Τα ζώδια της Παρασκευής 8ης Φεβρουαρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Δίδυμοι, η ανάγκη να φλερτάρετε και να εκφράσετε το πάθος σας για την ζωή, σας κάνει πιο ερωτεύσιμους και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον αέρα που διαχέεται. Καρκίνοι, οι δυσκολίες και τα προβλήματα, σας έχουν επηρεάσει την ψυχολογική σας διάθεση, απλά μετατρέψτε την αρνητική ενέργεια σε δημιουργία. Παρθένοι, η δοτική σας τάση να εκφράσετε την αγάπη σας μέσω εκπλήξεων και δώρων, θα σας χαρίσει ζήσετε ευχάριστες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

ΚΡΙΟΣ

Οι συνεργασίες και οι συμφωνίες οικονομικής φύσεως που έχετε να κάνετε, ευνοούνται με τα άτομα

του γυναικείου φύλλου. Οι προτάσεις που θα δεχθείτε ή θα κάνετε, θα έχουν έναν καινοτόμο χαρακτήρα που θα σας ξεκλειδώσουν πρωτότυπες ιδέες. Η δυναμική που δείχνετε απέναντι στα πράγματα, θα σας χαρίσει ένα ευοίωνο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Για τις αντιθέσεις που υπήρξαν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, σήμερα καλείστε να αποφασίσετε χωρίς συναισθηματισμούς και ενοχικά σύνδρομα. Η συλλογική σας σκέψη, θα σας οδηγήσει με μέτρο να πραγματοποιήσετε ότι έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα, όλο αυτό το διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ευγενής και έντιμη συμπεριφορά σας, απέναντι στους ανθρώπους που συναναστρέφεστε θα κάνουν την διαφορά και θα σας αναγνωρίσουν ως πρόσωπα έμπιστα, για συνεργασία. Μπορείτε λοιπόν, να το εκμεταλλευτείτε και να οδηγήσετε τα πράγματα εκεί που θεωρείτε, ότι θα σας αποδώσουν καρπούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αφήνετε ανασφαλή συναισθήματα να παίρνουν πρωτοβουλία και να κυβερνάνε την ζωή σας, αφού οι ικανότητες σας υπερτερούν. Πρέπει να ισορροπήσετε το συναίσθημά σας και την λογική σας, φέρνοντάς τα σε μία ισορροπία με αποτέλεσμα να καταλήξετε στα απαραίτητα συμπεράσματα.

ΛΕΩΝ

Οι εξορμήσεις που έχετε ως πλάνο να πραγματοποιήσετε με τον σύντροφό σας, θα σας φέρουν πιο κοντά και θα δώσουν ένα ευχάριστο κλίμα να ξεδιαλύνετε τις καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί, και έχουν κουράσει την επικοινωνία σας. Προσοχή στα λόγια τρίτων ατόμων, που έχουν πρόθεση να σας παγιδεύουν και να δυσφημίσουν την σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα αισθήματα που κυριαρχούν σήμερα στο φως της ημέρας, είναι αρκετά αισιόδοξα και σας ενθαρρύνουν να κάνετε ενέργειες που θα προβούν θετικές. Έχετε την αίσθηση ότι ο δρόμος που ακολουθείτε μπορεί να είναι δύσβατος, αλλά θα σας αποφέρει θετικά αποτελέσματα. Η επιμονή και η υπομονή που διαθέτετε, μέχρι να φτάσετε στο τέλος, σας χαρακτηρίζουν άξιους επιχειρηματίες.

ΖΥΓΟΣ

Η άθληση και οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες, θα εξαλείψουν μεγάλο μέρος αρνητικής ενέργειας. Στραφείτε λοιπόν σε ενέργειες που θα σας χαλαρώσουν και θα σας χαρίσουν ένα αέρα δημιουργικό και αισιόδοξο, απομακρύνοντας εκνευρισμούς και παρεξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην ευαισθησία που πρόκειται να δείξετε στα καθημερινά σας ζητήματα, θυμηθείτε ότι πρέπει να οριοθετήσετε σύνορα που θα προστατέψουν την προσωπική σας ζωή. Η δοτική σας διάθεση, είναι ανεπτυγμένη και αγγίζει τις καρδιές των άλλων γύρω σας, όμως υπάρχουν αρνητικά άτομα που επιθυμούν να την εκμεταλλευτούν, απλά δείξτε την ανάλογη προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αγάπη για το καινούργιο και η επιθυμία να το κατακτήσετε, σας κάνει περισσότερο δημιουργικούς και ενεργητικούς. Οι υπερβολές όμως, μπορούν να σταθούν εμπόδιο ή να σας προξενήσουν προβλήματα που θα είναι μη αναστρέψιμα, φανείτε συνετοί σε κάθε σας κίνηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιδεξιότητα και η εμπειρία που έχετε πάνω στο αντικείμενο που ασχολείστε ή που θέλετε να αξιοποιήσετε, σας οδηγούν σε αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον σας. Η προσοχή σας, δεν πρέπει να αποσπάται από επιρροές του γύρω περιβάλλοντός σας, ώστε να είστε ξεκάθαροι σε κάθε απόφαση που πρέπει να πάρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, καλό θα ήταν να κρίνετε τις συμπεριφορές των συνεργατών σας και να μην διατηρείτε μία αφέλεια που θα σας εκτροχιάσει από τον στόχο σας. Το κίνητρο που θα σας κρατήσει σε μία ενεργοποίηση, είναι η θέληση για ένα καλύτερο αύριο, το οποίο αξίζετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ευαισθησία που δείχνετε για τις ανησυχίες των γύρων σας, είναι κάποιες φορές υπερβολική και εισπράττετε το πρόβλημα, κάνοντάς το δικό σας. Η αποστασιοποίηση, θα σας δώσει μία ξεκάθαρη εικόνα, χωρίς να συμμετέχουν συναισθήματα που μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν και να εμποδίσουν την κριτική σας σκέψη. Ο τρόπος αυτός, θα βοηθήσει να δώσετε συμβουλές, που θα τους βγάλουν από το αδιέξοδο.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα