Τα ζώδια της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

ΚΡΙΟΣ

Εστιάστε σήμερα, στην καλή επικοινωνία με τους άλλους και στην σωστή επιλογή ανθρώπων, που μπορούν να σας πλαισιώσουν στα επαγγελματικά σας. Θα έχετε οφέλη από την καλή συνεργασία σας με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε να βγάλετε εύκολα συμπεράσματα σήμερα. Εστιάστε καλύτερα στην ξεκάθαρη επικοινωνία, με τους άλλους γύρω σας. Μην δράσετε απερίσκεπτα, η βιασύνη δεν θα σας ευνοήσει. Προτιμήστε να ενισχύσετε τις σχέσεις σας, με κοντινά σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας, μην αφήνετε την απαισιοδοξία

να σας καταβάλει. Μπορείτε σήμερα να εστιάσετε σε νέες ιδέες και σχέδια, και να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να προχωρήστε θέματα στα επαγγελματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κλείστε εκκρεμείς υποθέσεις, ειδικά αν αφορούν τα οικονομικά σας, ώστε να κινηθείτε πιο άνετα στο μέλλον. Στις προσωπικές σας σχέσεις, θα υπάρξει μία θετική και ρομαντική διάθεση και μπορείτε να γεφυρώσετε, τις διαφορές που υπάρχουν.

ΛΕΩΝ

Επικεντρωθείτε σε σημαντικά θέματα και δείτε πιο ουσιαστικά, την πορεία ζητημάτων που σας απασχολούν. Στα επαγγελματικά σας, είναι σημαντικό να κινηθείτε πιο αποφασιστικά και να χειριστείτε καλύτερα τις ικανότητες που έχετε, ώστε να κατακτήσετε τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφύγετε σήμερα να πάρετε αποφάσεις και να κινήσετε διαδικασίες. Ο τομέας των οικονομικών σας δεν ευνοείται, προσέξτε τα έξοδα. Οι σκέψεις σας είναι πιο συγκεντρωμένες και μπορείτε μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις, να κατανοήσετε περισσότερα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε επαγγελματικά θέματα και να είστε πιο παραγωγικοί σήμερα, σε ότι θέλετε να αλλάξετε. Στις προσωπικές σας σχέσεις, ακόμα και αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες, μπορείτε να βρείτε την χρυσή τομή και να αφήσετε πίσω διαφωνίες και εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασχοληθείτε με αποφάσεις πάνω στον οικονομικό σας τομέα και βάλετε ένα πρόγραμμα, στα επαγγελματικά σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις, μπορείτε να θεραπεύσετε ζητήματα που υπάρχουν και να έρθετε πιο κοντά, με όσους αγαπάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε καλά αποτελέσματα, σήμερα, αν εστιάσετε στην καλή επικοινωνία. Προσπαθήστε να κατανοήσετε περισσότερο, την συμπεριφορά των άλλων. Βρείτε έναν νέο τρόπο χειρισμού, απέναντι σε όσους έχετε απομακρυνθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείτε, σήμερα, ευκολότερα να διεκπεραιώσετε δύσκολα θέματα που υπάρχουν, ιδιαίτερα στον τομέα των οικονομικών σας. Θα μπορέσετε να πετύχετε περισσότερα, μέσα από μια σταθερή πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φροντίσετε καλύτερα θέματα τα οποία πρέπει να προχωρήσετε και εκκρεμότητες που υπάρχουν. Προσπαθήστε όσο γίνεται, να αποφύγετε την βιασύνη σε αποφάσεις. Επικεντρωθείτε στην ολοκλήρωση ζητημάτων που επείγουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και την διατροφή σας. Έχετε ανάγκη από ξεκούραση και να βάλετε μια τάξη, στις σκέψεις σας. Μία βιαστική στάση, δεν θα βοηθήσει την πορεία των σχεδίων σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα