Τα ζώδια της Πέμπτης 12 Απριλίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*Η Αφροδίτη σήμερα σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ευνοεί τις προσωπικές σχέσεις, δίνει μία ευχάριστη ενέργεια, τονίζει τη ρομαντική διάθεση και ευνοεί συναντήσεις αλλά και συνομιλίες. Μπορείτε σήμερα να ανανεώσετε τις σχέσεις σας, είναι η κατάλληλη στιγμή να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας αλλά και ότι αγαπάτε. Εστιάστε σε νέες ιδέες που μπορεί σήμερα να είναι πολύ δημιουργικές και να σας δώσουν μία νέα οπτική πάνω σε όσα θέλετε να καταφέρετε.

Κριός

Ο Κρόνος σήμερα ιδιαίτερα

στα επαγγελματικά σας βοηθάει να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη, αλλά και σας παροτρύνει να ασχοληθείτε περισσότερο με τα σχέδιά σας και επαφές που μπορεί να είναι χρήσιμες στην καριέρα σας. Στα συναισθηματικά σας έχετε την κατάλληλη διάθεση να βελτιώσετε τα πράγματα σήμερα, όλα μπορούν να ξεπεραστούν με θετική διάθεση και αλληλοκατανόηση.

Ταύρος

Στα επαγγελματικά σας είναι σημαντικό αυτό το διάστημα να εστιάσετε σε όσα πραγματικά προέχουν και πρέπει να ολοκληρώσετε, να θυμάστε ότι είναι σημαντικά για την αναγνώριση των ικανοτήτων σας, έτσι σήμερα προσπαθήστε να είστε αρκετά προσεκτικοί με όσους χρειάζεται να κάνετε συζητήσεις ή συναντήσεις, όλα κρίνονται αυτή την περίοδο. Στα συναισθηματικά σας δείτε την προσωπική σας ζωή με μία πιο χαλαρή μάτια σήμερα, κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, ο Ποσειδώνας σας βοηθάει να βελτιώσετε θέματα που αφορούν σχέσεις ιδιαίτερα με πρόσωπα που αγαπάτε.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα στους Ιχθύες σας βοηθάει να δείτε θέματα των επαγγελματικών σας με πιο ευχάριστη διάθεση και οι επιθυμία σας να μιλήσετε περισσότερο με τους άλλους μπορεί να σας βοηθήσει αρκετά. Προχωρήστε θέματα οικονομικής φύσεως αλλά και νέα σας σχέδια. Η ευχάριστη διάθεση σας βοηθά επίσης τις προσωπικές σας σχέσεις και είναι η κατάλληλη μέρα για να μπορέσετε να βελτιώσετε καταστάσεις αλλά και για να συζητήσετε θέματα σχέσεων που θέλετε να προχωρήσουν.

Καρκίνος

Ο αστεροειδής Αθηνά (Pallas) σας βοηθάει σήμερα να εξετάσετε καλύτερα θέματα που σας απασχολούν και είναι σε εκκρεμότητα, ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις θα πρέπει να σκεφτείτε καλύτερα όσα θέλετε από την προσωπική σας ζωή αλλά και από την επαφή σας με τους άλλους. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε καλύτερα θέματα που αφορούν την επικοινωνία σας με τους άλλους και εκφράστε με ηρεμία όσα πραγματικά επιθυμείτε. Στα επαγγελματικά σας μπορείτε να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες που πρέπει πλέον να προχωρήσουν, αντιμετωπίστε κάθε θέμα με περισσότερη ηρεμία και σκεφτείτε εναλλακτικές λύσεις.

Λέων

Σήμερα η Αφροδίτη βοηθάει τα επαγγελματικά σας, τονίζει τη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε περισσότερα για τις συνεργασίες σας με τους άλλους, είναι σημαντικό να κρατήσετε τις ισορροπίες και να εστιάσετε σε όσα θέλετε να πετύχετε αυτή την περίοδο. Στα συναισθηματικά σας μπορείτε σήμερα να περάσετε ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα, τα θετικά σας συναισθήματα μπορούν να βελτιώσουν καταστάσεις.

Παρθένος

Αυτό το διάστημα αρκετά είναι αυτά τα οποία θέλετε να προχωρήσετε και οι απαιτήσεις μπορεί να είναι περισσότερες, όμως θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο για να προχωρήσουν τα σχέδιά σας. Πάρτε το χρόνο σας και εκτιμήστε καλύτερα νέα σας σχέδια αλλά και νέα πράγματα που είστε έτοιμοι να κάνετε. Στα συναισθηματικά σας φροντίστε περισσότερο τις σχέσεις σας με τον Κρόνο να ωθεί τις σκέψεις σας σε όσα πρέπει να ολοκληρώσετε, είναι όμως σημαντικό να φροντίζετε περισσότερο τη συναισθηματική σας ζωή.

Ζυγός

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα σας βοηθάει να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με όσα θέλετε να προχωρήσετε, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας που μπορείτε να έχετε σήμερα νέες ιδέες και να προχωρήσετε καλύτερα επαγγελματικά σας σχέδια. Μπορείτε να περιορίσετε καλύτερα σήμερα το άγχος και να δείτε τα πράγματα πιο θετικά. Στα συναισθηματικά σας η Αφροδίτη θα σας δώσει την κατάλληλη διάθεση να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να αντιμετωπίσετε τους άλλους, ιδιαίτερα σε συζητήσεις.

Σκορπιός

Ο Ποσειδώνας σήμερα τονίζει το έντονο συναίσθημα που θα πρέπει να ισορροπήσετε, ιδιαίτερα σε θέματα επαγγελματικών σας το σημαντικό είναι να προχωρήσετε με αποφασιστικότητα και να αποφύγετε να νιώθετε ανασφάλεια για όσα θέλετε να προχωρήσετε, όσα εκκρεμούν θα βελτιωθούν ακόμα και αν υπάρχουν καθυστερήσεις, μην το βάζετε κάτω. Στα συναισθηματικά σας έχετε ανάγκη σήμερα να βρεθείτε με πρόσωπα τα οποία μπορούν να σας κάνουν να νιώθετε ευχάριστα και να βελτιώσουν την ψυχολογία σας, κάντε δραστηριότητες που αγαπάτε και συζητήστε περισσότερα για όσα νιώθετε με όσους εμπιστεύεστε.

Τοξότης

Στα επαγγελματικά σας σήμερα αν και μπορείτε να κινηθείτε πιο ευέλικτα με την Αφροδίτη να σας ευνοεί, αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και επανεξετάστε σχέδια αλλά και επιλογές που έχετε σε αυτό τον τομέα πριν προχωρήσετε. Στα συναισθηματικά σας είναι μία μέρα πού μπορείτε να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τους άλλους, να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά και να ανανεώσετε τις σχέσεις σας με ευχάριστη διάθεση.

Αιγόκερως

Στα επαγγελματικά σας με περισσότερη ηρεμία μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας, εστιάστε στο ένστικτό σας που μπορεί σήμερα να σας βοηθήσει να προχωρήσετε καλύτερα κάποια πράγματα, όμως καλό είναι να είστε προσεκτικοί μέσα σε συνεργασίες αλλά και σε όσα θέλετε να κάνετε με τρίτα πρόσωπα. Στα συναισθηματικά σας η Αφροδίτη σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει αρκετά να βελτιώσετε καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή, είναι σημαντικό να συζητήσετε περισσότερο για τις επιθυμίες σας με τους γύρω σας αλλά και να δεχτείτε όσα έχουν οι άλλοι να σας πουν με ήρεμο τρόπο. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να επιλύσετε θέματα που σας απασχολούν καιρό.

Υδροχόος

Σε θέματα επαγγελματικών σας σήμερα το σημαντικό είναι να προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί μέσα σε συζητήσεις που μπορεί να χρειαστεί σήμερα να κάνετε, δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και προσπαθήστε να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο που υπάρχει με ηρεμία, αποφύγετε να κάνετε συναντήσεις και συζητήσεις για σημαντικά ζητήματα αν η διάθεσή σας δεν είναι καλή. Στα συναισθηματικά σας μπορούν να βελτιωθούν θέματα με το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα αρκεί να έχετε θετική στάση απέναντι στους άλλους.

Ιχθύες

Το εξάγωνο Σελήνης-Κρόνου σήμερα σας ωθεί να εξετάσετε καλύτερα την επαφή σας με τους άλλους, αλλά και τις σχέσεις σας, είναι σημαντικό να μην περιορίζετε όλα αυτά που αισθάνεστε αλλά να ανοιχτείτε σε άτομα που μπορούν σήμερα να σας καθοδηγήσουν σωστά. Στα επαγγελματικά σας προσπαθήστε σήμερα να προσεγγίσετε τα πάντα με περισσότερη προσοχή και να κατευθύνετε σωστά τις ενέργειές σας, η διαίσθησή σας μπορεί να βοηθήσει να κατανοήσετε περισσότερα.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα