Τα ζώδια της Παρασκευής 29ης Νοεμβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

Κριοί, σήμερα θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας βγάλουν από την ρουτίνα. Η συνάντηση με φιλικά πρόσωπα, θα βελτιώσει την διάθεσή σας. Καρκίνοι, οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες, δεν σας αφήνουν να λειτουργήσετε ελεύθερα και περιορίζουν την δράση σας. Παρθένοι, η ευαισθησία σας αναδεικνύεται έντονα σήμερα και αυτό, σας στρέφει προς άτομα που σας κατανοούν και εμπιστεύεστε. Αγαπημένα σας πρόσωπα ή η οικογένειά σας, είναι αυτοί που θα σας προσφέρουν την θαλπωρή που έχετε ανάγκη.

ΚΡΙΟΣ

Η

επικοινωνία με το οικογενειακό σας περιβάλλον, θα βελτιωθεί αρκετά και θα αλλάξει, το κλίμα μεταξύ σας. Οι συζητήσεις σας πλέον και η κοινή πορεία σας, θα είναι πιο ήπια, βλέποντας με αισιοδοξία τα θέματα που έχουν έρθει στο προσκήνιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν θέματα οικονομικά και κυρίως εκκρεμότητες, που σχετίζονται με μία χρόνια κατάσταση. Εστιάστε σε παρασκηνιακά θέματα και πρόσωπα, που μπορούν να εισβάλλουν αρνητικά και να επηρεάσουν την οικονομική σας κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ειλικρινής διάθεση σήμερα, είναι το κλειδί στις σχέσεις σας. Τα θέματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα, θα εξισορροπηθούν και οι σχέσεις σας, θα κυλήσουν σε ήπιο κλίμα. Προσπαθήστε να πλησιάσετε τους άλλους, για να κατανοήσετε περισσότερο πώς αισθάνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καθημερινότητα, θα σας εμποδίσει να προγραμματίσετε νέα σχέδια. Ο ελεύθερος χρόνος σας, είναι λίγος γι’ αυτά που επιθυμείτε να κάνετε, αλλά εκμεταλλευτείτε τον όσο καλύτερα μπορείτε. Ο διαλογισμός και ο χρόνος που θα αφιερώσετε για τον εαυτό σας, θα σας οδηγήσει στην ευτυχία.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης, που θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε ότι αισθάνεστε και σας αγχώνει. Η διάθεση να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε, είναι έντονη και θα βρεθείτε με φίλους, περνώντας ευχάριστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο έντονος συναισθηματισμός που εκφράζετε, σε θέματα που σας απασχολούν αυτή την περίοδο, δεν σας επιτρέπει να είστε αντικειμενικοί. Ασχοληθείτε με πιο χαλαρά πράγματα και αφήστε τα δύσκολα, για άλλη μέρα. Προσπαθήστε να χειριστείτε καλύτερα, τις συνεργασίες που έχετε στο πρόγραμμα ή να τις αναβάλετε αν είναι δυνατόν.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη να επικοινωνήσετε με άτομα που σας κατανοούν, προσδιορίζει τις ενέργειές σας και συμβάλλει ενεργά, στις σχέσεις σας. Αποστασιοποιηθείτε από γεγονότα που σας έχουν επηρεάσει αρνητικά και επιλύστε τα, όταν νιώσετε έτοιμοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, φαίνεται να επικρατεί μια ηρεμία, που σας αφήνει το περιθώριο να ελέγξετε το πως θα πρέπει να συμπεριφερθείτε, απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις. Στρέψτε τις σκέψεις σας προς την προσωπική σας εξέλιξη. Είστε έτοιμοι και υπεύθυνοι, να αναλάβετε νέες ευθύνες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ένταση και η αντιπαράθεση που μπορεί να δημιουργηθεί στον επαγγελματικό σας τομέα, δεν θα είναι εποικοδομητική για την πορεία των σχεδίων σας. Αν αισθανθείτε μία οξυθυμία σήμερα, απομακρυνθείτε από συζητήσεις που απαιτούν καλή συγκέντρωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, η ψυχολογία σας θα επηρεαστεί. Αυτό, μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι, απέναντι σε θέματα που έχετε να αντιμετωπίσετε και αφήστε τις εξελίξεις, να πάρουν την πορεία τους. Μείνετε σταθεροί στα πιστεύω σας και δείξτε τον δυναμισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν υπάρχουν δυσκολίες μέσα στην σχέση σας, η θετική διάθεση, θα βοηθήσει να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις. Οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, ίσως δεν είναι η κατάλληλη περίοδο για να γίνουν. Προσπαθήστε να διατηρείτε σταθερά τα βήματά σας και κινηθείτε, με μεγαλύτερη επιφυλακτικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Στα επαγγελματικά σας θέματα, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας και θα μπορέσετε να δραστηριοποιηθείτε, σε νέα σχέδια. Δείξτε προσοχή στις αντιδράσεις τρίτων, που ενδόμυχα επιθυμούν να εμποδίσουν, την εξέλιξή σας. Η διαίσθησή σας, θα σας καθοδηγήσει, απλά εμπιστευτείτε την.

Keywords
Τυχαία Θέματα