Τα ζώδια της Παρασκευής 12ης Ιουλίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Σκορπιοί, συγκεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας ζητήματα και ασχοληθείτε με νέα σχέδια. Η μέρα για σας, είναι κατάλληλη για αποφάσεις, αλλά μην αφήσετε τρίτα άτομα να εισβάλλουν σε αυτές και να σας επηρεάσουν. Τοξότες, η συναισθηματική σας αστάθεια στέκεται εμπόδιο στις σχέσεις σας και δημιουργεί, ένα κλίμα ανισορροπίας. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι, στα θέματα που προκύπτουν. Αιγόκεροι, η μέρα κρίνεται συμβολική σχετικά με τα μηνύματα που θα λάβετε, από το γύρω περιβάλλον. Οι αποφάσεις

που θα πάρετε, θα καθορίσουν την μετέπειτα πορεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, θα νιώσετε μία ευχαρίστηση αν βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και οικεία πρόσωπα. Η διασκέδαση, θα ανανεώσει την διάθεσή σας και θα βελτιώσει την ψυχολογία σας. Δείξτε προσοχή σε τρίτα πρόσωπα που εισβάλλουν στην προσωπική σας ζωή και δημιουργούν προβλήματα με τα αγαπημένα σας άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, θα υπάρξει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και θα ακολουθήσει μία αρμονική πορεία με τους συναδέλφους σας. Οι συζητήσεις που θα υπάρξουν μεταξύ σας, θα βοηθήσουν να οργανώσετε νέα σχέδια και θα δώσετε μία άλλη εικόνα στα επαγγελματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο εκνευρισμός, είναι ένα στοιχείο που μπορεί να αλλάξει τις προθέσεις που έχετε για τον σύντροφό σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις, με λογική. Ο ρόλος σας απέναντι σε ζητήματα που σας αφορούν, θα πρέπει να είναι πιο ενεργός, αλλά χωρίς βιασύνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις για σοβαρά θέματα που αφορούν την εξέλιξή σας. Νιώθετε ότι οι ανασφάλειες που έρχονται στο προσκήνιο, σας φέρνουν σε μετέωρη κατάσταση, όμως προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τι πραγματικά θέλετε ειδικά στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Η αυστηρότητα που δείχνετε απέναντι στους άλλους, κάποιες φορές σας οδηγεί σε αντιπαραθέσεις. Η ηγετική σας ικανότητα, μπορεί όμως να αντισταθμίσει άνισους παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά την ζωή σας. Μπορείτε σήμερα, να ξεκαθαρίσετε θέματα που υπάρχουν στα επαγγελματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, θα προσπαθήσετε να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας, για να νιώσετε μία ασφάλεια. Στην ερωτική σας ζωή, θα υπάρξει μία ψυχρότητα και θα απομακρυνθείτε από τον σύντροφό σας. Αφήστε την μέρα να περάσει ανώδυνα και μην εμβαθύνετε, σε σοβαρές συζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, πρέπει να είστε πιο συγκεντρωμένοι και να δώσετε έναν καινούργιο αέρα στα σχέδιά σας. Συνειδητοποιήστε τα λάθη που έχετε κάνει και ακολουθήστε, έναν νέο τρόπο οργάνωσης. Πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας, μην αφήνετε τρίτους να σας επηρεάσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μείνετε επιφυλακτικοί στις συμπεριφορές τρίτων προσώπων που δεν γνωρίζετε καλά και επεξεργαστείτε τις προτάσεις που θα γίνουν, πριν κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια. Συγκεντρωθείτε σε απλά πράγματα και αφήστε τα δύσκολα για αύριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γυναικεία πρόσωπα, θα ευνοήσουν τις συνεργασίες σας και θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε αυτά που επιθυμείτε. Έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σας, τις απότομες συναισθηματικές μεταβολές, μην επιμείνετε σε συζητήσεις που απαιτούν την προσοχή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, θα μπορέσετε να κάνετε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και να δώσετε μία νέα μορφή στις σχέσεις σας. Οι συζητήσεις που θα υπάρξουν, θα μπορέσουν να βελτιώσουν αρκετά τις σχέσεις σας και να τοποθετηθείτε σωστά απέναντι σε κάποια πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ευαισθησία που νιώθετε απέναντι στα πρόσωπα που αγαπάτε, θα σας φέρει πιο κοντά και θα τους δώσετε τις απαραίτητες συμβουλές, που χρειάζονται αυτό το διάστημα. Μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας και να ανανεώσετε την σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, σας ωθεί να αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις. Η ενδοσκόπηση, θα είναι το κλειδί που θα σας φέρει σε μία ισορροπία και θα ψάξετε πτυχές του εαυτού σας, που μέχρι τώρα σας ήταν άγνωστες.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα