Τα ζώδια της Μεγάλης Τετάρτης 24ης Απριλίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Λέοντες, η ανάγκη για βελτίωση και να ανεβάσετε τον πήχη, είναι κάτι που θα κριθεί αποτελεσματικό στο μέλλον σας. Αφουγκραστείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και αδράξτε ότι είναι απαραίτητο.

Σκορπιοί, η κοινωνική σας διάθεση και η γλυκύτητα των τρόπων σας, είναι αυτά που θα ωθήσουν την καριέρα σας σε ανοδικά επίπεδα. Σταθείτε σταθεροί στις αποφάσεις που πρέπει να λάβετε και μην επιτρέψετε σε τρίτα πρόσωπα, να εισβάλλουν αρνητικά στις απόψεις σας.

Τοξότες, η παρορμητικότητα

και ο ενθουσιασμός, σας οδηγεί σε επιφανειακές λύσεις, στις οποίες δεν είστε διατεθειμένοι να εμβαθύνετε. Το αποτέλεσμα αυτών, είναι ο εκνευρισμός και η μετέωρη κατάσταση που σας οδηγεί. Επικεντρωθείτε με συγκροτημένες σκέψεις σε λύσεις που θα έχουν μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

ΚΡΙΟΣ

Η δημιουργικότητα, ευνοείται σήμερα και μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα της ημέρας σας. Ο προγραμματισμός νέων ιδεών και οι επαφές σας με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, θα σας φτιάξουν την διάθεση. Μπορείτε λοιπόν, να ξεφύγετε από την ρουτίνα, η οποία σας δεσμεύει στην εξέλιξή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά σας δεν έχουν την σταθερότητα, την οποία θεωρείτε απαραίτητη για να υπάρξει μία συναισθηματική ισορροπία. Η σκέψη να τα βάλετε σε μία τάξη, είναι πολύ έντονη σήμερα και αμφισβητείτε αν θα τα καταφέρετε. Μην χάνετε το κουράγιο σας, εξάλλου η οργάνωση και η μεθοδικότητα, είναι στοιχεία που σας αντιπροσωπεύουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συμφωνίες που θέλετε να κάνετε, είναι πολύ σημαντικές για την εξέλιξή σας και σας δίνουν το περιθώριο να εκφράσετε τις δυνατότητες σας και τα ταλέντα σας. Θα πρέπει όμως, να παρατηρήσετε με ακρίβεια τις αντιδράσεις των ατόμων που θα τις απαρτίζουν και να τις επεξεργαστείτε ανάλογα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η χαρά και η ευτυχία, συνοδεύεται από την αρμονική σχέση των ατόμων της οικογένειάς σας. Σήμερα όμως, οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντα σας, δεν θα σας αφήσουν τον χρόνο που θέλετε να ξοδέψετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η μέρα, θα κινηθεί γύρω από ένα διαφορετικό πλάνο, από αυτό το οποίο είχατε στο μυαλό σας.

ΛΕΩΝ

Το άγχος, είναι αυτό που σας διώχνει μακριά από τα νέα σας σχέδια και τις αποφάσεις που ενδέχεται να λάβετε για τα επαγγελματικά σας. Μείνετε αποστασιοποιημένοι, από τις καταστάσεις που έχουν αρνητικό χαρακτήρα και εστιάστε στα σχέδια που έχετε προγραμματίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεση σας, σήμερα, δεν είναι η κατάλληλη για να αντιμετωπίσετε τις διαφωνίες που έχουν παρουσιαστεί στον προσωπικό και επαγγελματικό σας τομέα. Η στροφή προς το σπίτι, σας δίνει την αίσθηση της ξεκούρασης και της απελευθέρωσης, από τα επιβαρυμένα καθήκοντα.

ΖΥΓΟΣ

Τα στοιχεία που έχετε ως δεδομένα στο μυαλό σας, δεν επαρκούν και εμποδίζουν την λήψη κάποιων αποφάσεων. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε με πιο συγκροτημένη σκέψη, αφήνοντας πίσω σας αρνητικές σκέψεις. Η συμβουλή κάποιου έμπιστου προσώπου, θα σας βοηθήσει να δείτε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ρομαντική σας διάθεση, θα προβάλλει τα συναισθήματα που τρέφετε για τον σύντροφό σας. Η συνάντηση σας, σε μέρη που ενδυναμώνουν την δοτικότητα σας, θα εξελιχθεί πολύ θετικά και θα βελτιώσει την σχέση σας. Η συμπεριφορά σας, είναι η γέφυρα που θα σας οδηγήσει σε στιγμές ευχάριστες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν χρειάζεται να προβάλλετε την αντίδρασή σας, σε οτιδήποτε θεωρείτε περιττό και ανούσιο. Μπορείτε με μία πιο διπλωματική συμπεριφορά, να αφήσετε τα πράγματα να πάρουν την τροπή που εσείς επιθυμείτε. Η κυκλοθυμική διάθεση, το μόνο που μπορεί να φέρει μέσα στην σχέση σας, είναι εντάσεις και παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υποθέσεις παρασκηνίου που ίσως κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα, έχουν ένα μικρό δείγμα δολιότητας από άτομα που ίσως δεν περιμένατε. Θα πρέπει να τις διαχειριστείτε κατάλληλα, ώστε να διορθώσετε την εικόνα που έχουν προβάλει για το πρόσωπό σας. Οι βιαστικές αποφάσεις, δεν βοηθούν στην διαδικασία αυτή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, η μέρα σας βοηθάει να κάνετε ανοίγματα και να αποκτήσετε την δημοσιότητα που θέλετε στους ανάλογους κύκλους, που έχετε επιλέξει. Η αλληλοκατανόηση με τον σύντροφό σας και η υποστήριξη, βοηθάει πολύ, όμως θα χρειαστεί να ξεπεράσετε ότι στέκεται ως εμπόδιο στην εξέλιξη της σχέσης σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε την δύναμη, να προβάλλετε τις ικανότητες σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, αλλά παράλληλα χρειάζεται προσοχή, όταν εμφανίζεται μια υπέρμετρη συμπεριφορά. Η κριτική των άλλων γύρων σας, είναι αυστηρή και αυτό σας διατηρεί σε απόσταση, από διάφορες αρνητικές σκέψεις και ενέργειες.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα