Τα ζώδια της Παρασκευής 17ης Μαΐου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ζυγοί, μην στηρίζεστε στις δυνάμεις των άλλων παρά μόνο στις δικές σας, διότι αυτό σας δημιουργεί ανασφάλειες και φοβίες για την πορεία σας. Κάντε την ενδοσκόπηση και αφήστε την διαίσθηση σας, να γίνει οδηγός στην κατάκτηση των επιθυμιών σας.

Υδροχόοι, μία γενναιόδωρη διάθεση, θα τείνει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις προς την ένωση τους και θα ενεργοποιήσει μία δυναμική συνεργασία, που θα φέρει την μελλοντική ευτυχία.

Κριοί, η στροφή προς τον εσωτερικό σας κόσμο, θα σας βάλει στην διαδικασία της ενδοσκόπησης.

ΚΡΙΟΣ

Πριν κάνετε

οποιαδήποτε ενέργεια, θα πρέπει να παρατηρήσετε την συμπεριφορά και την αντίδραση των ατόμων που επιθυμείτε να συνεργαστείτε. Έτσι, θα έχετε μία πλήρη εικόνα μαζί με τα απαραίτητα στοιχεία που έχετε συλλέξει μέχρι σήμερα. Η ψυχραιμία, είναι το στοιχείο που πρέπει να σας συνοδεύσει σε συζητήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, εξετάστε καλύτερα όσα θέλετε να κάνετε, αποφύγετε να ασχοληθείτε με νέα σχέδια και αποφάσεις. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για να περάσετε με τους φίλους σας ή να βρεθείτε μόνοι, ώστε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Η διάθεσή σας, μπορεί να μην σας βοηθάει, αλλά έχετε ένα ιδιαίτερο τρόπο να τα καταφέρνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, θα ασχοληθείτε με νέα σχέδια ή νέες συμφωνίες που θέλετε να κάνετε και θα βρείτε νέους τρόπους, ώστε να τα ολοκληρώσετε. Η μέρα σας, θα περάσει με την προσοχή σας να είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σας και θα μειωθεί ο χρόνος, για τα προσωπικά σας θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα, σας έχουν ταλαιπωρήσει και θέλετε να απομονωθείτε από όλα αυτά και ταυτόχρονα να χαλαρώσετε. Το σπίτι ή οι χώροι που σας εμπνέουν, είναι κατάλληλα για να αλλάξετε την διάθεσή σας. Η κίνηση αυτή, θα σας βοηθήσει να βρείτε την χαμένη σας ισορροπία.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, αν και μπορεί να υπάρχει αρκετή κινητικότητα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας προσπαθήστε να κινηθείτε πιο συντηρητικά και να μην προχωρήσετε βιαστικά, σε συμβόλαια ή αποφάσεις που θέλετε να πάρετε. Ζητήστε τη συμβουλή ατόμων που έχουν εμπειρία και μπορούν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σωστά. Δώστε όλη σας την προσοχή σε νέα σχέδια που έχετε και δώστε το περιθώριο στον εαυτό σας, να εξετάσετε και πάλι τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα επαγγελματικά σας θέματα, θα υπάρξουν μικρές ανατροπές οι οποίες όμως δεν θα είναι άξιες προς αναφορά και η αίσθηση της ηρεμίας, θα επικρατήσει περισσότερο. Εξετάστε περισσότερο τις εξελίξεις που σας ακολουθούν. Ίσως λάβετε κάποια χρήματα, που θα σας ανεβάσουν την διάθεση.

ΖΥΓΟΣ

Τα αισθήματα σας, έχουν μπερδευτεί εξαιτίας των καταστάσεων που επικρατούν γύρω σας. Αισθάνεστε ότι πιέζεστε αρκετά και αυτό σας δημιουργεί έναν εκνευρισμό, ο οποίος φαίνεται στις συζητήσεις σας. Η καλύτερη στάση σας, θα είναι να απομακρυνθείτε από κάθε ενέργεια που απαιτεί ηρεμία και γαλήνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κρυφές υποθέσεις που εξελίσσονται, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα προσπαθήσετε να δώσετε μία λύση. Η στάση σας, θα πρέπει να είναι επιφυλακτική και να μην είστε αφελείς σε δικαιολογίες, που θα σας δοθούν. Εξετάστε και τις δύο πλευρές, πριν φτάσετε στα συμπεράσματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, σε συζητήσεις που πρόκειται να γίνουν, θα βγάλετε συμπεράσματα τα οποία μπορεί να σας ξαφνιάσουν. Τα σχέδια που θα υπάρξουν, θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και τα επαγγελματικά σας, θα έχουν μία ανοδική πορεία. Ίσως, βρείτε βοήθεια για νέες ενάρξεις που θέλετε να κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συναντήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα είναι διασκεδαστικές και θα νιώσετε μία χαλαρή ατμόσφαιρα να εξελίσσεται. Θα σας δοθεί η ευκαιρία, να παρουσιάσετε τις νέες σας ιδέες και η αποδοχή τους, θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας. Ίσως, σας συμβουλέψουν και για τον τρόπο που θα μπορέσετε να τις παρουσιάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ευχάριστη και γενναιόδωρη διάθεση, βοηθάει σε ένα βαθμό τις σχέσεις σας και μπορείτε να τις ανανεώσετε. Η ειλικρινής συμπεριφορά, είναι αυτό που σας προφυλάσσει από ψέματα και παρασκήνια, που ίσως παρουσιαστούν στο μέλλον. Αγνοήστε μικρές διαφωνίες και επιμείνετε στην εξομάλυνση των σχέσεών σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν θέματα οικονομικού περιεχομένου και εκκρεμότητες, που μπορεί να σχετίζονται με γραφειοκρατικές υποθέσεις. Θα προσπαθήσετε να δώσετε μία λύση στα πράγματα και αυτό ίσως σας αγχώσει περισσότερο. Κάντε βήματα που είναι σταθερά και μην βιάζεστε, για την ολοκλήρωσή τους.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα