Τα ζώδια της Παρασκευής 18ης Μαΐου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ταύροι, ο τρόπος που εκφράζεστε αλλά και που μπορείτε να αντιμετωπίσετε θέματα στα συναισθηματικά σας βελτιώνει σήμερα σχέσεις. Ζυγοί, η ευχάριστη διάθεση σας βοηθάει σε μεγάλο βαθμό τα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η κινητικότητα σήμερα στον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι πολύ έντονη και θα καθορίσει την πορεία και την εξέλιξή σας. Η επικοινωνία με τους γύρω σας θα έχει μία ειλικρινής εικόνα και θα σας βοηθήσει για να πάρετε αποφάσεις. Η διάθεση να βρεθείτε με άτομα που αγαπάτε θα είναι το κίνητρο για να συζητήσετε περισσότερο σήμερα,

και να βελτιώσετε κάποιες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ηρεμία που επικρατεί σήμερα στα επαγγελματικά σας θα βοηθήσει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Ο τρόπος που τα διαχειρίζεστε είναι ο κατάλληλος, ώστε να βελτιώσετε και τα οικονομικά σας. Η ευγενική σας διάθεση θα σας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σας και τα πράγματα θα πάρουν την τροπή που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια παρασκήνια που εμφανίζονται μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν από τον στόχο σας. Μην βιαστείτε σήμερα, ιδιαίτερα σε συζητήσεις, μπορεί να μετανιώσετε για πράγματα που θα πείτε. Η στροφή προς τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, θα βοηθήσει την ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεση σας να προλάβετε και να οργανώσετε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, σας κάνουν αρκετά σχολαστικούς. Μην επιμείνετε τόσο στην λεπτομέρεια των υποθέσεων που σας απασχολούν, γιατί αυτό μπορεί να σας βγάλει από τον βασικό σας στόχο. Η διάθεση να συμβουλέψετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι έντονη σήμερα, προσπαθήστε όμως να εκφράσετε όσα επιθυμείτε με ήρεμο τρόπο.

ΛΕΩΝ

Ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης των επαγγελματικών σας θεμάτων και των συναδέλφων σας, είναι αυτό που θα σας οδηγήσει στην επαγγελματική σας επιτυχία. Οι χαλαρές συζητήσεις με άτομα που εμπιστεύεστε θα σας βοηθήσουν και θα σταθεροποιήσουν τις σκέψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία θα ανοιχτεί και σε νέους ορίζοντες, οι σκέψεις για να κάνετε μεγάλα ανοίγματα θα είναι έντονες σήμερα. Στραφείτε προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα που μπορούν να σας κατανοήσουν, η θετική διάθεση θα ένα φέρει καλύτερο αποτέλεσμα στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Με καλύτερη διάθεση σήμερα σίγουρα μπορείτε να βελτιώσετε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και να δείτε με θετική διάθεση όσα πρέπει να βελτιωθούν. Έχετε την ικανότητα να ελέγχετε καταστάσεις ακόμα και αν σας δυσκολεύουν. Φροντίστε σήμερα να συζητήσετε περισσότερο με άτομα που αγαπάτε και ιδιαίτερα το σύντροφό σας, για να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα ασχοληθείτε με εκκρεμότητες που υπάρχουν, ιδιαίτερα οικονομικής φύσεως, βάλτε ένα πρόγραμμα σε όσα θέλετε να κάνετε ακόμα και αν δεν σας είναι και τόσο ευχάριστο. Θα κάνει θα σας κάνει καλό να τακτοποιήσετε κάποια πράγματα για να αποφύγετε το άγχος αργότερα. Στα αισθηματικά σας, βασιστείτε στη διαίσθησή σας που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας και να δείτε τα πράγματα διαφορετικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υπομονή σήμερα θα είναι το εργαλείο σας για να αντιμετωπίσετε την ρουτίνα της εργασίας σας. Ο συναισθηματικός σας κόσμος είναι αρκετά φορτισμένος και δεν έχει την ισορροπία που χρειάζεται. Ευνοούνται οι ειλικρινείς συζητήσεις και μπορείτε να εκφράσετε όσα νιώθετε στους άλλους με ευκολία, έτσι μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές με άτομα που αγαπάτε και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά είναι αυτά που μπορεί σήμερα να σας απασχολήσουν, όμως προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα θετικά και να προχωρήσετε με αισιοδοξία. Μπορεί να σας βαραίνουν αρκετές υποχρεώσεις, όμως μην αμελήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα και προσπαθήστε να μιλήσετε και να μοιραστείτε όσα νιώθετε με άτομα που εμπιστεύεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα επαγγελματικά σας σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε, έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης αλλά και την αποφασιστικότητα, το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι σήμερα το άγχος. Στα συναισθηματικά σας μπορείτε να αναγνωρίσετε τις πραγματικές ανάγκες που υπάρχουν στις σχέσεις σας αυτή τη στιγμή και αυτό βοηθάει αρκετά την επαφή σας με τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα είστε πιο ευαίσθητοι ιδιαίτερα στα συναισθηματικά σας, γι’ αυτό καλό είναι να προσπαθήσετε να κινηθείτε με περισσότερη ηρεμία αλλά και να αναζητήσετε την ασφάλεια μέσα στις σχέσεις σας. Στα επαγγελματικά σας, προσπαθήστε να κινηθείτε με ήρεμους ρυθμούς και να αποφύγετε σήμερα να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα