Τα ζώδια της Κυριακής 25ης Νοεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Υδροχόοι, μία ρομαντική διάθεση και μια ευαισθησία, θα σας αποπροσανατολίσουν από τον στόχο σας. Ιχθύες, η εξωτερίκευση της εσωτερικής σας ενέργειας, χρειάζεται σωστό χειρισμό, αποκλείοντας έτσι αρνητικά επακόλουθα.

ΚΡΙΟΣ

Η πρακτική σας σκέψη και η πρωτότυπες κινήσεις, σας δίνουν έναν αέρα στον επαγγελματικό σας χώρο. Οι προτάσεις που θέλετε να κάνετε, έχουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και σας οδηγούν προς την επιτυχία. Συνεχίστε με αυτούς τους ρυθμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Συνειδητοποιήστε

τα λάθη του παρελθόντος και προχωρήστε σε νέα σχέδια, έχοντας πλέον τον έλεγχο στα χέρια σας. Ακολουθήστε την μέθοδο που θα σας αποσαφηνίσει τον δρόμο, για την επιτυχία. Η μέρα, ευνοεί να επιλύσετε θέματα με τον σύντροφο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τρόπος που στρέφετε την προσοχή σας, θα δυναμώσει την ευαισθησία σας και θα σας κάνει πιο επιφυλακτικούς, σε άτομα που έχουν αρνητική πρόθεση προς το άτομό σας. Η διπλωματική σας τάση, είναι το κίνητρο για να ξεδιπλώσετε τις ικανότητες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συνεργασίες με άτομα γυναικείου φύλλου, θα σας ευνοήσουν στα προγραμματισμένα σχέδια σας και θα έχετε την κατάλληλη επικοινωνία μαζί τους. Η συναισθηματική σας αστάθεια, εμποδίζει την αρμονία να συνυπάρχει στην σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Οι αποφάσεις που πρέπει να λάβετε αυτή την περίοδο, είναι σημαντικές για τις απαντήσεις που περιμένετε. Οδηγηθείτε σε τολμηρές κινήσεις και βαδίστε παράλληλα με την αυτοπεποίθησή σας. Μην προσπερνάτε τις απότομες συναισθηματικές μεταβολές, που εμφανίζονται, απλά ισορροπήστε τις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι διοργανώσεις που θέλετε να κάνετε, επεκτείνουν την κοινωνικότητα σας και σταθεροποιούν τις σχέσεις με το σύνολο. Ο επαγγελματικό σας τομέας, μπορεί να εξελιχθεί πατώντας στην επέκταση αυτών.

ΖΥΓΟΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση, δεν είναι σε αρμονία και περιστοιχίζεται από αρνητικές σκέψεις οι οποίες φέρνουν ως αποτέλεσμα, ανασφάλεια για το μέλλον. Μην αφήσετε να σας καταβάλει αυτή η διάθεση και να σταθεί εμπόδιο σε οτιδήποτε κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η οξύτητα της σκέψης σας, προσφέρει νέες ιδέες και μπορείτε να δράσετε σε γοργούς ρυθμούς δίνοντάς σας διαφορετικά αποτελέσματα, από ότι περιμένουν οι γύρω σας. Ο εργασιακός σας χώρος, θα ευνοηθεί με την λειτουργία σας αυτή και θα σας χαρίσει τις αλλαγές που θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αισιοδοξία είναι η δύναμη που σας ωθεί να ξεκαθαρίσετε το περιβάλλον που σας περικλείει και να το αντικαταστήσετε με ένα νέο. Η παρορμητικότητα, θα φέρει νέους ορίζοντες μπροστά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η οξύθυμη συμπεριφορά μπορεί να διαβάλει το κύρος σας και να οπισθοδρομήσει τα σχέδιά σας. Διατηρείστε τον έλεγχο σε αρνητικές σκέψεις, ακολουθώντας συνεσταλμένες κινήσεις θα φτάσετε στο θεμιτό σας αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα καθημερινά ζητήματα, φαίνεστε να δείχνετε περισσότερη ευαισθησία και δεν έχετε την κατάλληλη ωριμότητα να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν. Ενδυναμώστε την διάθεση σας και ακολουθήστε τον δρόμο της καρδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το πνεύμα της ανυπακοής είναι σε πρωταρχικό ρόλο σήμερα και δεν συμβαδίζετε με τα δρώμενα της καθημερινότητας. Είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε πρωτότυπες ιδέες και να τις φέρετε σε πέρας. Βάλτε μόνο τα απαραίτητα όρια, ώστε να μην προβείτε σε αρνητικά αποτελέσματα.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα