Τα ζώδια της Πέμπτης 13ης Δεκεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ταύροι, η προσοχή σας στρέφεται, προς τα άτομα που έχουν την ανάγκη σας και είστε διατεθειμένοι να τους βοηθήσετε. Μπορείτε λοιπόν να τους συμβουλέψετε και να αισθανθείτε την ανάλογη συναισθηματική ικανοποίηση. Σκορπιοί, η πρωτοπορία σας κινητοποιεί σήμερα και οι πράξεις σας, δείχνουν έντονα τις σκέψεις αυτές.

ΚΡΙΟΣ

Οι αναζητήσεις σε θέματα που σας επηρέασαν στο παρελθόν, σας έχουν φέρει μία συναισθηματική αναστάτωση και σας ωθούν σε συζητήσεις που θα μπορέσουν να ξεκαθαρίσουν την θέση σας. Είστε σε θέση λοιπόν, να αντιμετωπίσετε τα άτομα

που σας έχουν πληγώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι νέες προτάσεις ή συνεργασίες που θα σας προταθούν σήμερα, θα έχετε τις γνώσεις να τις υποστηρίξετε και αυτό θα βελτιώσει την αυτοπεποίθηση σας. Το ενδιαφέρον που θα εκδηλώσετε, θα επιβεβαιώσει την οξυδερκή σκέψη σας και θα ανταμειφτείτε ανάλογα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ψυχολογική καταπίεση που δέχεστε από το γύρω περιβάλλον, δεν σας βοηθάει στην στήριξη των αποφάσεων που πρέπει να λάβετε. Η προσπάθεια να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, προέχει αυτή την στιγμή για να μην προβείτε σε λανθασμένες σκέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε αρκετά δυναμικοί στις αντιξοότητες που εμφανίζονται και δεν μπορούν να σας λυγήσουν συναισθηματικά. Η αποφασιστικότητά σας, είναι ένα κίνητρο που σας ωθήσει σε νέα ξεκινήματα που θα έχουν μία θετική πορεία στο μέλλον. Ξεχωρίστε τα επαγγελματικά σας από τα προσωπικά σας, είναι η απάντηση για την πορεία σας.

ΛΕΩΝ

Οι προσδοκίες σας, ανεβάζουν ψηλά τον πήχη της επιτυχίας και εσείς έχετε υποχρέωση να τις στηρίξετε. Η δυναμική σας παρουσία, προδίδει την ενέργεια σας και σας κάνει αήττητους σε θέματα που σας απασχολούν. Οι συμπεριφορές των άλλων γύρω σας, καταθέτουν την αρνητικότητα τους, μείνετε επιφυλακτικοί σε αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αντιρρήσεις που φέρνετε σε ενέργειες που σηματοδοτούν την αποτυχία, είναι αρκετά έντονες και δημιουργούν ένα ταραχώδες περιβάλλον. Προσπαθήστε να δείξετε πιο διαλλακτικοί και να στηρίξετε την άποψη σας, με επιχειρήματα. Ο τρόπος αυτός, θα εξελίξει μία συζήτηση σε ήπιους τόνους.

ΖΥΓΟΣ

Καθημερινά ζητήματα, μπορούν να σας παρασύρουν σήμερα, εξαιτίας του άγχους και της έντασης που έχουν κυριέψει τον συναισθηματικό σας κόσμο. Μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλετε να κάνετε και αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας, να εξωτερικευτεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανυπομονησία σας να γίνουν τα πράγματα όπως τα φαντάζεστε σε γρήγορους ρυθμούς, σας φέρνει μπροστά σε λάθη και παρορμητικές σκέψεις. Αποστασιοποιηθείτε από τις επιθυμίες σας και δείτε ξεκάθαρα με ποιον τρόπο θα πρέπει να ακολουθηθούν κάποια πράγματα. Η διαίσθηση σας, είναι το μονοπάτι που θα σας δώσει το έναυσμα να κρίνετε με σοφία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι θετικές σκέψεις, είναι το σημείο αναφοράς για τις συμβουλές που θα σας ζητηθούν από τα κοντινά σας πρόσωπα και η βοήθεια σας, θα μπορέσει να τους απεγκλωβίσει από αρνητικές καταστάσεις. Ο θαυμασμός προς το πρόσωπό σας, οφείλεται από την ελευθερία κινήσεων που σας διακατέχει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο επαγγελματικός σας τομέας, απαιτεί υπεύθυνες σκέψεις και δυναμικές προτάσεις. Έχετε τα κατάλληλα προσόντα για να τον στηρίξετε, απλά μην παρασύρεστε από ηγετικές τάσεις που μπορεί να εμφανιστούν, από την υπεράσπιση των κεκτημένων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εκμετάλλευση που αισθάνεστε, κυρίως στον συναισθηματικό σας τομέα, σας δημιουργεί μία απογοήτευση και οπισθοδρομεί τα σχέδια σας. Το θάρρος και η τόλμη, θα είναι τα στοιχεία που θα σας αναγκάσουν να λειτουργήσετε δυναμικά προς τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, αντιστοιχούν σε δυναμικές κινήσεις και όχι ημίμετρα πράγματα, που πιθανόν ίσχυαν στο παρελθόν. Οι ορίζοντες μπροστά σας, είναι έτοιμοι να τους κατακτήσετε. Τα θέλω και οι επιθυμίες σας, δίνουν την αποφασιστικότητα, έτσι ώστε να ξεκινήσετε νέα πράγματα.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα