Τα ζώδια της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

ΚΡΙΟΣ

Προσέξτε την επικοινωνία σας, σήμερα, μπορεί να δημιουργήσει κάποια απομάκρυνση και δυσαρμονία στις σχέσεις σας. Ειδικά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να εκφραστείτε με τρυφερό τρόπο, σε αυτούς που αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείτε να λύσετε ευκολότερα διαφορές που υπάρχουν και να εξομαλύνετε εντάσεις. Ο ελεύθερος χρόνος σας, είναι πολύ σημαντικός για τα άτομα που αγαπάτε. Καλό είναι να αφιερώσετε αρκετά από αυτόν, για να ενισχύσετε τις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάθε δυσκολία μπορεί να ξεπεραστεί αρκεί να έχετε επιμονή.

Μην είστε όμως βιαστικοί σήμερα, ειδικά σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας και τις προσωπικές σας σχέσεις. Μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο καταστάσεις, που ακόμα και αν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε, χρειάζεται να το κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σωστή προσέγγιση, σε κάθε θέμα που σας απασχολεί είναι σημαντική. Προσπαθήστε να βρείτε την καλύτερη λύση που μπορείτε σήμερα, σε σημαντικά ζητήματα. Να θυμάστε ότι ο τρόπος που τα προσεγγίζετε είναι σημαντικός, όπως και η στάση σας σε νέες επαφές ή άτομα που σχετίζονται με το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Το καλύτερο για σας σήμερα, θα ήταν να ανοιχτείτε σε κοντινά σας πρόσωπα και να προσπαθήσετε να συζητήσετε μαζί τους όσα σας απασχολούν. Αν δείξετε στους άλλους ποιος είναι ο λόγος που σας προκαλεί άγχος ή δυσάρεστη διάθεση, θα τους βοηθήσει να σας κατανοήσουν, αλλά και να μοιραστείτε μαζί τους καλύτερες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και τις επαφές σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες και θέλετε να ασχοληθείτε σήμερα, καλό είναι να φροντίσετε να κινηθείτε με πιο ασφαλή τρόπο και να σκεφτείτε καλύτερα, πως πρέπει να χειριστείτε καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Κινηθείτε διπλωματικά μέσα σε συζητήσεις, ώστε να αποφευχθούν πιθανές εντάσεις. Αποφύγετε να αφήσετε το άγχος που σήμερα νιώθετε, να σας επηρεάσει. Στα επαγγελματικά σας, καλό είναι να προσέχετε τις σχέσεις σας με συνεργάτες ή συναδέλφους. Οι καλές σχέσεις μαζί τους είναι σημαντικές, για την πορεία της καριέρας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να κατανοήσετε αρκετά θέματα που υπάρχουν, με ανθρώπους που αγαπάτε. Έχετε την δυνατότητα να περάσετε ευχάριστες στιγμές, αφού έχετε καλύτερη οπτική πάνω στα πράγματα και μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα καταστάσεις. Ακόμα και αν οι απαιτήσεις είναι πολλές φορές υπερβολικές, προς το πρόσωπό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε, σήμερα, να μην κρίνετε καταστάσεις βιαστικά και να μην στηρίζεστε στις απόψεις των άλλων, για προσωπικά σας ζητήματα. Κατανοήσετε περισσότερο τους άλλους και πως λειτουργούν. Αποφύγετε εντάσεις και μην πιέζετε καταστάσεις. Καλό είναι να ξεκαθαρίσετε πρώτα μέσα σας, τι ακριβώς θέλετε και τι συμβαίνει με τις σχέσεις σας, πριν προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείτε να χειριστείτε με έξυπνο τρόπο, καταστάσεις που μπορεί να σας δυσκολεύουν. Είναι σημαντικό να κινηθείτε με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα. Με περισσότερη ευελιξία, αντιμετωπίστε όσα σας απασχολούν και προσπαθήστε να βρείτε την κατάλληλη προσέγγιση σήμερα, ώστε να μπορέσετε να είστε πιο αποδοτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τρόπος που μπορείτε σήμερα, να διαμορφώσετε ένα καλό πρόγραμμα, θα βοηθήσει ουσιαστικά να βελτιώσετε τις συνθήκες που υπάρχουν στα εργασιακά σας και να κερδίσετε περισσότερα. Αποφύγετε βέβαια, να συζητήσετε με τρίτους για νέα σας σχέδια. Ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας και την διατροφή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε σήμερα, να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και να βελτιώσετε την ψυχολογία σας. Σήμερα, στα ερωτικά σας, κινηθείτε όσο πιο διαλεκτικά γίνεται, μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις. Επανεξετάστε τα σχέδιά σας, πριν προχωρήσετε.

Keywords
Τυχαία Θέματα