Τα ζώδια της Κυριακής 18ης Νοεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Αιγόκεροι, η πρακτικότητα σας και η μεθοδολογία που ακολουθείτε, σας κάνουν αντάξιους εμπιστοσύνης. Μπορείτε να χαράξετε εύκολα, το δρόμο για την επιτυχία. Ιχθύες, ελέγξτε τα αισθήματα σας και βάλτε τα όρια σας.

ΚΡΙΟΣ

Η ευχάριστη διάθεση που σας διακατέχει σήμερα, σας ακολουθεί σε όλες σας τις ενέργειες και προσελκύει τους γύρω σας, προς το μέρος σας. Η συμπόνια που δείχνετε στα φιλικά σας πρόσωπα, έχει ένα σοβαρό ύφος και περιμένουν να τους συμβουλέψετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο

κατάλληλος χώρος, για να αποφορτίσετε το κλίμα που επικρατεί με τον σύντροφό σας, είναι κοντά στην φύση. Τα ξεκαθαρίσματα, που θέλετε να πραγματοποιήσετε μπορούν να συμβούν, εφόσον δείχνετε κατανόηση και ανεκτικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συμπάθεια που νιώθετε για κάποια κοντινά σας πρόσωπα, είναι το έναυσμα για να τους προσελκύσετε και να δείτε τι αισθάνονται. Η συμβουλή που μπορεί να χρειαστεί να δώσετε σήμερα, θυμηθείτε είναι σημαντική για τις αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν, απαντήστε με σοφία και λογική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, είναι αρκετά επιρρεπής σήμερα, για να απαντήσετε σε θέματα που καθορίζουν το μέλλον σας. Αποφύγετε συζητήσεις, που θα ορίσουν μία τελική απόφαση κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Αφήστε για αύριο την οριστικοποίηση αποφάσεων.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, έχετε συγκεντρωμένη όλη σας την ενέργεια στην επίλυση των θεμάτων που σας απασχολούν και ιδίως στον εργασιακό σας τομέα. Επομένως, μπορείτε με δυναμική να ξεπεράσετε οποιαδήποτε ασυμφωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ρομαντισμός σας και η ζωτικότητα που σας διέπει, μπορούν να αλλάξουν τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η κατανόηση και η συναισθηματική έλξη προς τον σύντροφό σας, είναι στοιχεία που βελτιώνουν την σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Μην παρασύρεστε από παρορμητικές σκέψεις, που μπορούν να εισβάλλουν, εξαιτίας του θυμού που σας προκαλούν οι εντάσεις και οι διαπλοκές με το γύρω περιβάλλον σας. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και σταθεροποιήστε, τον συναισθηματικό σας κόσμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε την ικανότητα να διακρίνετε τα άτομα που έχουν αρνητικές προθέσεις και αποζητούν να σας εκμεταλλευτούν, μείνετε επιφυλακτικοί σε κάθε τους κίνηση. Βάλτε τα όριά σας και διατηρείστε την ασφάλειά σας, ζητήστε συμβουλή από άτομα που έχετε εμπιστοσύνη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πνεύμα ελευθερίας, θα σας οδηγήσει σε αλλαγές και καταστάσεις ρίσκου. Δείξτε την ανάλογη προσοχή σε ζητήματα που δεν επιτρέπουν λάθη, επιβραδύνοντας τους ρυθμούς, για να φτάσετε στο θεμιτό σας αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρακτική σας σκέψη, βοηθάει στην τάξη των οικονομικών σας αποσυμφορίζοντάς σας από το άγχος που σας έχουν προκαλέσει. Μία ανήσυχη κατάσταση, μπορεί να εμφανιστεί με τον σύντροφό σας και να προκαλέσει πιέσεις. Διαχειριστείτε την, με ευγένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συνεργασίες σας, θα πάρουν θετική πορεία εφόσον θα έχετε την ειλικρίνεια να στηρίξετε τις απόψεις σας και να τις επιχειρηματολογήσετε. Οι λύσεις που θέτετε, στην προσωπική σας ζωή, ο χρόνος θα είναι ο κατάλληλος που θα σας δείξει αν είναι οι κατάλληλες, γι’ αυτό μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα ακόμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ευαισθησία που δείχνετε, προς τους άλλους γύρω σας είναι ικανή να αφήσει περιθώρια, ώστε να σας χειριστούν, φέρνοντας αρνητικά αποτελέσματα. Η αυτοκυριαρχία σας, είναι αυτή που μπορεί να επαναφέρει την τάξη την προσωπική σας ζωή.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα