Τα ζώδια της Κυριακής 5ης Μαΐου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ιχθύες, η επικοινωνιακή σας τάση, θα εμβαθύνει τις σχέσεις σας. Μπορείτε λοιπόν να παρουσιάσετε τα νέα σας σχέδια και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας.

Κριοί, οι κινήσεις που κάνατε στο παρελθόν, φέρνουν ως αποτέλεσμα ένα ευνοϊκό κλίμα στις σχέσεις σας και μία μακροπρόθεσμη πορεία. Η ικανοποίηση αυτή σας δίνει μία αισιόδοξη ματιά απέναντι στην εξέλιξή σας.

Δίδυμοι, μία νοσταλγική διάθεση ωθεί τις σκέψεις σας να επανδρώσετε τις σχέσεις με άτομα του παρελθόντος, που είχατε κοινά

πιστεύω ή στόχους. Η κίνηση αυτή, θα ενδυναμώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο και θα προσδιορίσει ένα μέλλον γεμάτο όνειρα και στόχους.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, μπορεί να σας συμβούν κάποια απρόοπτα γεγονότα που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα και το γεγονός αυτό, σας αναγκάσει να δείτε από άλλη οπτική τα πράγματα. Η αφορμή αυτή, θα σας ωθήσει σε νέα επαγγελματικά σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, είναι αρκετά επιρρεπής και δεν βοηθάει να πάρετε τις απαραίτητες αποφάσεις που κρίνουν το μέλλον στον επαγγελματικό σας τομέα. Πριν απαντήσετε λοιπόν, στις προτάσεις που έχετε δεχθεί κάντε έναν καλό έλεγχο για το τι ακριβώς σας συμφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η λεπτομερής εξέταση των προτάσεων που σας έχουν γίνει, συμμετέχει στις αποφάσεις που σας ευνοούν στον εργασιακό σας χώρο. Οι τρέχουσες υποθέσεις, έχουν εμφανίσει μία δυσκολία την οποία εσείς ξεπερνάτε, στηριζόμενοι στην σταθερότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επαφές σας με μεγαλύτερα άτομα, θα σας βοηθήσουν στην επαγγελματική σας εξέλιξη, φτάνει να αναδείξετε τους καλούς σας τρόπους. Η κριτική που θα δεχθείτε, θα λειτουργήσει ως κίνητρο για να διαμορφώσετε μία νέα εικόνα.

ΛΕΩΝ

Οι φιλικές σας συναντήσεις, μπορούν να εξελιχθούν σε ήρεμους τόνους και να περάσετε ευχάριστα την ημέρα σας. Αν δημιουργηθούν εντάσεις προσπαθήστε να ισορροπήσετε τα πράγματα και να παραμείνετε ψύχραιμοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απρόβλεπτες καταστάσεις, θα συμβούν στην διάρκεια της ημέρας και θα διαταράξουν την ψυχική σας ηρεμία. Η ψυχραιμία, είναι το κλειδί που θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και να τις ξεπεράσετε με ήπιο τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Τα συναισθήματα σας, χρειάζονται προσοχή γιατί θα μπλεχτούν τρίτα άτομα και θα σας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους και τα σχέδιά σας. Νέες επαφές ή μία νέα σχέση, θα καταπολεμήσει την μοναχικότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε επεισόδια που θα συμβούν στον εργασιακό σας τομέα, τα οποία θα σας δημιουργήσουν προβλήματα και ψυχρότητες στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Μείνετε επιφυλακτικοί στις συζητήσεις που θα προκύψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διασκέδαση και η ψυχαγωγία, θα είναι αυτά που θα γεμίσουν την ημέρα σας και θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας. Βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και οργανώστε εξόδους που θα σας φέρουν πιο κοντά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σταθερότητα σας, θα επηρεαστεί από την αρνητική ψυχολογία που σας διέπει, εξαιτίας των δυσκολιών που έχουν προκύψει. Οι επαγγελματικές σας ενασχολήσεις, θα καθυστερήσουν και θα απαιτήσουν περισσότερο χρόνο για να πραγματοποιηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τάση για ξόδεμα είναι πολύ έντονη σήμερα και η πρόθεση σας αυτή, προέρχεται από την αγάπη σας προς τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Η κίνηση αυτή, θα δημιουργήσει ένα θετικό περιβάλλον στις σχέσεις σας. Μην ξεπεράσετε όμως τα όρια, που μπορούν να σας οδηγήσουν σε μία οικονομική αστάθεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι επαγγελματικές συμφωνίες σήμερα θα έχουν μία αρμονική πορεία, εφόσον έχετε καταβάλει πολλές προσπάθειες στο παρελθόν. Οι συνεργασίες με το γυναικείο φύλο, θα ευνοηθούν περισσότερο. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που υπάρχουν γύρω σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα