Τα ζώδια της Παρασκευής 17 Ιανουαρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

 ΚΡΙΟΣ

Προσέξτε περισσότερο τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Το ένστικτό σας, αλλά και τα έντονα πάθη σας, εντείνονται και θα πρέπει να τα ελέγξετε. Αποφύγετε να τα βάζετε με τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, η ξεχωριστή σας διάθεση και κοινωνικότητά σας, θα σας φτάσουν εύκολα στην επιτυχία που τόσο επιθυμείτε. Θετικά επηρεάζεται η επικοινωνία σας, σήμερα και μπορείτε να οργανώστε καλύτερα τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα, θα σας φέρνει κάποια δυσκολία στην επικοινωνία και στο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, ιδιαίτερα

στις προσωπικές σας σχέσεις. Να είστε προσεκτικοί στις συναναστροφές σας, μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις προσωπικές σας σχέσεις, μην χάνετε χρόνο με το να σκέφτεστε αυτά που συνέβησαν στο παρελθόν. Αντιθέτως αναλάβετε την ευθύνη των πράξεών σας και ποιος είναι ο ρόλος τους, στην ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη, σήμερα, σας φέρνει έναν έντονο συναισθηματισμό και από την άλλη, κάποια εριστικότητα που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στις σχέσεις σας, με άτομα που αγαπάτε ή θέλετε να προσεγγίσετε. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να κάνετε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προνοητικότητα και η αντίληψη που έχετε, θα σας βοηθήσουν και θα τονίσουν τον ικανό χαρακτήρα σας, φωτίζοντας τα ταλέντα που έχετε. Στα επαγγελματικά σας, μπορείτε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα, μέσω καλών συνεργασιών.

ΖΥΓΟΣ

Με όπλο το ταλέντο και τη λογική που διαθέτετε, η επιτυχία στα επαγγελματικά σας θα έρθει σύντομα. Τα σχέδιά σας θα έχουν ανοδική πορεία, με οδηγό το καλό σας γούστο και την αρμονία του χαρακτήρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την μαχητικότητα που σας διακρίνει, θα φτάσετε στο στόχο που επιθυμείτε. Διαθέτετε το πνεύμα του αρχηγού, αλλά και η επιμονή σας είναι δυνατό όπλο. Δεν είναι όμως μέρα, να ασχοληθείτε έντονα με την καριέρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναζητάτε την συναισθηματική σας ισορροπία και η πνευματώδης ομιλία σας, σας δίνει την απαραίτητη δύναμη, ώστε να αποδώσετε καλά σήμερα, σε δύσκολες καταστάσεις. Φροντίστε καλύτερα στο χώρο του σπιτιού σας και βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε, με όσα σας κάνουν να νιώθετε ευχάριστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διαίσθησή σας τονίζεται και μπορείτε να ελέγξετε καλύτερα, απαιτητικές καταστάσεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σας. Μην αφήσετε τη μέρα να κυλήσει, χωρίς να ασχοληθείτε με όσα επείγουν και ιδιαίτερα με οικονομικά ζητήματα, που θέλετε να προγραμματίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι καιρός να ελέγξετε τα οικονομικά σας και να βάλετε ένα καλό πρόγραμμα, ώστε να κινήσετε ζητήματα που σας απασχολούν. Είναι πρωταρχικός σκοπός, να προσπαθήσετε να οργανώσετε τα χρέη του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε κάποιες διακυμάνσεις. Προσέξετε στα συναισθηματικά σας, ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις, αν δεν είστε διαλλακτικοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα