Τα ζώδια της Κυριακής 24ης Φεβρουαρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Λέοντες, η ενεργητικότητα σας θα δώσει μία νέα εικόνα σε σχέδια που έχετε προγραμματίσει. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που περνούν από μπροστά σας και διορθώστε τα λάθη που έχουν συμβεί. Σκορπιοί, προσπαθήστε να ηρεμίσετε, διότι τα εχθρικά συναισθήματα τρίτων, απαιτούν να είστε σταθεροί, ώστε να αποφύγετε τις δυσκολίες. Αιγόκεροι, οι συναντήσεις με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, θα εξελιχτούν σε ένα ενδιαφέρον κλίμα συζητήσεων και θα σας χαρίσουν ένα νέο πρίσμα συμφιλίωσης. Υδροχόοι,

η γενναιόδωρη διάθεση σας, μπορεί να βοηθήσει σε έναν βαθμό τις σχέσεις σας και να στηρίξετε τις ελπίδες σας, σε ένα νέο μοτίβο χωρίς εμπόδια και αναβολές.

ΚΡΙΟΣ

Τα αρνητικά σχόλια, μπορεί να επηρεάσουν την προσωπική σας εικόνα, γι’ αυτό πρέπει να είστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσετε. Η διαπίστωση των πραγματικών συναισθημάτων, των άλλων γύρω σας, θα είναι αυτό που θα σας κρατήσει σε ετοιμότητα και θα ενδυνάμωση την άμυνά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πράγματα που αφορούν την καθημερινότητα, θα συνεχιστούν και σήμερα, παρ’ ότι η διάθεση σας να διασκεδάσετε θα είναι έντονη. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες, θα σας κρατήσουν δεσμευμένους σε ενέργειες που είναι κοινότυπες. Κανονίστε μία συνάντηση με φίλους, για να σας αλλάξουν την διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μπορεί η μέρα να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να βρεθείτε με τους αγαπημένους σας, εσείς όμως θα συνεχίσετε στο ίδιο μοτίβο, να ψάχνετε για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Οι ιδέες σας και τα σχέδια σας, θα περάσουν από έναν επανέλεγχο, ο οποίος θα σας επιβεβαιώσει την επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έντονη συναισθηματική σας κατάσταση, μπορεί να σας κρατήσει δέσμιους και να μην σας επιτρέψει να δείτε, πώς να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητες σας. Η στροφή σας προς το σπίτι και αγαπημένα σας πρόσωπα, θα είναι αυτό που θα σας δώσει την ασφάλεια και την επιβεβαίωση των ικανοτήτων σας.

ΛΕΩΝ

Η ευαισθησία που σας διέπει και η ανάγκη επικοινωνίας, είναι το κίνητρο για να βρεθείτε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Η θέληση να τους καταθέσετε τις ανησυχίες σας, είναι μεγάλη και θα βοηθηθείτε στα νέα σας σχέδια, ζητώντας τους τις απαραίτητες συμβουλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δοτική σας διάθεση προς τον σύντροφό σας, θα δείξει πόσο σημαντικός είναι για σας και θα βρείτε τον τρόπο να γεφυρώσετε το χάσμα επικοινωνίας που υπήρξε μεταξύ σας. Ένας χώρος γεμάτος ζεστασιά, θα συμβάλει στην ολοκληρωμένη εικόνα της κατάθεσης των συναισθημάτων σας.

ΖΥΓΟΣ

Η οξυθυμία είναι ένα εμπόδιο, που μπορεί να υπάρξει στην σχέση σας και να προκαλέσει εντάσεις με τον σύντροφό σας, αν εσείς δεν διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας. Έχετε την πλήρη επίγνωση των πραγμάτων και ποιον τρόπο θα πρέπει να ακολουθήσετε, ώστε να φέρετε την αρμονία και την κατανόηση μέσα στην σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ψυχικός σας κόσμος, σήμερα, θα βρίσκεται σε μία απογοήτευση και θα αισθανθείτε ότι δεν υπάρχει κατανόηση, από το κοντινό σας περιβάλλον. Η στροφή προς τον εσωτερικό σας κόσμο και ο διαλογισμός, θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας και να τον αποδεχτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επαναπροσδιόριση της θέσης σας, μέσα στην σχέση σας, θα πρέπει να γίνει με ειλικρινά συναισθήματα και να μην φοβηθείτε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Σήμερα λοιπόν, είναι η μέρα κατάλληλη για τέτοιου είδους ξεκαθαρίσματα και το κλειδί γι’ αυτό είναι η συμφιλίωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί τα πράγματα γύρω σας, να μην αγγίζουν τις επιθυμίες σας, παρ’ όλα αυτά θα υπάρξει αποδοχή και κατανόηση από το γύρω περιβάλλον, για τις ενέργειες που έχετε πράξει μέχρι σήμερα. Αυτό ίσως συμβάλει στην ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης σας και των σκέψεων σας, για να φτάσετε στον στόχο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα ξεκαθαρίσματα που θα συμβούν με τα άτομα που έχετε αναπτύξει μία δυσμενή επικοινωνία, θα βοηθήσουν να επιλύσετε πολλές σας απορίες. Οι τόνοι που θα πρέπει να κρατηθούν, πρέπει να είναι χαμηλοί και να μην εντείνουν εντάσεις ανάμεσα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επιθυμία σας, να αλλάξετε τα πράγματα γύρω σας, ίσως σας κάνει παρορμητικούς και αναδεικνύουν μία διαφορετική εικόνα στους άλλους γύρω σας. Κρατήστε αποφασιστική στάση και να μην αγνοείτε ότι πρέπει να κρατήσετε μία σταθερή πορεία, γιατί γίνεστε ευμετάβλητοι σε ψυχολογικές μεταπτώσεις.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα