Τα ζώδια της Παρασκευής 2ας Νοέμβριου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ζυγοί, εστιάστε στον τρόπο που θα συντονίσετε με σταθερότητα τις εξελίξεις που συμβαίνουν γύρω σας, τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα των αποφάσεων σας. Ιχθύες, οι συναισθηματικές σας ταλαντεύσεις εισβάλλουν στην καθημερινότητά σας και διαταράσσουν τα σχέδιά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η ευαισθητοποίηση σε κοινωνικά ζητήματα, σας κάνει αρκετά επιρρεπείς, επηρεάζοντας τον ψυχολογικό σας τομέα. Προσπαθήστε να δώσετε την βοήθεια σας, όταν κρίνεται απαραίτητη και δεν έχει αρνητικό

αντίκτυπο, στον συναισθηματικό σας κόσμο. Μία ρομαντική διάθεση, είναι διάχυτη μέσα στην σχέση σας και προσφέρει ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ριζοσπαστική σας συμπεριφορά, θα είναι το έναυσμα να κάνετε τις αλλαγές στην ζωή σας και να παραβλέψετε τύπους και κανόνες. Μην ξεχνάτε, να βάζετε τα όρια σας για να χαρακτηρίζεστε ως υπεύθυνα άτομα. Το ρίσκο που θέλετε να ακολουθήσετε, θέλει την απαραίτητη σοβαρότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιδεξιότητα σας στέκεται ως προσόν, στον επαγγελματικό σας τομέα και η πρακτική σας σκέψη, βοηθάει στις αποφάσεις που είναι να πάρετε για το μέλλον σας. Μην επιμείνετε σε ζητήματα που θα εξελιχθούν στον ερωτικό σας τομέα, διότι θα είναι εφήμερα και δεν θα σας επηρεάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αντιδράσεις των γύρω σας μπορούν και καθορίζουν τις δικές σας κινήσεις, βαδίζοντας με σταθερά βήματα για τις εν δυνάμει συνεργασίες. Οι συζητήσεις που θα προκύψουν με τον σύντροφό σας, θα αποσαφηνίσουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει και ταλανίζουν την σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Η εγκράτεια και ο έλεγχος των συναισθημάτων σας, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στον εργασιακό σας χώρο και θα διατηρήσουν σε μία αρμονία το συναδελφικό σας περιβάλλον. Η ευαισθησία σας, θα πρέπει να είναι σε μειωμένα επίπεδα, ώστε να μην μπορούν να σας διαβάλλουν τρίτες γνώμες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συγκεντρώσεις που έχετε οργανώσει για τον επαγγελματικό σας τομέα, έχουν την ικανότητα να σας διευρύνουν τον κοινωνικό σας κύκλο. Μην κάνετε παρορμητικές σκέψεις, χωρίς να υπάρχουν οι απαραίτητες βάσεις, διότι θα σας προκαλέσουν κάποια συναισθηματική μεταβολή.

ΖΥΓΟΣ

Οι απαντήσεις που θα λάβετε στον εργασιακό σας τομέα, θα έχουν να κάνουν με την βαρύτητα που είχατε δώσει στο παρελθόν. Οι ξεκάθαρες συζητήσεις, θα καθαρίσουν το τοπίο μέσα στην σχέση σας και θα δώσουν το έναυσμα να ακολουθήσει η γαλήνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ενθάρρυνση να ακολουθήσετε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας, δίνει τον αέρα της αυτοβελτίωσης μέσω μιας ισχυρής προσωπικότητας. Επιδιώξτε να βρεθείτε σε φιλικό περιβάλλον, που θα σας χαρίσει στιγμές διασκέδασης, εφόσον θα ταυτιστούν τα ενδιαφέροντά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανασφάλεια που σας διακατέχει έντονα σήμερα, στέκεται εμπόδιο στις νέες ενάρξεις που έχετε στο μυαλό σας. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τον ψυχολογικό σας τομέα, βρίσκοντας τρόπους που θα αποσυμφορήσουν τις αρνητικές σκέψεις. Η γυμναστική ή οι δημιουργικές δραστηριότητες, θα σας βοηθήσουν σε αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διαύγεια του μυαλού και της σκέψης σας, θα σας δώσει την ώθηση να ξεκαθαρίσετε τις αρνητικές καταστάσεις, που υπήρξαν μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Οι συνεργασίες που επιθυμείτε να γίνουν, θα έχουν το περιθώριο να στηριχτούν σε γερές βάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση, να ανεβάσετε τον πήχη στον επαγγελματικό σας χώρο και να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό, σήμερα κάνει την έναρξή του. Τα συμβόλαια και οι συμφωνίες που θέλετε να κλείσετε, έχουν ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο εκνευρισμός ανάμεσα στα άτομα που συνεργάζεστε, δεν μπορεί παρά μόνο προβλήματα να επιφέρει και να σας κρατήσει δέσμιους στο παρελθόν, αποκλείοντας σας από την εξέλιξη. Βάλτε τα δυνατά σας και δείξτε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, πιο είναι η πραγματική σας αξία.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρασκευής 2ας Νοέμβριου 2018,paraskevis 2as noemvriou 2018