Τα ζώδια της Πέμπτης 11ης Ιουλίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Δίδυμοι, μπορείτε να χαράξετε μία νέα πορεία για τα επαγγελματικά σας, στηριζόμενοι στην επικοινωνία και στην δημιουργικότητά σας. Ο τρόπος σκέψης σας, είναι αρκετά συγκροτημένος για να χειριστείτε σωστά σημαντικά ζητήματα. Καρκίνοι, ο έντονος συναισθηματισμός που σας διακατέχει, μειώνει τις δράσεις σας και στρέφει το ενδιαφέρον σας προς τα οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν. Προσπαθήστε να τα χειριστείτε με σύνεση και μην προβάλλετε, έναν αδύναμο χαρακτήρα. Παρθένοι, κάποιες οικονομικές

συναλλαγές θα υπάρξουν στην διάρκεια της ημέρας και μπορούν να είναι ευνοϊκές. Η συναναστροφή σας, με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τις δυνατότητές σας.

ΚΡΙΟΣ

Η ερωτική σας ζωή, είναι αρκετά ευχάριστη σήμερα και νιώθετε ότι μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα με τον σύντροφό σας. Η διασκέδαση και η ψυχαγωγία, θα αλλάξουν την διάθεσή σας, αλλά και την εικόνα της σχέσης σας. Μπορείτε επίσης, να βρεθείτε με φίλους και να ανταλλάξετε ιδέες και σκέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, δεν έχετε τον χρόνο που επιθυμείτε για να κάνετε αυτά που έχετε σχεδιάσει και αυτό θα το νιώσετε ως πίεση. Μην αφήνετε αρνητικά γεγονότα ή τις υποχρεώσεις, να σας απορροφούν την θετική σας ενέργεια. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες, που θα σας χαλαρώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ενασχόληση σας, με θέματα που δίνουν μία διαφορετική διάσταση, θα σας χαλαρώσουν και θα αλλάξουν την προσέγγισή σας σε αρκετά θέματα. Είστε πρόθυμοι να ζήσετε μία νέα ερωτική σχέση και να φλερτάρετε με νέα πρόσωπα. Η αισιοδοξία σας αυτή, εκπέμπετε έντονα και στους άλλους γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία έντονη ευαισθησία, θα εμφανιστεί σε θέματα που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί και να μην επηρεάζεστε από συναισθηματισμούς. Οι εξελίξεις που έχουν συμβεί στην ζωή σας, μπορεί να σας δυσκολεύουν, αλλά δείτε την θετική τους πλευρά.

ΛΕΩΝ

Αφήστε την σταθερότητα, να γίνει ο σύμβουλος για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Αποφύγετε επιφανειακές λύσεις και δείτε τα θέματά σας, πιο σφαιρικά πριν βγάλετε συμπεράσματα. Η υπομονή, θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας και θα νιώσετε πιο σίγουροι για το αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ηρεμία που επικρατεί στον χώρο εργασίας σας, μπορεί να σας παραπέμψει σε λύσεις που μέχρι τώρα δεν μπορούσατε να δείτε. Επεξεργαστείτε τις με τον κατάλληλο τρόπο και έπειτα, κάντε τις απαραίτητες προτάσεις. Η ζεστασιά που σας χαρίζει ο σύντροφός σας ή το οικείο περιβάλλον, θα σας ξεκουράσει ψυχολογικά.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε κρίσιμα ζητήματα σήμερα, γιατί δεν έχετε την απαραίτητη ψυχολογία για να τα αντιμετωπίσετε σωστά, εξαιτίας του φόρτου εργασίας σας και των ευθυνών που έχετε αναλάβει. Δείτε τα πράγματα από μία άλλη θέση και απομακρυνθείτε, από αρνητικές συμπεριφορές. Μην χάσετε την αυτοκυριαρχία σας, απέναντι στο άτομο που αγαπάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κρυφές καταστάσεις που θα έρθουν στο φως, θα δώσουν μια άλλη διάσταση στην ημέρα. Διώξτε το άγχος από τις σκέψεις σας και δείξτε ένα πιο σκληρό πρόσωπο, απέναντι στις καταστάσεις, ώστε να μην αφήσετε το περιθώριο να εμφανιστούν παρεξηγήσεις και λανθασμένες εντυπώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σχέσεις σας στο παρελθόν, αντιμετώπιζαν θέματα επικοινωνίας και είχατε απομακρυνθεί από κάποια πρόσωπα. Σήμερα, λοιπόν θεωρείτε ότι είστε έτοιμοι να καλύψετε αυτό το κενό και να αλλάξετε τις σχέσεις σας. Μιλήστε με ειλικρίνεια και αναλύστε, πως νιώθετε για όσα σας απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επαγγελματικά σας θέματα και η καριέρα σας, θα κυλήσουν καλά σήμερα, οι προοπτικές όμως που ανοίγονται μπροστά σας, χρειάζονται μία άλλη διαχείριση για να προχωρήσετε σε πιο γρήγορους ρυθμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιθυμία σας να κάνετε νέα ανοίγματα, είναι αρκετά έντονη σήμερα. Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία είναι αυτά, που θα σας οδηγήσουν στην δράση. Η επιθυμία σας, να συνδυάσετε την ψυχαγωγία με την εργασία, χρειάζεται να σταθεί σε καλές βάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Νομικά θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα, θα είναι οικονομικού περιεχομένου που θα αφορούν εκκρεμότητες και χρηματικές συναλλαγές, του παρελθόντος. Νιώθετε ότι μπορείτε να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας και αυτό, σας κάνει ακόμα πιο ισχυρούς. Τα άτομα που θα σας αντιπροσωπεύσουν, χρειάζονται όμως προσοχή.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα