Τα ζώδια της Παρασκευής 12ης Οκτωβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Δίδυμοι, η διάθεση σας, δεν βοηθάει στην επαφή με τους γύρω σας, εμφανίζοντας μια κυκλοθυμική συμπεριφορά. Αποφύγετε, ότι σας επιβαρύνει συναισθηματικά. Υδροχόοι, η αισιόδοξη σκέψη σας, προδιαγράφει ένα θετικό μέλλον για σας. Ακολουθήστε τα θέλω σας και διασκεδάστε.

ΚΡΙΟΣ

Η ευχάριστη διάθεσή σας, είναι ένα κίνητρο για να δώσετε στον εαυτό σας το καλύτερο που του αξίζει. Τα πάντα γύρω σας, έχουν μία ευχάριστη εικόνα και εσείς αντλείτε σκέψεις και ιδέες από αυτό. Η σχέση με τον σύντροφό σας, μπορεί να κυλήσει σήμερα ομαλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι

αγνές προθέσεις που έχετε, για να συνυπάρξετε αρμονικά με τα γύρω άτομα, φέρνουν καλές επικοινωνίες μεταξύ σας. Παρατηρήστε όμως και τα συναισθήματα των άλλων, για να αποφύγετε πράξεις εκμετάλλευσης, προς το πρόσωπό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η άθληση ή οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες, θα βοηθήσουν την δημιουργική σας σκέψη και θα αποσυμφορήσουν το άγχος, που σας έχει καταβάλει. Η σκέψη σας, να πλησιάσετε τον σύντροφό σας, είναι ρομαντικού χαρακτήρα και προσφέρει μία γαλήνια ατμόσφαιρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διορθώστε τον συναισθηματικό σας κόσμο, ισορροπώντας τον, με ενέργειες που εστιάζουν στα θέλω και στις επιθυμίες σας. Αφήστε λίγο τις εντάσεις, να απομακρυνθούν από τις σχέσεις σας, δείχνοντας κατανόηση στον σύντροφό σας. Η αίσθηση της απομόνωσης, βοηθάει στην κατανομή των κινήσεών σας.

ΛΕΩΝ

Ο διαφορετικός τρόπος σκέψης από το σύνολο, δείχνουν έναν αντισυμβατικό χαρακτήρα που έχει τόλμη και θάρρος. Προστατέψτε τις ενέργειές σας, να μην έχουν αρνητικά αποτελέσματα από παρορμητικές κινήσεις. Αφήστε την μέρα να περάσει, χωρίς να πραγματοποιηθούν οι ιδέες σας και επαναξιολογήστε τις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εργατικότητα και η υπευθυνότητά σας, δείχνει στους γύρω σας ότι μπορούν να σας εμπιστευτούν σε σοβαρά θέματα. Έτσι μπορείτε, να διεισδύσετε σε δύσκολες καταστάσεις και να τις αντιμετωπίσετε ενεργά, για να έχετε θεμιτά αποτελέσματα. Στηριχτείτε στις ικανότητές σας και θα μπορέσετε να ανεβάσετε τον πήχη της επιτυχίας.

ΖΥΓΟΣ

Μην εστιάζετε σε στενό οπτικό πεδίο και απαιτείτε να βγάλετε τα απαραίτητα συμπεράσματα, διότι δεν θα οδηγηθείτε σε σωστές αποφάσεις. Ανοίξτε συζητήσεις με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και καταθέστε τους τα αισθήματά σας, με ειλικρίνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συμπεριφορά σας, απαρτίζεται από τα συναισθήματα που σας διακατέχουν και σταματούν, κάθε ενεργητική σας κίνηση. Οι αντιδράσεις με τους άλλους γύρω σας, δεν στηρίζεται σε λογικές βάσεις. Θυμηθείτε ότι κάθε άτομο, λειτουργεί με την δική του αντιληπτικότητα σε κάθε κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι κοινωνικές επαφές σήμερα, μπορούν να ευνοηθούν και να αναπτύξετε έναν νέο κύκλο. Οι συνεργασίες σας, δείχνουν μία αρεστή εικόνα και μπορείτε να επιδοθείτε ομαδικά σε κοινά ζητήματα. Οι φιλικές σας σχέσεις, μπορούν να σας χαρίσουν την διασκέδαση και την ξεγνοιασιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βάλτε τα δυνατά σας, για να αποδείξετε στους γύρω σας τις ικανότητες σας και τον ευφυή τρόπο σκέψης σας, σε κάθε δύσκολη περίσταση. Οι απαντήσεις που αναμένετε, από θέματα που σας απασχολούν, θα σας δείξουν τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Κάντε πιο ανάλαφρες συζητήσεις, με τους γύρω σας και επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας με τρόπους που σας χαλαρώνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα πράγματα που έχετε να κάνετε στον χώρο εργασία σας, θα σας φτιάξουν την διάθεση και θα δείτε από μία άλλη οπτική τους γύρω σας. Η διάθεση να βοηθήσετε και να συμβουλέψετε άτομα που σας στηρίζουν, σας κάνει να αισθάνεστε ευχάριστα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση σας, είναι κάπως αρνητική σήμερα και καταντά επίπονη, προς την ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους διαφυγής, που σας ευχαριστούν και σας κάνουν να πιστεύετε στον εαυτό σας. Μπορεί να ξεπροβάλουν στην ζωή σας, παρελθοντικές καταστάσεις, που πρέπει να τις επεξεργαστείτε με ωριμότητα.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρασκευής 12ης Οκτωβρίου 2018,paraskevis 12is oktovriou 2018