Τα ζώδια της Παρασκευής 12ης Απριλίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ταύροι, οι διαφωνίες με τους γύρω σας, αρχίζουν να εκλείπουν και αντικαθίστανται με μία γαλήνια και αρμονική επικοινωνία. Η διάθεσή σας, να δώσετε την βοήθεια σας στους αγαπημένους σας, ξεπροβάλει τα θετικά σας συναισθήματα. Καρκίνοι, η στροφή προς το κέντρο σας, είναι απαραίτητη για να επανδρώσετε τις χαμένες σας δυνάμεις. Υδροχόοι, η διασκέδαση και η χαρούμενη διάθεση, συνοδεύουν την συμπεριφορά σας, με αποτέλεσμα να είστε αρεστοί προς το σύνολο. Οι απαντήσεις που λαμβάνετε, δηλώνουν την αποδοχή σας και ανεβάζουν την ψυχολογία σας. Ιχθύες,

τα στερεότυπα που έχετε υιοθετήσει μέχρι σήμερα, είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας για οποιοδήποτε ενέργεια θέλετε να κάνετε.

ΚΡΙΟΣ

Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τα πράγματα, θα πρέπει να είναι με περισσότερη ωριμότητα και να αποφύγετε προκαταλήψεις του παρελθόντος, που σας κρατούν δέσμιους, δημιουργώντας έτσι μία στασιμότητα στην εξέλιξή σας. Μία συνάντηση με τους αγαπημένους σας, θα αλλάξει την διάθεση σας και ταυτόχρονα θα σας χαλαρώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, προωθούνται μέσω της ώριμης συμπεριφοράς που δείχνετε στον σχεδιασμό νέων ιδεών. Η επικοινωνία που θα έχετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα είναι μία υποστήριξη για σας, άλλα μην υποκύψετε στον πειρασμό να υπεραναλύσετε θέματα που θα προκαλέσουν παρεξηγήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να βρίσκεστε σε μία συναισθηματική φόρτιση, αλλά δεν θα πρέπει να απογοητεύεστε, διότι μπορεί να μετατραπεί σε ενέργεια. Εκμεταλλευτείτε την θετική της πλευρά και ακολουθήστε ένα νέο μοτίβο στην ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το οικείο περιβάλλον, σας δίνει την αίσθηση της ασφάλειας και εναρμονίζει την ψυχολογία σας. Η πρόθεση σας, είναι να βρεθείτε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά μην ανησυχείτε αν δεν υπάρξει αρκετός χρόνος. Επωφεληθείτε απλά τον χρόνο που έχετε.

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία σας, σήμερα, με τον κοινωνικό περίγυρο θα είναι ικανή να διαμορφώσει την σταδιοδρομία σας, εφόσον παρουσιαστούν ευκαιρίες και εσείς τις αδράξετε. Επομένως, μείνετε σε ετοιμότητα και εκμεταλλευτείτε ότι στοιχεία σας δίνονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση, δείχνει κάπως κυκλοθυμική σήμερα, εξαιτίας των πολλών ευθυνών που έχετε επωμιστεί. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να ηρεμίσετε, εστιάζοντας σε θέματα που σας χαλαρώνουν. Συγκρατηθείτε λοιπόν, σε ότι απρόοπτο και να συμβεί.

ΖΥΓΟΣ

Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση, είναι χαρακτηριστικά που μπορούν να αλλάξουν την διάθεσή σας. Μπορείτε λοιπόν να στηριχτείτε σε νέα σχέδια, που θα σας εξελίξουν στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως τα γεγονότα που εξελίσσονται γύρω σας, να δείχνουν περισσότερο αρνητικά και να σας προκαλούν μία μικρή απογοήτευση. Σκεφτείτε, λοιπόν, τι σας κάνει να παρατηρείτε με διαφορετική οπτική τα πράγματα και δεν μπορείτε να εστιάσετε στην ρεαλιστική τους μορφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έλλειψη διάθεσης και η ρουτίνα, θα σας αποσυντονίσει και θα δημιουργήσουν ένα κενό στην επικοινωνία σας. Ίσως κάνετε μία νέα γνωριμία όμως, που θα αναδείξει τον ρομαντισμό και τον ερωτισμό που σας διακατέχει. Ζήστε τις στιγμές που σας χαρίζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα αίσθημα μοναξιάς, σας διακατέχει έντονα σήμερα και δεν σας αφήνει να δείτε τα πράγματα και τις ευκαιρίες που περνούν από μπροστά σας. Στα επαγγελματικά σας λοιπόν, αποφύγετε αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αυτοπεποίθηση και η ενέργεια που διαθέτετε, θα είναι αυτή που θα ωφελήσει τις αποφάσεις σας και θα ξεκαθαρίσουν το θολό τοπίο, που υπάρχει μπροστά σας. Η διασκέδαση, σας δίνει μία άλλη εικόνα και σας φέρνει πιο κοντά με τους αγαπημένους σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε κάποιες προκαταλήψεις και στερεότυπα του παρελθόντος, τα οποία δεσμεύουν τα συναισθήματα σας και αντιστοιχούν σε λάθος αποφάσεις, για την ζωή σας. Μείνετε μόνοι και εστιάστε στον εαυτό σας, και δώστε του την ώθηση να ξεφύγει από τα τετριμμένα.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα