Τα ζώδια της Παρασκευής 19ης Απριλίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Λέοντες, η αντιληπτικότητα σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας, εφόσον θα κυριαρχήσει το ηγετικό σας στοιχείο. Η λογική, θα σας βοηθήσει να έχετε μια καλή πορεία. Σκορπιοί, η σταδιοδρομία σας είναι ένας μονόδρομος τον οποίο είστε διατεθειμένοι να ακολουθήσετε και να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα. Αποφύγετε σκαμπανεβάσματα, κυρίως στον συναισθηματικό σας τομέα, τα οποία θα οπισθοδρομήσουν τα σχέδιά σας. Τοξότες, βρίσκεστε σε σημείο αιχμής και καλείστε να πάρετε αποφάσεις στον επαγγελματικό, αλλά και ερωτικό σας τομέα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε

τις δυνάμεις σας, για να διαφοροποιήσετε τις καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει για την προσωπική σας εξέλιξη, σήμερα, θα κάνουν την έναρξή τους και θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Η ψυχολογική σας διάθεση, θα αλλάξει αρκετά και θα φανεί έντονα στο γύρω περιβάλλον σας. Αυτό θα σας δώσει την αισιοδοξία, να συνεχίσετε δυναμικά και να δείτε τα πράγματα από μία άλλη οπτική. Προσοχή όμως, μην παρασυρθείτε από παρορμητικές σκέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πράγματα παρατηρείτε γύρω σας ότι δεν πηγαίνουν με τους ρυθμούς που εσείς έχετε στο μυαλό σας. Ως συνέπεια, σας καταβάλει ένας εκνευρισμός και σας επηρεάζουν αρνητικές σκέψεις. Προσπαθήστε να σταθεροποιηθείτε και μην αφήνετε την αρνητική ψυχολογία να σας καταβάλει. Η ασχολία με δημιουργικές ή αθλητικές δραστηριότητες, ίσως σας βοηθήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καθημερινότητα, δεν σας επιτρέπει να παρατηρήσετε τον λάθος τρόπο χειρισμού που μπορεί να έχετε απέναντι σε καταστάσεις και πρόσωπα. Σας παρασέρνει λοιπόν, σε λάθος ενέργειες αντλώντας δύναμη από τους γύρω σας. Εστιάστε μέσα σας και αντλείστε από την δύναμη σας, τις άπειρες δυνατότητες που έχει, ώστε να εκφράσετε τις ικανότητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θα εκφράσετε έντονα τις επιθυμίες σας και θα αναζητήσετε την αποδοχή τους, αυτές είναι που θα σας ωθήσουν να κάνετε πράξεις αντισυμβατικού χαρακτήρα. Μπορείτε λοιπόν, να διεκδικήσετε τα όνειρα σας και να φτάσετε τον στόχο σας. Μην παρασυρθείτε από λάθος χειρισμούς, καλό είναι να βάλετε τα όριά σας, όπου χρειάζονται.

ΛΕΩΝ

Πρόσωπα από το γύρω περιβάλλον σας, μπορεί να αντιμετωπίζουν κάποιες δυσκολίες και ιδιαίτερα τα άτομα που συμπαθείτε. Η διάθεση σας, να τα βοηθήσετε και να δώσετε τις συμβουλές σας, είναι πολύ έντονη. Μέσα από αυτές τις συζητήσεις, ίσως αντιληφθείτε ότι πρέπει να αλλάξετε και τον δικό σας τρόπο ζωής, εστιάστε ιδιαίτερα σε πράγματα που έχουν χάσει την ουσία τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις επαγγελματικές υποθέσεις που έχετε να αντιμετωπίσετε, δώστε όλη σας την ενέργεια, καλό είναι να παρατηρήσετε και τις αντιδράσεις των άλλων γύρω σας. Αυτό θα σας βοηθήσει, ώστε να αποφύγετε αρνητικές κριτικές και να μην χαλάσετε την εικόνα που έχετε δημιουργήσει μέχρι σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως κάποιες εμμονές του παρελθόντος, σας κρατούν δέσμιους και δεν σας αφήνουν να κινηθείτε ελεύθερα. Η συμπεριφορά σας λοιπόν, γίνεται περισσότερο επιφυλακτική. Συζητήστε μόνο με τα άτομα που εμπιστεύεστε και μιλήστε για όσα σας απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, σας απασχολεί περισσότερο η επαγγελματική σας αποκατάσταση και έχετε στρέψει όλη σας την προσοχή προς αυτήν. Οι συμφωνίες και οι νέες ενάρξεις, έχουν εύνοια και αυτό μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε. Οι συνεργασίες με το γυναικείο φύλο, μπορούν να έχουν καλύτερα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί στην σχέση σας, έχουν επηρεάσει την επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Η αίσθηση της απομάκρυνσης, σας ανησυχεί για την πορεία της. Μπορείτε λοιπόν να συζητήσετε γι’ αυτήν την κατάσταση και καλύτερα θα ήταν, να γίνει στα πλαίσια μιας εξόδου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συμμετοχή σας σε κοινωνικές εκδηλώσεις, θα φτιάξουν την διάθεσή σας και θα δώσουν έναν ευχάριστο τόνο στην ημέρα σας. Οι επαφές που θα αναπτύξετε, έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε, χωρίς να έχετε ανασφάλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αίσθηση ότι όλα γύρω σας, δεν μπορούν να σας προσφέρουν αισιοδοξία και αλλαγή στην ζωή σας, είναι αρκετά έντονη. Αυτό σας προκαλεί μία έντονη ψυχολογική καταπίεση, κάνοντάς σας να κλείνεστε στον εαυτό σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε, κάνοντας περίπατο στην φύση και αντλώντας ενέργεια από αυτήν.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, όλα είναι πιο αισιόδοξα και θέλετε να ξεκινήσετε νέα σχέδια για το μέλλον σας. Οι σκέψεις σας, είναι πιο συγκροτημένες και εστιάζετε με περισσότερη ευκολία σε αυτά που επιθυμείτε. Συζητήστε με τα αρμόδια άτομα, που θεωρείτε ότι μπορούν να σας βοηθήσουν και κάντε τα επόμενα βήματά σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα