Τα ζώδια της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας* 

ΚΡΙΟΣ

Ασχοληθείτε περισσότερο με όσα θέλετε να αλλάξετε. Μπορείτε να εστιάσετε σε όσα αυτή την στιγμή, είναι σε εκκρεμότητα και ιδιαίτερα οικονομικά ζητήματα. Εστιάστε σε αυτά και προσπαθήστε να αποφύγετε όσο γίνεται τα έξοδα. Ζητήστε την συμβουλή ατόμων που εμπιστεύεστε, σε νέες κινήσεις που αφορούν τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συνέπεια και απόδοσή σας, θα δείξουν τις ικανότητές σας και θα πετύχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Αυτό

που πρέπει να κάνετε, είναι να προσπαθήσετε περισσότερο και να μην αφήσετε τίποτα, να σας απομακρύνει από τον στόχο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα επαγγελματικά σας, μπορείτε με ευκολότερο τρόπο σήμερα να ασχοληθείτε με σημαντικά θέματα και να πάρετε αποφάσεις. Γενικότερα, είστε πιο αποδοτικοί σε όσα θέλετε πλέον να προχωρήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις προσωπικές σας σχέσεις, ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα, είναι σημαντικό σήμερα να προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα. Περάστε χρόνο μαζί τους και κάντε δημιουργικά πράγματα, που θα ανανεώσουν τις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, φροντίστε περισσότερο την επικοινωνία σας. Είναι σημαντικό να ανανεώσετε και να ενισχύσετε τις σχέσεις σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι σας, αλλά και γενικότερα με εκκρεμότητες που έχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εστιάστε, σήμερα, στην καλή επικοινωνία με τους άλλους γύρω σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις, είναι σημαντικό να προσεγγίσετε τους άλλους με έναν διαφορετικό τρόπο, περνώντας περισσότερο χρόνο μαζί τους και συζητώντας όσα σας απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να εστιάσετε καλύτερα σε πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρετε και να ξεπεράσετε δυσκολίες, με ευκολότερο τρόπο. Είναι σημαντικό όλες αυτές οι αλλαγές που είναι σε εξέλιξη, όπως και εξωτερικοί παράγοντες, να μην επηρεάζουν τις προσωπικές σας σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συζητήστε όσα σας απασχολούν με κοντινά σας πρόσωπα, σήμερα, αυτό θα σας βοηθήσει ουσιαστικά. Με την δημιουργικότητά σας, μπορείτε να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, τα οικονομικά και επαγγελματικά σας, μπορεί να σας απασχολούν αρκετά. Είναι σημαντικό, να προσπαθήσετε να σκεφτείτε νέες λύσεις σε περίπλοκα ζητήματα, αλλά και σε ζητήματα τα οποία σας δυσκολεύουν. Βρείτε μία νέα προοπτική και τον τρόπο να επιλύσετε θέματα στα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, φροντίστε να κινηθείτε προσεκτικά, ιδιαίτερα στην επικοινωνία σας με οικογενειακά σας πρόσωπα. Προσπαθήστε όσο γίνεται να ισορροπήσετε καταστάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον και να διευθετήσετε θέματα ακινήτων. Περάστε αρκετό χρόνο σήμερα, με άτομα που εμπιστεύεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, η επικοινωνία σας, θα μπορούσε να φέρει κάποια δυσκολία στις προσωπικές σας σχέσεις. Προσεγγίστε τους άλλους με περισσότερη ηρεμία, αλλά και με περισσότερη διαλλακτικότητα. Αποφύγετε να βρεθείτε με άτομα τα οποία μπορεί να σας δημιουργούν αρνητική διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Στα οικονομικά σας, μπορεί να υπάρξουν απρόσμενα έξοδα, όπως και διάθεση να ξοδέψετε περισσότερα από όσα έχετε υπολογίσει. Να είστε προσεκτικοί και γενικότερα προγραμματίστε καλύτερα, ότι θέλετε να προχωρήσετε σε αυτόν τον τομέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα