Τα ζώδια της Παρασκευής 1ης Μαρτίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριοί, οι αισιόδοξες σκέψεις σας είναι το βάθρο για την προσωπική σας ευτυχία και η ελευθερία των κινήσεων σας, δείχνει ένα ανανεωμένο πρόσωπο στο γύρω περιβάλλον, το οποίο σας κάνει απαραίτητους. Ταύροι, η φαντασία σας είναι αυτή που σας οδηγεί σε άλλους κόσμους και σας βοηθάει να αποδράσετε από την ρουτίνα, παράλληλα όμως μπορεί να σας εγκλωβίσει σε ουτοπικά θέματα, γι’ αυτό βάλτε τα όρια σας. Δίδυμοι, η εναλλασσόμενη διάθεση και η αναποφασιστικότητα, είναι τα εμπόδια που θα μετριάσουν την δημιουργικότητα σας και θα ανατρέψουν τα αποτελέσματα που έχετε

στο μυαλό σας.

ΚΡΙΟΣ

Το σκεπτικό που έχετε απέναντι στις υποθέσεις που θέλετε να πραγματοποιηθούν, είναι αρκετά ευφυές, δίνοντας σας τα απαραίτητα εφόδια να ανταπεξέλθετε δεόντως. Προσπαθήστε να μην είστε απόλυτοι στις απόψεις που κατατίθενται.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ειλικρίνεια σας μπορεί να φαίνεται έντονα στους άλλους γύρω σας, προσπαθώντας να καταθέσετε τις απόψεις σας, οι οποίες θα στοχεύουν στον επαναπροσδιορισμό της θέσης σας. Η αναδρομή στο παρελθόν, θα βοηθήσει στην επιμέρους κατανόηση των συνθηκών που υπήρξαν και τον δικό σας τρόπο αντιμετώπισης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η γενναιόδωρη διάθεση που διαθέτετε, για να προσδιορίσετε την αγάπη σας προς τον σύντροφό σας, είναι η αφορμή που θα αναθερμάνει την σχέση σας. Μπορείτε λοιπόν να βασιστείτε σε ότι σας είναι απαραίτητο, για να υποδείξετε έναν ευχάριστο χαρακτήρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καθημερινότητα σας έχει κατακλύσει τον συναισθηματικό σας κόσμο, δημιουργώντας σας έναν απροσδόκητο εκνευρισμό, ο οποίος επηρεάζει την εικόνα σας προς τους άλλους. Βγάλτε την ενέργεια σας, μέσω δημιουργικότητας απασχολώντας τις σκέψεις σας με ότι αισθάνεστε ότι σας ξεκουράζει.

ΛΕΩΝ

Η ελευθερία σκέψεων και η γεφύρωση των χαμένων επιθυμιών, σας κάνει αρκετά προκλητικούς με την ζωή και οι εκπλήξεις είναι έντονες γύρω σας. Βαδίστε με σταθερά βήματα, ώστε να μην μετανιώσετε αργότερα για τις επιλογές σας και οδηγηθείτε στην απογοήτευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην παρασυρθείτε από αυταπάτες, για θέματα που επικεντρώνεστε στον επαγγελματικό σας τομέα. Έχετε την αντιληπτικότητα που θα σας βοηθήσει να εστιάσετε καλύτερα, εκλογικεύοντας κάθε εισβολή που δέχεστε από τους άλλους. Η αίσθηση της μοναξιάς, θα σας αναθεωρήσει σκέψεις και ιδέες για το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Το περιβάλλον που εμπιστεύεστε, έχει την δυνατότητα να σας βοηθήσει και μπορείτε να ζητήσετε τις συμβουλές τους, που θα σας ξεκαθαρίσουν αρνητικές σκέψεις. Η σταθερότητα είναι αυτή, που θα σας βοηθήσει να στοχεύσετε με στόμφο στις επιθυμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις επαγγελματικές σας συναναστροφές, είναι καλό να παρατηρείτε τις αντιδράσεις και τις συμπεριφορές των άλλων γύρω σας. Η στάση αυτή, θα σας προφυλάξει από δρόμους που θα σας φέρουν αρνητικές συνέπειες. Τα ξεκάθαρα συναισθήματα, είναι αυτά που θα βοηθήσουν να υπάρξουν συζητήσεις που θα σας φέρουν μία ισορροπία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, μπορείτε να επεξεργαστείτε το υλικό το οποίο σας παρέχεται για να βγάλετε μία ολοκληρωμένη εικόνα, απέναντι στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Είστε σε θέση που μπορείτε να κατακτήσετε τους στόχους σας με άνεση, εφόσον στο παρελθόν έχουν προηγηθεί προσπάθειες που επιβεβαιώνουν τις ικανότητες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην επιτρέψετε στο γύρω περιβάλλον, να σας εκμεταλλευτεί εξαιτίας της υπερβολικής ευαισθησίας που σας διέπει σήμερα. Έχετε το θάρρος της γνώμης σας και μπορείτε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, δείχνοντας έναν ηγετικό χαρακτήρα, όπου αυτό χρειάζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ευχάριστη διάθεσή σας, έχει την ικανότητα να ξεπεράσει τα προβλήματα και τις ανησυχίες που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Οι αισιόδοξες σκέψεις σας, είναι αυτές που θα καθορίσουν πολλά και θα δώσουν ένα χρώμα στην ζωή σας, απλά εκμεταλλευτείτε το.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι παρεξηγήσεις που έχουν προηγηθεί με άτομα που σας ενδιαφέρουν, σας φέρνουν αντιμέτωπους απέναντι σε μία ρεαλιστική εικόνα. Ο τρόπος επίλυσης τους, είναι πολύ σημαντικός και ο επαναπροσδιορισμός της θέσης σας, θα γίνει μέσω ειλικρινών συναισθημάτων που θα κατατεθούν.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα