Τα ζώδια της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Σήμερα ο Ήλιος αλλά και ο Ερμής περνάνε στο ζώδιο των Ιχθύων, ο Ερμής στις 6:28 το πρωί και ο Ήλιος στις 19:18 το απόγευμα, οι δύο αυτοί πλανήτες μας προτρέπουν πλέον να εστιάσουμε περισσότερο στο συναίσθημα και μας συντονίζουν με τη διαίσθηση, την έκφραση αλλά φέρνουν στην επιφάνεια αρκετή ευαισθησία, παθητικότητα και παρασκήνια.

Διαχειριστείτε σωστά από δω και πέρα πληροφορίες που λαμβάνετε αλλά και όσα θέλετε να ξεκινήσετε μέσα σε αυτό το διάστημα. Ο Ερμής σίγουρα τονίζει τη φαντασία, κάνει το μυαλό πιο διαισθητικό και δημιουργικό, όμως

στο υλικό πεδίο θα χρειαστεί αρκετή προσοχή αλλά και σταθερότητα σε αποφάσεις που θέλετε να πάρετε, είναι σημαντικό να προσπαθήσετε όσο γίνεται να προχωρήσετε ζητήματα με πρακτικότητα αλλά και περισσότερη λογική.

Κριός

Ο Ήλιος αλλά και ο Ερμής σήμερα περνάνε στο ζώδιο των Ιχθύων και θα χρειαστεί ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις και με κοντινά σας πρόσωπα να εκφραστείτε περισσότερο, μιλήστε μαζί τους και αποφύγετε να κλειστείτε στον εαυτό σας, είναι σημαντικό να εκφράσετε όσα νιώθετε και να προσπαθήσετε να προσεγγίσετε ζητήματα που σας απασχολούν με περισσότερη διαλλακτικότητα. Όποια θέματα και αν αντιμετωπίζετε αυτό το διάστημα, σκεφτείτε έναν καλύτερο τρόπο να διαχειριστείτε και να τα προγραμματίσετε ιδιαίτερα αν αφορούν τα οικονομικά σας.

Ταύρος

Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα ώστε να προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε θέματα ιδιαίτερα στην συναισθηματική σας ζωή, μπορείτε να δείτε κάποια πράγματα πιο ξεκάθαρα και να λύσετε ευκολότερα παρεξηγήσεις, ειδικά μέσα σε σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας. Ο Ερμής που περνάει στους Ιχθύες θα βοηθήσει αρκετά να επικοινωνήσετε με ποιο ουσιαστικό τρόπο. Σε επαγγελματικά σας ζητήματα είναι σημαντικό ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τους άλλους και στα οικονομικά σας ένας νέος τρόπος λειτουργίας απαιτείται, ώστε να αποφύγετε άγχη και να μπορέσετε να λειτουργήσετε με περισσότερη σταθερότητα.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής σήμερα περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων και φυσικά θα σας επηρεάσει αρκετά, δίνοντας σας το προβάδισμα να εναρμονίσετε τα συναισθήματά σας και ένα ξεπεράσετε αρκετά ζητήματα ιδιαίτερα που αφορούν την επικοινωνία σας μέσα σε προσωπικές σας σχέσεις και τα επαγγελματικά σας. Θα σας δώσει την απαραίτητη δημιουργικότητα να προχωρήσετε νέα σας σχέδια αυτό το διάστημα, όμως δεν θα πρέπει να αμελήσετε εκκρεμότητες που έχετε.

Καρκίνος

Ο Ερμής περνάει σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων και θα σας ωθήσει να σκεφτείτε νέα σχέδια αλλά και να προχωρήσετε αρκετές καταστάσεις που ήταν στάσιμες, η διάθεσή σας επηρεάζεται αρκετά, έτσι θα πρέπει να ισορροπήσετε τη ψυχολογία σας αν θέλετε να κάνετε κάποιο καινούργιο ξεκίνημα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας ή σε ότι αφορά συνεργασίες. Στις συναισθηματικές σας σχέσεις προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα λίγο πιο ουσιαστικά και να επικοινωνήσετε με ποιο ήπιο τρόπο για να βελτιώσετε καταστάσεις.

Λέων

Ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος σήμερα περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων και τονίζει αρκετά τον τομέα των ερωτικών αλλά και οικονομικών σας, έτσι θα πρέπει θα πρέπει να σκεφτείτε αρκετά πράγματα με ένα διαφορετικό τρόπο σε αυτούς τους τομείς, σίγουρα ο Ήλιος αυξάνει το μαγνητισμό σας και βοηθάει την προσωπική σας ζωή, όμως θα πρέπει να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας αλλά και τα συναισθήματα που έχετε. Η ψυχολογία σας μπορεί να επηρεαστεί αρκετά και με τον Ερμή που εισέρχεται σήμερα επίσης στους Ιχθύες, γι’ αυτό και θα πρέπει να ελέγξετε τη διάθεσή σας απέναντι σε όσους αγαπάτε, κάποια συναισθήματα ξυπνάνε και σας έρχονται στην επιφάνεια, συζητήστε περισσότερο με όσους αγαπάτε πριν βγάλετε συμπεράσματα.

Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτό θα βοηθήσει αρκετά εσάς τους Παρθένους να δείτε με ένα διαφορετικό τρόπο τις σχέσεις που μπορείτε να έχετε με τους άλλους, ιδιαίτερα προσωπικές σχέσεις αλλά και επαγγελματικές συνεργασίες πλέον μπορείτε να τις δείτε με μία διαφορετική ματιά και να βάλετε μπροστά τη διαίσθησή σας από τη λογική, ώστε να σας δώσει απαντήσεις για να κινηθείτε πιο ουσιαστικά αυτό το διάστημα. Αν κάποια πράγματα δεν κυλάνε ακριβώς όπως τα θέλετε, να ξέρετε ότι τα εμπόδια πρόκειται να ξεπεραστούν, αρκεί να εστιάσετε στους στόχους σας και να βάλετε ένα καλό πρόγραμμα για να πετύχετε τα ποθητά σας, ιδιαίτερα αν αφορούν και οικονομικά θέματα.

Ζυγός

Ο Ήλιος και ο Ερμής σήμερα περνάνε στο ζώδιο των Ιχθύων κάνοντάς σας να εστιάσετε αρκετά σε όσα θέλετε να αλλάξετε πλέον στην καθημερινότητά σας αλλά και στα επαγγελματικά σας. Μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας και όσα κάνετε πρόκειται να αναγνωριστούν, εστιάστε στο ένστικτό σας που είναι έντονο αυτό το διάστημα. Το σίγουρο είναι πως αν προσπαθήσετε αρκετά θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Στις σχέσεις σας με αγαπημένα σας πρόσωπα θα πρέπει όμως να είστε πιο διαλλακτικοί σήμερα και να προσπαθήσετε να υπάρχει μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, με θετική διάθεση όλα μπορούν να βελτιωθούν, όμως προσπαθήστε να αποφύγετε όσο γίνεται συζητήσεις αν νιώθετε ότι διάθεσή σας δεν βοηθάει σε αυτό.

Σκορπιός

Ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύες σήμερα τονίζοντας αρκετά τον τομέα των ερωτικών σας αλλά και δίνοντάς σας μεγάλη δημιουργικότητα ώστε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας, όμως θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί ώστε να μη σας παρασύρει η φαντασία σε βιαστικές ενέργειες αυτό το διάστημα, προσέξτε ποιον εμπιστεύεστε και προσπαθήστε να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις, μιλήσετε περισσότερο με άτομα που αγαπάτε ώστε να ξεκαθαρίσετε θέματα που υπάρχουν, αποφεύγοντας την επιρροή τρίτων σε αποφάσεις σας.

Τοξότης

Σήμερα ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζοντας αρκετά οικογενειακά ζητήματα αλλά και βάζοντας νέες προτεραιότητες όσον αφορά τις βάσεις που έχετε βάλει στη ζωή σας, μπορείτε να δείτε πλέον τα πράγματα διαφορετικά και μπορείτε να βελτιώσετε σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα, όμως θα πρέπει να δείξετε την αγάπη σας έμπρακτα στα άτομα που αγαπάτε αλλά και να φροντίζετε αυτό το διάστημα να ασχοληθείτε περισσότερο με εκκρεμότητες που υπάρχουν. Αξιοποιήστε το δυνατό σας ένστικτο για να ξεπεράσετε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά και οικονομικά σας και μην είστε βιαστικοί σε αποφάσεις.

Αιγόκερως

Ο Ερμής που περνάει σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει αρκετά τον τομέα της επικοινωνίας σας και των επαγγελματικών σας, το σίγουρο είναι ότι η πρακτικότητα σας αλλά και σταθερή σας στάση μπορεί να φέρει πολύ θετικά αποτελέσματα σε νέα σχέδια αλλά και στη καριέρα σας, ακόμα και περίπλοκα ζητήματα μπορούν να βρουν λύσεις αρκεί να αφήσετε το ένστικτό σας να σας οδηγήσει. Στις προσωπικές σας σχέσεις μπορείτε να βελτιώσετε καταστάσεις, προσπαθήστε όμως να μην αφήνετε το άγχος σας να επηρεάζει τις σχέσεις σας, μιλήστε για όσα σας απασχολούν.

Υδροχόος

Σήμερα ο Ερμής αλλά και ο Ήλιος τονίζουν τον τομέα των οικονομικών σας, εισέρχονται στους Ιχθύες έτσι μπορείτε να κινηθείτε με περισσότερη δημιουργικότητα ώστε να βελτιώσετε αυτό τον τομέα, θα πρέπει όμως να είστε αρκετά προσεκτικοί σε αποφάσεις αλλά και νέα σχέδια που θέλετε να προχωρήστε, θα πρέπει να ελέγξετε καλά όσα θέλετε να κάνετε και να είστε βέβαιοι για όσα θέλετε να πετύχετε. Ακολουθήστε μία σταθερή πορεία και όλα πρόκειται να βελτιωθούν. Στις προσωπικές σας σχέσεις τα συναισθήματά σας μπορούν να βρουν σήμερα ανταπόκριση από τους άλλους και να βελτιώσετε τις σχέση σας, εκφραστείτε λοιπόν και μιλήστε για όσα σας προβληματίζουν.

Ιχθύες

Με τον Ερμή αλλά και τον Ήλιο να περνάνε στο ζώδιό σας σήμερα τονίζεται η προσωπικότητά σας, όμως θα πρέπει σίγουρα να ισορροπήσετε την ψυχολογία σας αλλά και όσα νιώθετε, αρκετά πράγματα μπορεί να σας απασχολούν ιδιαίτερα που αφορούν μελλοντικά σας σχέδια αλλά και τα οικονομικά σας και σε αυτούς τους τομείς θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σε αποφάσεις. Μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να σκεφτείτε αρκετά θέματα σχέσεων και αυτό να σας ωθήσει να απομονωθείτε, όμως το καλύτερο είναι να ανοιχτείτε σε όσους αγαπάτε και να επωφεληθείτε από αυτή την περίοδο για να βελτιώσετε σχέσεις και να ξεκαθαρίσετε όσα σας απασχολούν.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα