετε.

Λέων

Σήμερα στα επαγγελματικά σας σίγουρα με αίσθημα αισιοδοξίας και καλύτερη διάθεση θα προχωρήσετε καλύτερα θέματα επαγγελματικών σας, δοκιμάστε μία διαφορετική στρατηγική αν κάποια πράγματα σας δυσκολεύουν, έχετε την ικανότητα σήμερα να έχετε μεγαλύτερη ευελιξία. Στις προσωπικές σας σχέσεις αντιμετωπίστε θέματα πού θέλετε να ξεπεράσετε ώστε να εξομαλύνετε εντάσεις που μπορεί να υπήρξαν. Προσέξτε αρκετά τα οικονομικά σας σήμερα ιδιαίτερα εάν σκέφτεστε να κάνετε έξοδα, καλύτερα να τα αποφύγετε.

Παρθένος

Σήμερα προσπαθήστε να διοχετεύσετε σωστά την ενέργειά σας, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας εάν αισθάνεσαι κάποια εσωτερική ένταση αποφύγετε να πάρετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις και να κάνετε συζητήσεις πάνω σε σημαντικά θέματα αυτού του τομέα, όλα απαιτούν ψυχραιμία ώστε να αντιμετωπίσετε καλύτερα τις δυσκολίες, όπως και στα οικονομικά σας, θα πρέπει αυτό το διάστημα να είστε αρκετά προσεκτικοί. Στις προσωπικές σας σχέσεις νέες επιθυμίες γεννιούνται, όμως θα πρέπει να τις διαχειριστείτε σωστά, ώστε να κρατήσετε ισορροπία στις σχέσεις σας και ιδιαίτερα την επικοινωνία σας μέσα σε αυτά σε αυτές.

Ζυγός

Σήμερα να είστε προσεκτικοί στον τομέα των επαγγελματικών σας, αν κάποια πράγματα δυσκολεύουν εξετάστε τα καλύτερα και προχωρήστε ζητήματα που προέχουν αυτό το διάστημα, αποφύγετε να ξεκινήσετε νέα σας σχέδια ή να κάνετε αλλαγές αν δεν είστε βέβαιοι. Στις προσωπικές σας σχέσεις αν κάποια πράγματα μπορεί να σας διχάζουν προσπαθήστε να κινηθείτε με ηρεμία και να λύσετε όποια θέματα υπάρχουν με άτομα που εμπιστεύεστε.

Σκορπιός

Η μέρα σας ωθεί να κάνετε περισσότερα ιδιαίτερα για τον τομέα των επαγγελματικών σας, όμως το σημαντικό σήμερα είναι να προσπαθήσετε να προχωρήσετε με σταθερά βήματα και να μην αναλάβετε επιπλέον ευθύνες ή να κάνετε αλλαγές που δεν είστε ακόμα έτοιμοι. Στις προσωπικές σας σχέσεις προσπαθήστε σήμερα να αντιδράτε με θετική διάθεση απέναντι στους άλλους, κάτι που μπορεί να βελτιώσει την επικοινωνία αλλά και τις σχέσεις σας γενικότερα. Δείξτε στους άλλους πόσο σημαντικοί είναι για σας και μην τους αμελήσετε λόγω υποχρεώσεων.

Τοξότης

Στον τομέα των επαγγελματικών σας σίγουρα σήμερα θα πρέπει να κινηθείτε με σταθερότητα, ιδιαίτερα αν θέλετε να πάρετε αποφάσεις αλλά και να ξεκινήσετε νέα πράγματα, αποφύγετε βιαστικές ενέργειες και επιμείνετε σε όσα πρέπει να πετύχουν αυτό το διάστημα. Στις προσωπικές σας σχέσεις αποφύγετε να απομονωθείτε λόγω θεμάτων που αντιμετωπίζετε, ανοιχτείτε περισσότερο στους άλλους και συζητήστε σε πιο ήρεμο τόνο, αποφεύγοντας το άγχος και την ένταση.

Αιγόκερως

Για να βελτιωθούν οι επαγγελματικές σας υποθέσεις το σημαντικό είναι να δείχνετε στους άλλους θετική στάση, ώστε να μπορέσετε να βελτιώσετε θέματα που αφορούν συνεργασίες, φυσικά όμως δεν θα ήταν καλό να αποκαλύψετε στους άλλους τα σχέδιά σας ή θέματα που ακόμα δεν έχετε κατασταλάξει και αφορούν τον τομέα της καριέρας σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις μην ξεχνάτε να τις φροντίζετε περισσότερο και αν αισθάνεστε κάποια πράγματα από το γύρω περιβάλλον σας καλύτερο είναι να το συζητήσετε παρά να το κρατήσετε για τον εαυτό σας.

Υδροχόος

Με καλύτερο τρόπο μπορείτε σήμερα να ασχοληθείτε με υποθέσεις των επαγγελματικών σας, το σημαντικό βέβαια είναι στις επαφές σας με τους άλλους να κρατάτε την αυτοκυριαρχία σας και να συγκεντρώνεστε σε όσα πρέπει να προχωρήσετε, αφήνοντας τα δύσκολα για κάποια άλλη μέρα. Στις συναισθηματικές σας σχέσεις η διαίσθησή σας είναι έντονη και σας βοηθάει να κατανοήσετε τα συναισθήματα που υπάρχουν από τους άλλους, όμως πρέπει να βάλετε σε τάξη σε τάξη όσα σας μπερδεύουν σήμερα, προσπαθήστε να έρχεται κοντά σε άτομα που αγαπάτε συζητώντας για όσα νιώθετε.

Ιχθύες

Σήμερα μπορείτε να προγραμματίσετε καλύτερα θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, ιδιαίτερα αν θέλετε να κάνετε συναντήσεις και συζητήσεις για νέα σας σχέδια, πιστέψτε στις ικανότητες αλλά και σε νέες ιδέες που έχετε. Μπορείτε να έχετε την υποστήριξη που ζητάτε από τους άλλους. Προσέξτε κάποια συναισθηματική αστάθεια σήμερα που μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σας, προσπαθήστε να είστε ήρεμοι στις αντιδράσεις σας απέναντι σε αγαπημένα σας πρόσωπα και να εκφράζετε όσα σήμερα έχετε ανάγκη, ώστε να σας κατανοήσουν περισσότερο οι άλλοι αλλά για να βελτιωθούν οι σχέσεις σας.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα